Clasa a-III-a: 2011-2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

multumim.
si ai mei au fost mult mai ok anul trecut,
acuma aduce ghe virusi noi de la gradi...

eu mai banuiesc si o cadere la nivel psihic, sunt cam stresati ca eu plec pe 28 febr si stau trei saptamani.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Exact la asta ma gandeam, Sabina, la plecarea ta. Nu stiu cum ai putea sa faci sa nu iei si tu din virusii astia noi. Off!
Nici Matei nu e in cea mai buna forma. La baschet alearga ca o baba (ca in reclama la Snickers), la scoala nu stie cum sa termine mai repede (scrie urat si incomplet). In weekendul asta s-a luat barbatu-meu de el si au facut lectii pana i-a iesit pe nas. Mi-era mila de copil, dar pe de alta parte s-a si puturosit. Daca acum, ca a avut timp, a "dat rasol", de saptamana viitoare cand intra in pregatire zilnica pt campionat ce-o sa faca?
Din povestile de la scoala , mi-a povestit Matei ca acum e mania cu carticelele MegaImage. In weekend a trebuit sa-mi fac cumparaturile la ei, tot neamul a primit sarcina sa cumpere de la ei. De acum vom manca Magura, Actimel si Activia de baut - ca la astea primim carticele. Bun, si ca sa revin la scoala, vineri, un coleg mai sugubat (mistocarul clasei) i-a dat o carte aurie unui coleg (mai infumurat) daca sare intr-un picior si face ca o gaina. Va dati seama distractie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Cangurasul a fost ca de obicei . Intrebari "logice" dar si de vedere in spatiu dar si in plan. Eu nu le vad pe astea, sunt cateva intrebari la care nu-s convinsa ca a facut bine sau nu, pur si simplu nu vad. In mod sigur eu nu luam 30.
Pe de alta parte e o alta experienta, alt gen de concurs, nu prea conteaza ce stii (din punctul asta de vedere e extrem de simplu) ci mai mult cat de atent esti si cum te orientezi sa impaturesti o foaie tangram in cap (de exemplu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalya spune:

Azi am fost la scoala si am aflat care-i treaba cu acel concurs pe echipe de care v-am zis.
este un concurs de la inspectorat de cultura generala si participarea este cam ciudata dupa parerea mea...ori merge toata clasa ori nu.Nu poti sa spui" eu nu vreau"- se formeaza echipe de 3 copii prin tragere la sorti... stau eu si ma gandesc acum, daca sunt in clasa 22 copii, ce face al 22-lea copil?
Concluzia dnei: este un concurs greu.

Anya, apropo de "glumele" ce se fac in clasa, ieri un pusti l-a amenintat pe David ca-l omoara si-l baga in pamant...asta nu-i nimic numai ca i-a zis ca vine cu un cutit la scoala...
Clar de la anul il schimb din clasa/scoala...vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Am fost si eu la "sedinta". Era cu "saptamana altfel". Intrebase copiii intai si primise raspunsuri fotbal, volei, sa stam acasa .
Ni s-a zis ca sunt agitati dar nu iesiti din normalitate. Cica intr-o zi a venit dupa pauza si a gasit podeaua neagra complet (o vopsisera copii in pauza) si i-a pus s-o spele .
La invatatura sunt de "bine si foarte bine" cu o singura exceptie (nu ne-a zis cine) care nu face fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Vad ca toate ati avut sedinta. Noi inca nu.

Capitol nou:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170621&nm=Clasa-aIIIa-20112012-4

Mergi la inceput