Clasa a-III-a: 2011-2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 19
sorana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina o sa aiba chef, nu-mi fac griji. mai e pana atunci, iar de la 9 la 10 ani e o diferenta f mare . sigur ca o las in pace, nu o sa o mai imping de la spate ca nu are sens, dar acuma ar fi cam penibil sa nu incheie anul la pian:D , ca e la liceul enescu externa. Nu toate talentele se pot valorifica intr-o viata de om. Cel puti n nu deodata. Cine stie, poate la 26 de ani o sa o reapuce muzica, cum m-a apucat pe mine fotografia. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
1. Daca zici tu . Sper si eu, ca altceva n-am ce face - asta e copilul, cu asta defilez, ca-i al meu
2. Asa zic si eu. Talentul, chiar daca folosit mai putin, doar ca hobby, sau chiar spre deloc poate sa te re-traga de nas mai tarziu.
Fi-mea cu muzica are perioade. Acum e in perioada de chef. N-am mai ajuns la lectii de 2 saptamani (1 saptamana a fost profu' plecat, apoi n-am ajuns noi) dar pe fi-mea o apuca repetatul zilnic, fara sa-i zic eu nimic si, ce ma bucura cel mai tare, le-a cantat prietenelor ei (asta e chiar premiera, pana acum nu voluntaria spectacole). Acum incep sa ma intreb daca cheful de muzica nu alterneaza cu cheful de mate .
anya spune:
Matei n-a facut inca vaccinul. Voi?
De saptamana viitoare intra in antrenamente intensive (zilnic si in loc de 1 ora vor face 1.5-2 ore) la karate. In 9-10 martie are la Eforie zonalele.
Aseara si-a facut lectiile intr-o atmosfera romantica, la lumina lumanarii. Si i-a iesit o compunere draguta. N-am modificat decat o repetare a lui "frumos" in doua propozitii consecutive. Se grabea sa termine ca avea treaba...sa ajunga la antrenament.
Sabina spune:
Sofia apucase sa-si scrie inainte de pana de curent :D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Lalya spune:
David a facut ieri vaccinul.
Ma poate lamuri cineva in legatura cu un concurs scolar pe echipe?
Am inteles ca se alcatuiesc echipe de cate 3, iar subiectele sunt din romana, mate si stiinte.
Lalya spune:
Au mers cu doamna la cabinetul scolii unde o dna.dr. ii "tria"
cei raciti sau cu un pic de rosu in gat nu au fost vaccinati.
De plans, nu a plans nimeni
El a zis ca nu a simtit mare lucru. Oricum el si cand ii recolteaza din vena pt diverse analize...e foarte calm si chiar se uita sa vada ce si cum ii face...
Deocamdata niciun semn de reactii adverse.
Lalya.
Lalya spune:
La voi s-a hotarat ce fac copiii in saptamana intitulata"scoala altfel"?
Noi ieri am avut consultatii cu parintii pentru a stabili si a propune unde si ce sa viziteze copiii.
Am constatat ca "anumiti" parinti avusesera,deja,aceasta discutie cu dna si ca totul era hotarat...
anya spune:
La noi s-a discutat la sedinta cu parintii. Cine a lipsit...asta e.
Am zis asa: un muzeu - am propus Antipa
un spectacol - am zis Circ , ca la teatru au tot fost
o excursie - aici se vor aduna mai multe clase si vor face ceva organizat
o actiune sportiva (ceva concursuri sportive intre clase)
o iesire in natura (2 ore) si cu aduna revin inclasa si fac o lucrare artistica
5 idei/5 zile - iaca saptamana
La voi ce s-a hotarat?
Lalya spune:
N-am inteles de ce doar 2 zile sunt organizate activitati in afara scolii
- o zi vizitam Palatul Parlamentului
- iesire in natura si la noi...tot pentru o lucrare artistica
- o lectie despre circulatie.
cam atat imi aduc aminte...
oricum, saptamana viitoare mi-am anuntat prezenta pentru o discutie in particular cu dna referitoare la situatia pustiului meu.
La consultatii, se vb numai despre...X s-a batut cu Y, Y s-a razbunat...un baietel a batut o fetita cu pumnii in stomac, fetita respectiva, inteapa fetele cu un pix...si uite asa a trecut timpul si n-am aflat nimic.
revin cu info despre "scoala altfel" saptamana viitoare.
Lalya.