Clasa a-III-a: 2011-2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 20
anya spune:
La noi, desi stiu ca nu f ok, s-a discutat public situatia notelor pe semestrul 1. La fiecare parinte prezent s-a raportat cum a incheiat odrasla semestrul - cati de B/S, la ce materii, ce au facut la evaluarea pe care le-o daduse in acea dimineata si ce alte probleme de comportament mai exista.
Fiu-meu avea FB pe sem 1, luase deja un FB la engleza pe sem asta, la mate ii daduse 95 de puncte (tot FB) desi citez: "a facut lucrarea perfect, da n-a scris R=cat i-o fi dat la sfarsit". "Uneori pare ca nu e atent si nu e foarte activ, dar daca il intreb, stie". - M-am prefacut mama responsabila dar sincer am fost multumita. Erau vre-o 3 copii de care a zis doar de bine dar ...sa fim seriosi, nu cred ca n-are voie copilu' sa mai viseze.
Batai n-am auzit sa fi fost (asa, serioase, ca poate s-or mai fi impins). A venit un psiholog sa zica ceva de niste cursuri dupa ore - Mind Lab- care nu mai incap oricum in programul lui Matei si...cam atat.
Nu sunt f incantata de ideea de a spune in public rezultatele si comportamentul copilului si eu n-am de ce sa ma plang, dar parintii copiilor mai slabi la invatatura sau cu oarece probleme, ce-or zice? Si in plus, mi-ar placea sa faca ceva actiuni cu ei, sa-i faca mai uniti...
Lalya spune:
Din pacate, la noi in clasa, sunt 3 baieti care "fac legea"...daca cineva indrazneste sa riposteze sau sa le spuna ceva, au sarit la bataie.
Asa stiu ei sa rezolve un conflict, prin agresivitate. Parintii nu iau masuri, iar doamna nu are ce sa le faca.
Referitor la situatia pustiului meu, in teste vad ce face, dar vreau mai multe detalii despre prezenta lui la ore, cat este de activ...
chestii de atentie avem si noi...mai tot timpul dna il face "cascat"..."visator"
Astazi de ex, au avut de facut povestirea unui text si 4 copii (printre care si el) au fost notati- FB cu Bravo.
Lalya.
sorana spune:
Cu atentia avem si noi probleme.
Imi zisese d-na la sfarsitul sem. trecut ca intr-o zi era atat de adancita intr-o conversatie cu colegul de banca incat nu au stiut ca a venit randul lor sa citeasca, evident nici vorba de stiut ce trebuiau sa citeasca ... Pana l-a urma d-na i-a amenintat ca le pune I la purtare si cica au tacut, acum isi scriu biletele .
Eu astea le consider "copilarii" si in domeniul normalitatii, cine n-a jucat "avioanele" in ora niciodata ala sa dea cu piatra .
Pana la urma si pentru mine multe ore erau plictisitoare si jucam "x si 0" sau "avioanele" sau mai stiu eu ce. E vina profului ca nu face ora mai interesanta (parerea mea)
Marti avem si noi "consultatii cu parintii" adica un fel de sedinta dar de dimineata, probabil atunci aflu si eu mai multe.
anya spune:
La fiul meu in clasa a venit un baietel prin transfer dintr-o clasa paralela. M-am mirat pt ca invatatoarea noastra e noua in scoala si nu e "de renume". Copilul de de FB - asa ca nu invatatura a fost motivul. Am "sapat" si am aflat ca in clasa de unde vine erau tot asa niste baieti care ajunsesera sa-l terorizeze in asa hal incat era disperat si plangea daca invatatoarea pleca din clasa. Acum se simte ok si Matei mi-a zis ca nu l-a vazut plangand. Cand Matei si-a serbat ziua de nastere i-am enumerat din lista colegii de clasa si el mi-a zis daca ar vrea sa-i invite sau nu. Cand am ajuns la baietasul asta a facut un moment de pauza si mi-a zis: sigur, ca nu l-a invitat nimeni pana acum! Asa mi-a venit sa-l pup....
La noi sunt cativa mai zapaciti, mai vorbesc urat...dar stil "haita" inca nu.
loryi1974 spune:
La noi nu s-a hotarat inca nimic despre Scoala altfel.
N-am avut nicio sedinta cu parintii, exceptand-o pe aia cu insiratul caietelor speciale. Probleme de discutat ar fi.
A mea face benzi desenate cand termina prima :)) si fiindca acest lucru se intampla extrem de des are caiete, in special la mate si engleza, cu seriale deja :)) Subiectele: ce se intampla prin clasa. Mie imi plac foarte mult
loryi1974 spune:
Doamna , din cauza ca nu se uita pe caiete, nu a vazut inca. Sunt curioasa cum o sa reactioneze, desenele si replicile sunt interesante.
happiness spune:
Fiica-mea a avut o saptamana nu tocmai ok, a incasat in aceeasi zi doi de B, unul la mate pe o problema pe jumatate facuta la metoda figurativa si unul la romana pe o dictare la care cred ca nu a scris ea..Nu o recunosc, a avut si o perioada cu mai multe activitati extra si vad ca si-au spus in rau cuvantul...Speram sa fie mai bine saptamana asta si sa revenim la FB curat.
Sabina spune:
la noi, Ghe febra f fmare cu tuse din piept productiva direct, asa ca e pe augemntin.
iar de acu 4 ore Sofa iarasi cu durere de cap si febra.
nu mai supooooooort :(
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
sorana spune:
Multa sanatate celor mici Sabina.
Happi asta e, mai au perioade. Adica a mea are si presupun ca mai sunt si altii.
La scoala e ok dar la arhimede n-a facut nimic ca n-a avut chef , am senzatia ca nici macar n-a citit subiectele.
Cum ziceam, mergem inainte si speram sa nu-i apuce la vreun examen important.
loryi1974 spune:
Sabina, multa sanatate. Cand te aud de boli, imi aduc aminte de noiembrie trecut si de fiica-mea . Intre timp insa, ea nu a mai facut nimic semnificativ dpv al bolilor.
Cum a fost Cangurasul?