Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{4*}
Raspunsuri - Pagina 13
My_Lady0091 spune:
FILIP de Sunshine!!!
petrecere frumoasa, Ozana!Multa sanatate puiului si multe clipe si ani frumosi impreuna!
32+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
simt ca mor.. nu au venit nici azi mesterii, nici nu raspund la telefon..pe cine naiba gasesc eu sa-mi lucreze in casa?????
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui vias simt ca mor.. nu au venit nici azi mesterii, nici nu raspund la telefon..pe cine naiba gasesc eu sa-mi lucreze in casa????? Mamica lui JR |
o firma?
32+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
getik1 spune:
La multi ani FILIP sa cresti mare sanatos, frumos sa ii bucuri pe mami si pe tati
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
getik1 spune:
fetelor la noi nimic nou ary la cresa ,eu acasa, asteptam sa vedem ce fac eu cu serviciul
o zi buna va doresc
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
vias spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui My_Lady0091
o firma? 32+
|
nu vin acum, ci dupa sarbatori toti ..a apucat nebunia acum pe toti oamenii, nu mai vor nimic, decat in casa cate ceva
am gasit pe altii, mai scump cu 50% sper macar sa faca ceva calumea..siiiiiiii sa vina maine..ca m-am saturat, deja de o saptamana si jumatate doar asta mai aud, maine..