Clasa a-III-a: 2011-2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 21
Sabina spune:
multumim.
si ai mei au fost mult mai ok anul trecut,
acuma aduce ghe virusi noi de la gradi...
eu mai banuiesc si o cadere la nivel psihic, sunt cam stresati ca eu plec pe 28 febr si stau trei saptamani.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
anya spune:
Exact la asta ma gandeam, Sabina, la plecarea ta. Nu stiu cum ai putea sa faci sa nu iei si tu din virusii astia noi. Off!
Nici Matei nu e in cea mai buna forma. La baschet alearga ca o baba (ca in reclama la Snickers), la scoala nu stie cum sa termine mai repede (scrie urat si incomplet). In weekendul asta s-a luat barbatu-meu de el si au facut lectii pana i-a iesit pe nas. Mi-era mila de copil, dar pe de alta parte s-a si puturosit. Daca acum, ca a avut timp, a "dat rasol", de saptamana viitoare cand intra in pregatire zilnica pt campionat ce-o sa faca?
Din povestile de la scoala , mi-a povestit Matei ca acum e mania cu carticelele MegaImage. In weekend a trebuit sa-mi fac cumparaturile la ei, tot neamul a primit sarcina sa cumpere de la ei. De acum vom manca Magura, Actimel si Activia de baut - ca la astea primim carticele. Bun, si ca sa revin la scoala, vineri, un coleg mai sugubat (mistocarul clasei) i-a dat o carte aurie unui coleg (mai infumurat) daca sare intr-un picior si face ca o gaina. Va dati seama distractie .
sorana spune:
Cangurasul a fost ca de obicei . Intrebari "logice" dar si de vedere in spatiu dar si in plan. Eu nu le vad pe astea, sunt cateva intrebari la care nu-s convinsa ca a facut bine sau nu, pur si simplu nu vad. In mod sigur eu nu luam 30.
Pe de alta parte e o alta experienta, alt gen de concurs, nu prea conteaza ce stii (din punctul asta de vedere e extrem de simplu) ci mai mult cat de atent esti si cum te orientezi sa impaturesti o foaie tangram in cap (de exemplu).
Lalya spune:
Azi am fost la scoala si am aflat care-i treaba cu acel concurs pe echipe de care v-am zis.
este un concurs de la inspectorat de cultura generala si participarea este cam ciudata dupa parerea mea...ori merge toata clasa ori nu.Nu poti sa spui" eu nu vreau"- se formeaza echipe de 3 copii prin tragere la sorti... stau eu si ma gandesc acum, daca sunt in clasa 22 copii, ce face al 22-lea copil?
Concluzia dnei: este un concurs greu.
Anya, apropo de "glumele" ce se fac in clasa, ieri un pusti l-a amenintat pe David ca-l omoara si-l baga in pamant...asta nu-i nimic numai ca i-a zis ca vine cu un cutit la scoala...
Clar de la anul il schimb din clasa/scoala...vedem
sorana spune:
Am fost si eu la "sedinta". Era cu "saptamana altfel". Intrebase copiii intai si primise raspunsuri fotbal, volei, sa stam acasa .
Ni s-a zis ca sunt agitati dar nu iesiti din normalitate. Cica intr-o zi a venit dupa pauza si a gasit podeaua neagra complet (o vopsisera copii in pauza) si i-a pus s-o spele .
La invatatura sunt de "bine si foarte bine" cu o singura exceptie (nu ne-a zis cine) care nu face fata.
loryi1974 spune:
Vad ca toate ati avut sedinta. Noi inca nu.
Capitol nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=170621&nm=Clasa-aIIIa-20112012-4