cancerul de col uterin ucide din nou

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

cam asa e.
of,de tatiana nu pot spune nimic,pt ca este prietena mea cea mai buna, pt ca strumful mmeu s-a nascut in aceeasi zi cu baiatul ei, aproape la aceeasi ora, pt ca acolo unde a plecat putin este tot aici, pt ca ,atunci cand mi se face dor imens de ea, vine in vis.

nu am fost la bellu, decat f rar pt ca nu asociez acel mormant cu ea.
cand am nascut,am vrut sa o sun.

ceea ce nu se stie este despre umorul si inteligenta extraordinara ale tatianei,de muntii de carti pe car eii citese,de lungile discutii in noapte despre cate o carte car eni se rasarise noua sa o citim.

despre Ioana, ce sa spun?
am vb aseara cu Andrei Paunescu si era prabusit.
la un an de la moartea tatalui isi pierde si sora. imi paovestea de chinul ingrozitor al Ioanei din ultima luna.off.
imi aminteam d echinul tatianei,de dorinta ei de a canta la Folk You,ceea ce a facut-o sa mai ramana in viata din martie pana in august.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Dumnezeu sa o odihneasca!
Desi pare incredibil chiar asa este, multe stiu despre test, sunt constiente ca trebuie sa il faca si totusi amana si de multe ori e prea tarziu.
Cunosc o femeie la 50 de ani, nascuta si crescuta la oras deci vb aia nu e din varf de munte si totusi nu si-a facut niciodata acest test.Iar ginecologul cred ca l-a vazut doar cand a nascut
Nici eu nu mergeam sa il fac anual...asta pana cand am vazut ce poate face cancerul, mi-am pierdut in doi ani tatal si bunicii de pe mama.
Asa ca ce sta in puterile mele sa previn o fac.

Lili de strumfita Maria Eliza

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput