Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{4*}
Raspunsuri - Pagina 16
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sunshine2009 Lady, noi nu am facut petrecere, am sarbatorit acasa mai mult iar duminica am fost la cumnatul. Iar de ziua lui jr am fost dimineata acasa, unde a primit cadourile, iar apoi am fost la piata de craciun la nuernberg si apoi la o incinta acoperita cu multe bazine, show de laser, valuri samd. L-am intrebat pe pitic unde vrea sa mergem si el a vrut la bazin...cum a fost ziua lui...a castigat. Bun, si incinta asta e deosebita si f scumpa... Party-ul nu a avut loc pentru ca absolut toti invitatii au avut o problema, la nasi li s-a stricat masina, una din prietene a plecat la parinti, cealalta si-a pierdut cred ca telefonul pt ca e trecut nr inaccesibil dar nici nu poate da de mine, cealalta nu a vrut sa vina ca nu cunoaste pe ceilalti invitati, alta prietena a nascut, cealalta asa zisa prietena nu ma mai poate folosi ca si babysitter din cauza ca sunt la lucru asa ca nu mai suna....si lista poate continua. Zici ca am fost blestemati anul asta ca n-am reusit un copil sa-i aduc. Sunt tare deprimata din cauza asta A sarbatorit cu copii azi la cresa , a vemit acasa cu o coronita facuta cu educatoarele impreuna, pe care scrie 2, asa de dulce micutul meu... |
imi pare tare rau ca nu a iesit asa cum iti doreai tu, cred ca te doare....acum din pacate tot ce mai poti face e sa privesti in viitor si la faptul ca JR al tau e sanatos...
rgagapie spune:
Voucher de 50% reducere la Noriel pt anumite jucarii
http://www.whiteimage.biz/clients/noriel/no19/formular.html
My_Lady0091 spune:
Vias, imi cer scuze ca te-au ofensat parerile/opiniile mele.Deobicei sunt sincera...spun ce cred!Nu ti-am dorit raul sau nu am am dorit sa rad.Voiam doar sa te ajut sa te mai destinzi-pentru binele tau.Referitor la Darius-iti inteleg si respect durerea iar ceea ce am spus in acel moment s-a referit tot la linistea ta interioara, pentru ca ma durea sa te vad asa.incercam sa te alin-nu sa-ti dau sfaturi neaparat.pe viitor voi tine cont sa-mi vad de "curtea mea".Spor in renovari si sarbatori fericite iti doresc!
32+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
La multi ani Nicholas Ellan
Sa cresti mare, sanatos si fericit!!!
sper ca mami a ta sa mai dea macar un semn de viata!
getik1 spune:
buna seara fetelor, eu tocmai ce am savurat o cana de vin fiert.
ary este un duracel nimic nu pot afce cu ea si au inceput crizele de personalitate si este teribil de irascibila, in fine trecem si peste.
lady am fost ocupata zilele astea mai mult prin oras ams tata decat acasa si la net nu am avut acces, am fost ieri la locul de munca unde doamna data trecuta nu a inteles ca eram pe perioada determinata in concluzie fara loc de munca, dar in asteptare.
acu fug sa termmin mancarea ca aa dormit ary
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
magdaz_ina spune:
Vias, ce bine ca au venit muncitorii !! Cu putin noroc, in curand veti scapa de stresul de a avea casa intoarsa pe dos !
_
Rares
vias spune:
'neata
si eu vin la am nevoie demuuuuuuuuulta
eu sper sa-mi termine maine seara ce au de facut ei, ca apoi sa ma ocup eu de cutatenie, plus de asta, maine imi vin si ajutoatele fratele si cumnata mea...
eu sper ca pana miercuri sa terminam curatenia ca apoi sa ne apucam de cumparaturi si bucatarit
poate reusesc ca din we sa pun si colinde, sa rasune in toata casa
Sambata avem serbare abia astept sa-mi vad puiul acolo, desi cred ca se va rusina, ne-a avertizat teacher ca e foarte posibil ca acolo unii dintre copii sa nu faca ceea ce au de facut, dar nu-i bai, toti vor fi adorabili
voi ce gatiti de Craciun?
busymummy spune:
Eu nu gatesc de Craciun - mama cumpara aperitivele si bunica mea face: sarmale/friptura/piftie...