Mamici si Gravidute Italia (109)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy
castelanac, ai dreptate cu dorul...Eu as adauga, la ceea ce ai spus tu, ca mi-e dor de mirosul de frezii si zambile!!!

Daaaaa, dar in Italia sunt zambile si frezii, eu cel putin am pe balcon la Roma, ies in fiecare an... imi aducea mereu dimineata sotul cate una

o primavara prina de soare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nafi
CASTELANA - frumos gandit , minunate ganduri asternute pe ..calculator , as zice hartie dar nu e. Asta ma face sa-mi aduc cu drag aminte de inceputurile relatiei mele cu sotul cand in ciuda convesatiilor nesfarsite pe messanger, ne mai trimiteam si cate o scrisoare traditionala scrisa cu cerneala pe hartie ornata ( pe care o cumparasem in Florenta, orasul in care ne-am vazut prima data). e na..ca am devenit romantica odata cu primavara!

Draga ema, din cand in cand nostalgiile si senzatiile ne stau alaturi.
Eu ca tot am timp berechet, de dinaintea venirii lui Castelan, scriu, sa nu uit de nimic, si ca extraordinarul de azi sa nu devina cotidianul prafuit de maine...
Petrecere frumoasa si saluta Roma din partea mea, cel mai frumos oras din lume, pentru mine, acolo l-am cunoscut pe sotus adoratus ( sa stii ca Firenze e pe locul 2 , mi se pare absolut superb)
Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor,

GIANI spor mult ptr noul curs. Zambile gasesti la esselunga. Frezii pe la florarii.

Noi suntem naspa cu sanatatea: Mattia si Marco gastroenterita destul de puternica cu febra . Ale de azi e oficial- varicela. Acu' sa te tii. Toti o vor lua. Pe de o parte e bine ca e acum cand inca e frig...dar nu era momentul . Offff...

NAFI drum bun si distractie placuta. Simie imi place Roma da morire. Am fost cred de vreo 4 ori....Si sa tina pił a lungo starea de bine ptr musiu.

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 + anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 anisor!!) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danangie
Noi suntem naspa cu sanatatea: Mattia si Marco gastroenterita destul de puternica cu febra . Ale de azi e oficial- varicela. Acu' sa te tii. Toti o vor lua. Pe de o parte e bine ca e acum cand inca e frig...dar nu era momentul . Offff...

uau, saracii piticii tai! sanatate si sa se puna repede pe picioare!
Putere iti doresc sa ii sustii si nu te epuiza, ai grija si de tine un pic!
Sanatate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

DANANGIE - sanatate multa puilor! imi inchipui cat e de greu sa-i ai bolnaviori pe toti 3. eu abia am facut fata cu unu! le doresc sa-si revina cat mai repede si tie multa forta!

Noi ne-am intors cu bine aseara dar inca ma simt obosita dupa maratonul facut! Ricky a fost destul de bravo!

Mergi la inceput

NAFI multumesc. Sa te auda D-zeu. Am obosit efectiv cu bolile astea.....si cand te gandesti ca suntem abia la inceput.....

CASTELANA iti multumesc si tie. Cam greu sa am grija si de mine...efectiv e imposibil in ultimul timp...

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 + anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 anisor!!) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

salutare fetelor!!!in primul rand va doresc un 8 MARTIEcalduros si fericit alaturi de cei dragi voua si un sincer LA MULTI ANI!!
Acum sa va mai zic despre noi:
-am avut ceva probleme cu netul si a fost taiat cam 2 sapt.ca sa schimbe toate cablurile din toata reteaua de pe strada mea...
-eu am avut examenul pe 24februarie si am reusit sa iau examenul si acum am si eu permis de conducere!!!!
-edy este ffff bine,creste incet incet face si primi pasi singurel(cate 2,3)si ne pregatim cu pasi repezi de petrecerea de 1 anisor...(25 martie)
-pe 21 avem si vaccinul si sper sa fie bn..
NAFI--mersi de intrebare!!!!voi cum mai sunteti?
MAMI_STEFI---bine ai venit pe forum...referitor la scoala de soferi:examenele se dau doar in limba italiana dar in ziua cand dai examenul poti cere contra-cost niste casti in care vei auzi traducerea intrebarii in limba romana(dar mai mult te deruteaza decat sa te ajute..parerea mea si asa mi sa spus si mie de cei care au incercat)condusul--se poate conduce cu foaia pe care o primesti doar dupa ce ai luat examenul de teorie cu o persoana care are cel putin 10ani vechime(pe permis)sau cu o persoana care are permis si pt.o categorie superioara(adica tu vrei B cel cu care conduci trebuie sa aiba si B si C)
Salutari si celorlalte fete si va pupacesc si o zi cat mai placuta la toate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

LA MULTI ANI FRUMOASE DOAMNE SI DRAGASTOASE MAMICI!

Eu in seara asta cred ca ies cu fetele sa petrecem , in rest toate bune...maine am un interviu si am semnat si un contract de colaborare ca si hostess interprete ptr Vinitaly !

Cred ca avem nevoie si de un capitol nou dar eu nu ma pricep

Sotul nu mi-a luat flori ( inca) dar pana m-am intors eu de la o cafea cu o amica, el a facut curat in toata casa, asa ca flori nici nu-mi mai trebuie

Va doresc o zi superba!

Mergi la inceput

La multi ani tuturor mamicilor, femeilor,domnisoarelor!

NAFI elicitari ptr contractul de colaborare!

COSTY felicitari ptr carnet!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

La multi ani pentru ieri, fetelor vin si eu la spartul targului sa va urez
sa aveti bucurii in casa, copii sanatosi, sotii dragalosi si respectosi si devreme acasa!
Voi sa intineriti, sa va veseliti si sa va iubiti (cu sotul, cu cine va e drag) si sa fiti iubiteeeeeeeeeee!!!!

Eu ieri m-am spart in figuri, de dimineata am plecat, cu Castelan cu mine..., dimineata caffe cu italiencele, pranz cu romancele ( am facut o burta de ras) apoi cu cine a avut timp plimbare "la varice" la mall sa "cascam gura... seara m-a gasit sotul in oras si m-a invitat la cina, era rupt dar nu am vrut sa-i stric invitatia ( eu eram fff obo de fapt, dar am tacut malc)

Acum sunt bagata-n macinici pana-n gat, fii-miu cand m-a vazut ca scot lighenasul a inceput: pizza, pizza, ha ha ha, sper sa creasca, ca deseara sarbatorim macinicii si sa ma prezint bine, nu?
ne vedem cu alti romani si eu fac Macinici moldovenesti, alta fata face preferatii mei din cei muntenesti... va zic eu cum au iesit...

va pup

si multe pentr ieri

Mergi la inceput