cancerul de col uterin ucide din nou

cancerul de col uterin ucide din nou | Autor: histamina

Link direct la acest mesaj

scriu cu durere acest mesaj.
Ioana Paunescu, sora lui Andrei Paunescu si fiica lui Adrian Paunescu a fost inmormantata azi.
Diagnosticul:cancer de col uterin descoperit mult prea tarziu.
In 2009 prietena sufletului meu, Tatiana Stepa, murea din aceeasi cauza.
7 ani s-a luptat cu o boala,tratabila,daca era descoperita la timp.nici acum nu i-am acceptat moartea.

scriu acest mesaj ca, poate, citindu-l, multe dintre voi se vor indura sa se testeze, sa isi faca acel papanicolau sau poate vor spune prietenelor lor despre asta.

uneori mai tarziu este PREA TARZIU!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

corect! un test salveaza vieti.
imi pare rau pentru Ioana Paunesc

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Dumnezeu s-o odihneasca!

Sincere condoleante!

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

30+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Saraca de ea... Dumnezeu s-o odihneasca

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

E UN SEMNAL DE ALARMA.
un test poate sa iti salveze viata,din punctul asta de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Dumnezeu s-o odihneasca !

Si totusi, in tara noastra, uneori un simplu test nu ajunge - vezi cazul Danei Deac. Mamografie interpretata ca neavand probleme de un medic, cateva luni mai tarziu, aceeasi mamografie = cancer de san...

Dana & Amelia (21.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

da.stiu si cazul unei cunostinte care si-a facut testele ,tot,tot si i s-a facut cauterizarea unei rani pe col in aprilie, ca doar "atat" avea in aprilie.n oct, la un control in Austria i s-a descoperit cancer de col uterin stadiul III. no comment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Dumnezeu sa o odihneasca!

alexia_07

Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Dumnezeu sa o odihneasca.
Nu cred ca o persoana care nu sta "in varf de munte" si are ceva carte, sa zic asa, sta fara sa-si faca acest test.
Cine stie ce complicatii si in ce fel s-o fi abordat problema in cazul ei, de s-a ajuns la asa final tragic :( Pacat, trist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat
Nu cred ca o persoana care nu sta "in varf de munte" si are ceva carte, sa zic asa, sta fara sa-si faca acest test.

crede-ma ca esti prea optimista, din pacate. nu doar ca multe nu-si fac testul, dar nici nu se prezinta la medic la aparitia simptomelor - ca de exemplu sangerare la contact. si nu-s din varf de munte, nici fara carte.
am facut in urma cu cativa ani un topic pe alt forum, sa vad cata lume stie la ce foloseste testul. a doua intrebare era "cand vi l-ati facut ultima data". paradoxal a fost ca cele mai multe stiau la ce foloseste, dar nu si-l facusera - sau oricum nu cu frecventa cu care e recomandat pentru a avea efect de screening.

Dumnezeu s-o odihneasca pe Ioana Paunescu!

de Tatiana Stepa mi s-a rupt inima cand s-a dus. CD-ul aflat permanent in laptopul meu e cu cantecele ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui danat

Dumnezeu sa o odihneasca.
Cine stie ce complicatii si in ce fel s-o fi abordat problema in cazul ei, de s-a ajuns la asa final tragic :( Pacat, trist...

_

Iubeste-ma atunci cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am cea mai mare nevoie.

Hobby
www.youtube.com/watch?v=Yo2lzhB282Y" target="_blank">Tribute to an angel

ba da, stau, si nu una ci majoritatea.

**Fur is for petting***
http://accesoriisihaine.blogspot.com
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Mergi la inceput