Clasa I * 2011 - 2012 * [13]

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Ubi,si noi am avut si mai avem probleme cu caietele.Desi am schimbat si caietele si stilourile!!!Invatatorul ne-a recomandat caietele "de luxe".Mi se par ceva mai bunisoare,insa cred ca am nimerit eu niste rebuturi...adica ultimul rand din caietul de scriere are liniile mai sterse.Cand ajunge fiica-mea sa scrie pe randul ala...o apuca transpiratiile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Promit solemn pe cuvant de pionier ca azi cand ajunge Bia acasa sa pozez si postez subiectele la comper si la romana si la mate. Cu ocazia asta sa vedeti cu a sfeclit-o fiica-mea la unul din cele mai simple puncte de la mate.
Este o carte/culegere cu subiectele din ultimii 5 ani la romana si la mate la comper, toate fazele. Cu ocazia asta am vazut ca daca la romana au mai bagat anul asta 1-2 subiecte noi la mate absolut toate sunt din anii trecuti, o compilatie cumva a subiectelor. Iata cartea: http://www.concursurilecomper.ro/platforma_culegeri.php

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Flaviuta, e o carticia mica cu teste pt cl I, rom si mate, acopera ambele semestre. Dupa eneunturi sunt date si raspunsurile, dar nu tip grila cum au avut ei de inegrit pt concurs. Noua ne-au dat-o prin scoala si e prima din linkul de la Eveline.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Am pus aici subiectele
https://picasaweb.google.com/112389216930304739623/Comper2011?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMTboe3R27yUQQ&feat=directlink

Vizibilitatea nu e foarte reusita asa ca unde nu intelegeti mai intrebati-ma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Mersi mult Eveline, se vede perfect ca punem lupa :) . da, a fost foarte usoar, mai usor decat variantele gasite de noi pe net.ma si miram eu cum nu mi-a gresit printesa,au fost usoare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flaviutza

Mersi mult Eveline, se vede perfect ca punem lupa :) . da, a fost foarte usoar, mai usor decat variantele gasite de noi pe net.ma si miram eu cum nu mi-a gresit printesa,au fost usoare.

Cu placere.
Vezi ca am mai pus o pagina de subiecte la mate, mai erau...nu stiu de ce mi-a scapat prima data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Din acelasi motiv facem si noi bradul cu o saptamana inainte. De sarbatori cel mai probabil vom pleca, asa ca vreau sa ne bucuram cat mai mult de el.

Eu si fi-miu ne certam ca chiorii unde sa-l punem, el vrea la el in camera, eu vreau in sufragerie (care e de fapt living si dormitor pt noi) asa ca ziceti voi cine are dreptate? nu se face bradul in living???
(deja sotu e cu nervii la pamant si ne ameninta ba ca nu ne mai face nici un brad, ba ca face cate unul in fiecare camera, in holuri, baie, bucatarie, balcon si dressing, sa ne saturam) .

Of, mie mi-a pierit tot cheful de munca, de 2-3 zile fac ce fac si raman de lucrez pe acasa ceea ce demult nu mi s-a intamplat, sa imi fie lene sa merg la birou....Abia astept sarbatorile, mi-e gnadul numa la manufcturat costum, impodobit brad, facut cadouri....da'mai am si de munca printre timp.... Si ne mai miram ca astia micii nu mai au chef de scoala....

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

nu, bradul se face la copil in camera :-)
hehehe :-)
noi avem o perdea de luminite, macar asa sa simtim atmosfera ... ca mai e oleaca pana pe 24 ... uof :-)

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Si la noi sunt discutii aprinse despre locul in care punem bradul:Ema-l vrea in casa(fix langa un calorifer) si eu vreau sa-l pun afara,pe o terasa,langa usa de la intrare!Daca-i afara s-ar putea sa-l mai prinda Sf. Vasile cu vreun ac sau cu vreo bomboana-n el!Cred ca ma orientez la un brad mai inalt si-i spun copilului ca stricam tavanul daca-l bagam in casa.Oare tine minciuna?
La dictarea de azi a mancat niste litere si n-a vazut decat acasa ca a gresit.Din fericire domnul nu le-a pus note.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

bre, nu sunt foarte-foarte de acord ca trebe in camera copilului, dar in casa sa fie....cum pe terasa? Nu se poate, ingheata cadourile lasate de mosul, eeeeee

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput