Clasa a-III-a: 2011-2012 (3)

Clasa a-III-a: 2011-2012 (3) | Autor: loryi1974

Link direct la acest mesaj

Un capitol nou.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

"Mincinosul" la Teatru de Comedie, Caramitru- Malaele la National spre Craciun.

A mea tot cu Jules Verne plus "Tarzan" :)) si un interes special spre geografie: tari, capitale, munti, fluvii, insule, cred ca i se trage de la Jules Verne plus o harta mare amplasata in camera ei :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sofia mi-a zis ca ar tenta-o romane politiste. Credeti ca 10 negri mititei ar fi prea mult?

in rest, pare mai odihnita deja. Doamne ajutam ca avem examen peste o saptamana si deja eu mor de frica, ea e mai cool :P

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Bafta multa, Sofiei! Fisa la mate ti-o trimit eu cand ai nevoie, daca o avem si noi, evident .
La mate inmultim cu 4, la romana discutam de substantiv, la muzica nu au scris absolut nimic si in ultima vreme cica au facut mate . La civica au discutat de respect.
In rest ne pregatim de Mosi. Au facut amandoi liste cu Lego-uri din cele mai scumpe. Au scris cat de cuminti au incercat sa fie si cum vor lua ei note bune la anul . Si daca tot vorbim de Mosi, am si eu o rugaminte...
Dragelor, daca aveti timp, aruncati un ochi la subiectul cu "ajutoarele lui Mos Craciun", la umanitare. Daca aveti lucrusoare sau jucarii care pot fi donate, daca puteti sa va implicati si mai mult donand banuti sau timp pentru copiii mai putin norocosi ca ai nostri va rog sa luati legatura cu fetele de acolo (pentru Bucuresti ma straduiesc si eu sa le ajut).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Am terminat inmultirea cu 8 si 9, o mai avem pe cea cu 0, 1 si 10. La romana terminam unitatea 'Tara', cred ca urmeaza evaluare. La stiinte au facut despre plante, rolul fiecarei parti. La civica despre respect.La engleza noi avem un manual mai complex, si sunt o gramada de cuvinte si structuri, e destul de alert si ritmul de lucru. Pregatim deja momente pentru serbarea clasei si serbarea scolii...Reusim in ultima vreme sa facem si o pagina suplimentar, dar nu mai terminam pana la dans, ci un pic dupa...Nu dam evaluari cu punctaje decat la engleza, pentru ca eu chiar cred ca e important sa fie un pic departajati si sa nu aiba un soc la a V a cand apar notele. Are pana acum 100p, 85 p si 96p...Atentia si concentrarea au mai scazut spre final, asteptam vacanta, cred...A mea isi doreste telefon performant de Craciun. Ai vostri ce vor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Noi am inceput impartirea. La romana inca mai repeta la substantiv. Azi am fost la "consultatii cu parintii". Ceva cu veste (de imbracat, uniforme adica) si fondul scolii plus vor face o ora suplimentara cu doamna (unii joi - cei care au nevoie sa mai aprofundeze notiuni, altii vineri - in plus fata de scoala in special pentru "micul matematician" dar nu numai).
Noi chiulim de tot vinerea asta ca ne-am hotarat asa din scurt sa plecam din Bucuresti miercuri dupa-amiaza si sa ne intoarcem sambata.
Azi mergem la teatru, o sa va zic cum a fost spectacolul. Duminica au (adica fi-mea si tac-su ) bilete la Ateneu.
Deci la noi mai usor cu scoala, deja ma gandesc la bagaje .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Cred ca la Ateneu tema e legata de animale :)). am avzut in program "Duetul pisicilor" si "Carnavalul animalelor".

Se pare ca incet incet cam toata lumea are o ora de pregatire la mate, diferentiata pe nivel, numai noi nu :(
Chiar, mai merge cineva la scoala vineri ? Fiica-mea nu.

Romana: substantivul, matematica au inceput impartirea - cred ca la noi si la Sorana sunt manuale din acelasi set.

In februarie, in Bucuresti Cirque de Soleil. Biletele sunt cam scumpe, e firesc. Oare s-ar potrivi pentru un copil de 8-9 ani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nici la noi nu au mate suplimentar, ei fac teatru.
Noi plecam la munte maine searam, nicio scoala vineri :P
Anya, voi nu va repeziti?:))

Daca ai fisa de saptamana asta,

am si eu o veste buna ca Anya, am vandut intr-o zi 5 poze pt Bibi, baietelul care are o boala asemnataorae cu amea, dar mult mai grava si mai rara.
puteti sa cititi pe blog daca avet chef de un pic de boceala de final de toamna

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Imi tot propun sa ajung la munte si nu reusesc. In ultimele 2 sapt a avut Matei meciuri de baschet, in weekendul asta are cel mic, Calin, concurs de inot la Izvorani (primul din viata lui). Eu muncesc toata saptamana (fara 1 sau 2 libere)...asa ca ii las sa doarma zilele astea.
Am dat o caruta de bani pe bilete la Circ du Soleil si ma mai bate o colega la cap cu bilete la Banica. Nu am fost niciodata si pt ca mi-au cerut baietii sa mearga la un concert...nu stiu ce sa fac, asta pare mai usurel... Ma gandeam sa incep cu piesele de teatru adevarate (nu Tandarica). Ati fost la ceva interesant si pe care sa-l si inteleaga copiii?

Mergi la inceput

Sabina - la noi va fi si mate si romana. Si suplimentar de tot, adica vor sta o ora in plus la scoala. Optionalul din programa este italiana.

Mergi la inceput

Anya - puteti merge la "Ivan Turbinca" la TNB. Noi mai vrem la "Gaitele" la Odeon. Plus orice fel de Caragiale.
La Banica fara probleme puteti merge. De fapt la orice concert, ce tip de muzica va place "in door" mai ales pentru ca e iarna . Eu am avut initial emotii la concertele mari, adica peste 30000 spectatori. S-a dovedit a fi degeaba, adica e perfect ok cu fi-mea la concerte, n-am avut nicio problema.

Mergi la inceput