Clasa I * 2011 - 2012 * [13]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hai ca m-ati scos din ale mele cu tigrul...Nu sunt deloc in apele mele, in special de birou. Dar nu ma plang aici ca nu e locul. Iar cu scrisul, nu ca ma bucur de capra vecinului, dar m-am mai linistit ca nu e numai fie-mea mazgalitoare. Culmea este ca scrie incredibil de repede si corect, insa din graba uneste tot asa literele sau le dubleaza si nu mai intelegi nimic. De cand cu Frixion e ceva mai bine, aseara am facut stocuri.

In rest teme nu avem, doar in weekend a trebuit sa scrie o scrisoare catre Mos Craciun si pentru literele pe care nu stia sa le scrie sa primeasca ajutor de la parinti (ghinionul bunicii ca eu eram plecata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Cred ca au cam obosit scolarii!!!Fiica-mea se gandeste numai serbare si la cadourile de la Mos!
Azi au facut r mare de mana.Doamne ...cate bucle si buclisoare are si litera asta!!!
Printre altele a avut de scris si o propozitie in care a gresit doua litere.I-am sters cu picul,a luat val-vartej pixul si...a scris ca prima data,adica gresit!Ca s-o "stimulez" sa fie atenta am pus-o sa mai scrie o pagina(aveam si varianta sa rup foaia dar trebuia sa scrie fata-verso)
La matematica mai "derapeaza" cateodata la adunarile/scaderile cu patratele,adica cu necunoscute.
Abia astept vacanta!AMR 8!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

noi la amterii am ajuns la C la abecedar si la adunari cu 2 la mate , deci stem f in urma fata de toata lumea :-) macar au timp sa le inteleaga, zic io :-)

noi miercuri avem serbarea la scoala
si luni la dans ...

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

noi la amterii am ajuns la C la abecedar si la adunari cu 2 la mate , deci stem f in urma fata de toata lumea :-) macar au timp sa le inteleaga, zic io :-)

noi miercuri avem serbarea la scoala
si luni la dans ...

_

Si noi suntem tot p-acolo, azi face adunarea cu 2. La abecedar ieri l-a facut pe l mic.

In rest...le-a cam zburat stiinta din cap, ca-s si cam obositi.Subiectul de actualitate e bradul impodobit in clasa, care ieri a cazut de 2 ori asa ca azi, bucurie mare, vor impodobi altul. Si Dna e tare ingaduitoare cu ei fiindca-s obositi. Ca sa nu iasa afara in pauza le-a improvizat arena pt bey-blade-uri in clasa, sub niste scaune, langa perete. Sa vedeti ce festival i-acolo...nu stiu cum rezista dumneaei la atata galagie dar, pe de alta parte, zice ca se simte mai bine sa-i aiba sub ochi permanent, chestiune cu care sunt de acord.
Asteptam serbarea ... si vacanta.

Ati impodobit brazii acsasa? Noi facem asta we viitor. Abia astept. Tot atunci vom manufactura si costumul de fulg, despre care tocmai mi-au mai venit vreo cateva idei

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

eu nu pot sa fac bradul decat in 24, am io o problema la cap, cred :(
Mina, super tare doamna cu arena !!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cred ca sunt obositi si asteapta si ei nerabdatori Craciunul. La scoala au deja bradut, acasa abia in weekendul acesta il facem. Ma rog, acasa nu facem deloc, o sa facem direct la Bran.

La l suntem si noi, insa la adunari cred ca a ajuns deja la cele cu 5. Ieri a dat test si a luat B, nu prea am inteles ce a gresit, dar voi primi vineri testul. Pur si simplu cred ca nu se mai concentreaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello, nu am mai scris fiindca trec printr-o perioada tare proaasta. Mi-au iesit niste analize proaste, e suspiciune de o boala tare nasoala.
Nu ma mai pot gandi la nimic, de luni de cand am luat rezultatetle parca nu-s om.
In fine, maine dupa masa merg la doctor si vedem. Sa imi tineti pumnii.

In alta ordine de idei, Ioana a fost ieri la control ORL si a zis dr ca a evoluat excelent, vrea sa includa cazul ei intr-un tratat . Mai facem putin tratament si mergem peste 2 luni la control (pana acum mergeam la o luna).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

flaviutza, sa scrii aici daca afli cand se dau rezultatele de la Comper. Merci frumos.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Nu se dau asa curand, am vb cu invatatoarea. lucrarile au plecat la Bucuresti, acolo se corecteaza si rezultatele am inteles vin in conturile invatatorilor, nu sunt publice.

Azi au dat la mate, fi-mea cica a facut tot cu usoare batai de cap la nus ce exercitiu cu ceva patrate, cuburi.

Eu inca nu am aflat , nu gasesc pe nicaieri subiectele in sine pentru rom si mate.daca le mai are cineva, rog frumos un mail la flavyya@yahoo.com

Cred ca toti sunt obositi. fi-mea n-are nici la ora asta pofta sa se apuce de teme, cred ca azi chiar voi trage de ea sa le faca.din fericire, are foarte foarte putin.

Oricum imi va face o mare gaura in buget pentru ca i s-a promis ca daca ia 100 de puncte la concursurile astea 2, primeste ceva in plus fata de ce ii aduce mosul.

Asa ca azi m-a pus de cum a venit de la scoala s-o sun pe domnisoara, sunat, aflat ca n-a gresit nici o grila la nici un concurs, desi la ro nu era sigura pe una din ele, s-a reorientat, a rupt scrisorile catre mosul, acum vrea de la mos pe Maia care creste, si de la noi setul telescop + microscop.

Setul deja e luat de ieri de sot, ne tot invartim in jurul lui, e super, eu abia astept sa-mi montez microscopul, toata copilaria mi-am dorit unul si nu se gaseau....abia astept sa ma joc cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Naty imi pare rau de tot , curaj si iti tin pumnii pentru maine, promit.abia acum am citit ce ai scris mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Naty, multa sanatate iti doresc!
mamagiuliei, si noi facem bradul intotdeauna in dupamiaza de ajun. Si in copilarie faceam la fel. Am fost azi la stomatolog si un baietel de clasa I isi facea lectiile acolo. Era la litera C si la adunarea cu 1.
Noi suntem la W, fac adunari cu 1,2 si 3 dar mai au de invatat 9 si 10.

Vad ca la noi au impodobit un bradut in gradina scolii. Si noi am cam obosit. Asteptam serbarea si vacanta, la fel ca voi... Si zapadaaaa.

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput