Mamici si Gravidute Italia (109)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!!
Castelanac, spor la ...proiectul vostru
nafi, ai deschis scrisoarea?[:-))] Eu, surprinzator, pana acum nu am primit asa ceva, sa fie intr-un ceas bun
Sper sa-ti reuseasca planul cu iesirea si sa nu lucreze sotul. Si eu ies cu cateva prietene, mergem la un restaurant, muzica si papa Ramane sotz acasa, ca doar merit
Mi-ar place si mie sa castig vreo cateva sute de mii de euro , dar cum nu particip la nici o selectie, ramane sa cumpar vreun gratta e vinci mai consistent. Asta e obv de viitor
Seara placuta!!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Vreau sa va intreb si eu legat de scoala de soferi.Am auzit multe povesti si cum mai am o luna pana ajung inapoi in Italia si sotul nu are timp sa ajunga la o scoala de soferi,m-am gandit sa va intreb pe voi.
Se poate sa dau testul teoretic in limba romana sau engleza ? Si legat de orele de conducere.. pot face pe o masina care sa nu fie de la scoala de soferi ? Auzisem ca se poate dar trebuie sa fie cineva care are permis de nu stiu cati ani si nu mai stiu ce criterii sa indeplineasca.Poate ma lamuriti voi.

Am auzit ca s-a incalzit vremea acolo!! Abia astept sa vin iar la calduricaaa!! La noi in Romania iar a nins azi ,vroiam sa merg cu Stefan la o prietena,dar se pare ca vremea asta ne pune bete in roate.

castelanaC E minunat sa stam langa ingerasii nostri.Eu personal nu il consider un 'sacrificiu'..din contra,e mai degraba un privilegiu! Desigur,avem nevoie si noi de o iesire cu fetele,de timp pentru sufletul si mintea noasta,pentru relaxare,dar faptul ca suntem mai tot timpul in preajma piticilor nostri cred ca e cel mai frumos de care poate beneficia o mamica!

O zi buna !!

Sa fii om e lucru mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, ciao!
Am intrat sa va trimit un martisor virtual din partea lui Alessa.
Va uram o primavara frumoasa, cu zile senine!

In rest, va citesc, da nu apuc sa scriu. Eu am inceput scoala de soferi, astept de la servici sa vad pe unde m-or trimite sa incep munca, insa mai mult ca sigur, ne vom muta din oras, asa ca va urma o perioada cu multe drumuri...
Ale e un dulce, cuminte, ii place enorm la cresa. Am avut si noi niste episoade de boala, momentan e iar bine, si sper sa fie tot asa.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Azi, 1 martie, imi este dor de Romania mea frumoasa... de strazile inzapezite inca, uneori pline urmele iernii ce nu vrea sa plece inca...de baltile si noroaiele sale...in care se oglindeste parca timid primavara...

Imi este dor de strazile pline de femei frumoase, imbracate in culori vii, primavaratice as spune, atent coafate si fardate, facant parta parte dintr-un scenariu tip "dansul paparudelor" pentru venirea ploii...ele chemand azi frumoasa si dulcea primavara...

Imi este... dor de fetele lor zambitoare, de florile cu miros proaspat ce le poarta in maini, de martisoarele ce le poarta mandre ca pe niste medalii...

Imi este dor de soarele cu dinti, de vantul care inca-i iernatic, dar toata lumea crede si spera ca de azi vine primavara...

Primavara draga imi este dor de tine, in tara unde se sarbatoreste cel mai frumos... de Martisor!
imi este dor de ACASA...de martisor...

Azi de martisor iti doresc sa ai parte de primavara, de soare, de zambete, de bucurie, de iubire!

De martisor...va pup dragelor si va urez toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

Ciao, ciao!
Am intrat sa va trimit un martisor virtual din partea lui Alessa.
Va uram o primavara frumoasa, cu zile senine!

In rest, va citesc, da nu apuc sa scriu. Eu am inceput scoala de soferi, astept de la servici sa vad pe unde m-or trimite sa incep munca, insa mai mult ca sigur, ne vom muta din oras, asa ca va urma o perioada cu multe drumuri...
Ale e un dulce, cuminte, ii place enorm la cresa. Am avut si noi niste episoade de boala, momentan e iar bine, si sper sa fie tot asa.

Va

multumum!!!!
Bafta multa in tot ce faci, la scoala de soferi sa-i dai gata si sanatate lui Alessa, ce bine ca-i place la camin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!!
La multi ani de 1 Martie si o primavara frumoasa!!

castelanac, ai dreptate cu dorul...Eu as adauga, la ceea ce ai spus tu, ca mi-e dor de mirosul de frezii si zambile!!!
mami_stefi, stiu ca poti invata sa conduci cu cineva care are un nr de ani vechime (cred minim 5, nu sunt sigura). In zona mea (Milano) se dau examene cred si in lb romana . Intereseaza-te la o scoala, ei vor sti exact.
LAlexandra, va mutati???Unde?? Bafta la scoala de soferi !!

O zi minunata!!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

O primavara frumoasa tuturor!!!!

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 + anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (1 anisor!!) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Dragi mamici , am intrat special sa va uram o primavara minunata alaturi de puiutii vostrii si de toti cei dragi voua.

Noi suntem bine , Giuliano face numai nazbatii , este cam impulsiv , nu sta un minut locului . Bolile ne-au ocolit , a trecut si ultima raceala destul de repede -intro saptamana. Cu dintii nu mai avem probleme , au iesit toti .
Sunt un pic cam necajita ca nu prea mai mananca legumele -el care nu-mi refuza nimic acum ma chinui pana accepta 1-2 lingurite ...
Aici a venint primavara si am inceput sa iesim de 2 ori pe zi afara -temperaturile sunt rezonabile , centrala o deschid doar seara de la 7 si pana pe la 11- temperatura se mentine constanta .

Va pupam si va dorim numai bine !!

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Dicembre2011fotoGiuliPiazzetaSassari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Mami_stefi-stiu ca poti sa conduci cu cineva care are cel putin 10 ani de vechime ca , conducator auto-asta scrie pe Foglio rosa. Despre examen nu stiu ce sa-ti spun , scris se da direct pe calculator nu pe foaie asa ca nu stiu daca se face si in limba romana .Bafta !

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Dicembre2011fotoGiuliPiazzetaSassari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

LA MULTI ANI DE MARTISOR FETELOR! VA UREZ SI EU ASA LA CEAS DE NOAPTE CA ACUMA M-AM LINISTIT DUPA CE L-AM CULCAT PE MICUL VIEZURE

CASTELANA - frumos gandit , minunate ganduri asternute pe ..calculator , as zice hartie dar nu e. Asta ma face sa-mi aduc cu drag aminte de inceputurile relatiei mele cu sotul cand in ciuda convesatiilor nesfarsite pe messanger, ne mai trimiteam si cate o scrisoare traditionala scrisa cu cerneala pe hartie ornata ( pe care o cumparasem in Florenta, orasul in care ne-am vazut prima data). e na..ca am devenit romantica odata cu primavara!

ANNE - ma bucur ca sunteti bine si Giuliano a scapat din iarna fara probleme deosebite.

ALEXANDRA - bafta la scoala de soferi.

Ricky de azi e oficial ok caci l-am dus la pediatra si nu mai are bronsita si e ok sa plecam maine cu avionul spre Roma la botezul gemenilor amicilor nostri. Am stat aproape 2 ore in parc, cred ca au fost 20 de grade cel putin ca muream de cald doar cu o bluza cu maneca lunga.

KEMSY - am luat de la posta misiva de dragoste din partea politiei locale si ma costa aproape 90 de euro caci am intrat intr-o zona cu trafic limitat in decembrie. mi-am inchipuit ca asta era caci am gresit drumul si am intrat in centrul vechi pe unde nu trebuia ca sa ma duc sa-i fac poza lui Ricky cu Babbo Natale. si nici macar nu a vrut sa stea sa faca poza asa ca in albumul cu amintiri de craciun , la anul 2011 o sa-i pun o poza cu amenda incasata

Fug sa ma pregatesc de culcare ca maine e zi luuunga! Trebuie sa ajunga si marito de la munca acusica...asa ca ma duc sa sar in pijamale!

Va pupic si un weekend de vis va doresc!

Mergi la inceput