Clasa I * 2011 - 2012 * [13]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Raluca, vezi ca ai PM de la mine.

Nimic nou pe la noi. Doar ca a inceput sa mearga singur la culcare fara scandal pe la 21 30, si max la 22 e adormit. Bun si asa, macar de s-ar tine....

eu-s tare daramata ca iar am racit, imunitatea mea cre ca e la minus infinit, am si o periaoda de oboseala crunta, azi noapte n-am dormit deloc si nu-mi dau seama de ce...inchin steagul si merg la somn, poate prind cateva ore de refacere ca deja am ganduri ultra criminale vis a vis de ceas dimineata....

va pup

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

am intrat in febra sarbatorilor, azi David are program de colindat: la biserica si la noi la servici.
joi vor avea serbare, aseara am repetat poeziile, de colindat imi colinda de fiecare data cand mergem cu masina, i-am zis ca nu-mi merge radioul

la abecedar au ajuns la litera I si la matematica la adunarea cu trei

Naty, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Naty,multa sanatate si...putin optimism nu ti-ar strica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Noi am ajuns la "l" si la scaderea cu 4.
Dam dictare in fiecare zi si ieri a mancat un cuvant (cu totul) din propozitie. Scrie destul de ingrijit dar eu sunt total nemultumita de calitatea caietelor. Am luat si Herlitz si Pigna si unele cu coperta simpla colorata...dar nici unul nu pare bun. Sunt portiuni de pagina care sug cerneala si portiuni unde scrie foarte bine. Ce firma de caiete imi recomandati?
Luni avem serbare de Mos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Naty, multa sanatate si putere iti doresc !

La noi e bine... a mai luat niste FB, a avut teste la mate si la cunostinte despre natura si se pregateste de serbare. Sambata vor performa micutii nostri, noi avem rol in sceneta, cantecel la pian, si flaut impreuna cu colegii.

A avut o dictare la germana unde a luat FB dar si-a corectat singur cateva greseli. Dictarea arata urat, pentru ca a tot taiat si scris pe urma corect, nici nu mi-a venit sa-l felicit, desi eu i-am spus sa se verifice si sa se corecteze daca e cazul. Dar nu m-am gandit ca va corecta cate ceva pe fiecare rand. Noroc ca invatatoarea a notat continutul, nu aspectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

eu nu pot sa fac bradul decat in 24, am io o problema la cap, cred :(

Ba nu ai nici o problema. Asa e datina si e frumos c-o respecti. La noi va fi la fel, desi ai mei bazaie sa-l impodobim mai repede. Am impresia ca in felul asta marim suspansul si gradul de bucurie, dar diminuam agitatia. Sa nu dati cu rosii, asta e parerea mea.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Tot eu. Hai ca era sa va pastez un continut despre IPv6! (redactez mesajele in notepad mai intai)

eveline, pata de cerneala ar trebui sa iasa cu clor/Ace in caz ca e alba camasa cu pricina.
Matei a facut totul corect la Comper, s-au repetat multe din testele deja lucrate din cartea Comper. Merci pt info, flaviutza, probabil in ianuarie vom avea rezultatele!
Si noi ne pregatim se serbari, incep vineri si dureaza pana miercuri.
Ubi, poate o fi de vina stiloul, poate el lasa prea multa cerneala. Noi ne impacam bine cu Pigna. Vroiam sa-timai spun ca am gasit de curand un stilou de pe vremea noastra, din ala mic cu cap de Panda. Matei e indragostit de el, scrie subtire si frumos, insa il las doar acasa cu el caci are prostul obicei sa le desfaca si se face tot una de cerneala.

Ce bine ca vom avea zapada in curand, mi-e dor de sanius.
Intre Craciun si Rev vrem sa mergem la Izv Muresului - e cineva prin zona asta atunci?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

sanatati la toata lumea cu mic cu mare

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Exista si cartea Comper? noi nu am auzit de asa ceva. si au grile in stilul celor de concurs?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Naty, sunt cu gandul la tine si pumnii stransi. Doamne ajuta sa nu fie nimic grav.

Mina, multa sanatate, ai grija de tine.

La noi totul e ok deocamdata, nimeni nu are varicela si sper sa ramanem asa. In weekend facem bradutul. Cred ca e devereme, dar vreau sa ne bucuram mai mult de el. Acum 2 ani am facut mai devreme si sotul meu a zis ca stric traditia bradului facut in Ajun. Asa anul trecut l=am facut in Ajun, am stat acasa fix 2 zile, dupa care am plecat si ne-am intorc in ianuarie cand a trebuit sa il si strangem. Ca atare decalam anul acesta cu o saptamana impodobirea bradului si in Ajun doar sa bem un vin fiert cu bradul gata facut.

Mergi la inceput