Mamici si Gravidute Italia (109)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Neata' fetelor!

Azi l-am trimis pe Ricky la asilo ca mai avea un pic si se urca pe pereti de plictiseala. marito a venit acasa dupa 5 zile la munca si in loc sa ma ajute , l-a lovit virusul intestinal si a bolit pana ieri asa ca am avut grija de amandoi!

Bine ca nu m-am imbolnavit si eu ca asta mai lipsea!

NICOLETAA - bine ai venit printre noi, te asteptam cu mai multe info despre burtica ta. Unde veti sta in Italia?

DANANGIE - eu ma incalzesc cu ceai verde. macar ala ma mentine tanara caci are multi antioxidanti! Sper sa treaca repede raceala. e lupta dura ..stiu...ieri m-am dus si am mai venit cu o sacosa de remedii de la farmacie! acum ii fac aerosol si spalaturi nazale cu aqua di sirmione care am auzit ca e f eficienta. am inceput ieri asa ca astept minunea!

Am fost cu Ricky la pediatra si mi-a zis ca are le difese basse deci tratamentele homeopate nu pot face prea mult si ca imi recomanda masaj chinezesc pe care la mai folosit la copii ca ricky si a dat rezultate excelente. Ea face aceste masaje , cica a facut cursul de specializare desi n-am gasit-o pe lista celor acreditati oficial si costa 45 euro sedinta de 30 de minute. si trebuie sa faca vreo 4-5 sedinte.

Acum ne gandim daca sa facem si asta sau nu . eu am auzit de eficinta acestor masaje dar nu prea am incredere in ea , cat de buna este , mai ales ca nu stiu cat de obiectiva este in recomandarea facuta avand in vedere ca are un interes direct ( money money money...)

bafta cu turnurile in februarie

CASTELANA - te invidiez si inca cumm! vreu si eu la calduraaaa! Imi amintesc cum veneam eu in februarie in Bucuresti dupa 1-2 luni la caldura si la mare...eu eram bronzata si radioasa iar ceilalti in familie, la munca...raciti si palizi... Acum sunt si eu asa..racita si galbena ca un asiatic din cauza ca stau inchisa atata in casa ( mai ales zilele astea ca nu am vrut sa-l scot pe Ricky...si cum nu am cu cine sa-l las sa ies undeva...a trebuit sa stau in arest la domiciliu cu el).

Ma bucur ca ai reusit in actiunea chilotzelul! Eu astept sa vina primavara ca acuma e prea imboscat si daca mai merge si la silo n-am cum sa-l urmaresc. asteptam vacanta de vara...

mai nou Ricky e indragostit de Cars Disney...si se uita la masinute toata ziulica la mine pe laptop si face brummm brumm..aproape ca a invatat numele masinilor si preferatul lui e Cricchetto ( in versiune italiana) si il imita scotand dintii din fata in afara tip iepuras ca sa fie precum Cricchetto

Mai zice Tau-Tau..in loc de Ciao...si are tentative de a zice grazie, buongiorno si alte cateva cuvinte care nu-mi vin acum in minte. zice f bine nonno, nonna, mammma, papā...Cand ii este foame zice hamm...si catelul face tot hamm...Pe tigru il chiama paw paw si il plimba de urechi prin toata casa ( ca e un tigru de plus f mare , mai greu ca el aproape) .

Gata , hai ca inchei aici cu Cra--craaa-ul...Azi Ricky implineste 21 de luni! se apropie 24

Ma duc sa ma pregatesc sa ies cu marito in oras sa ne mai aerisim creierii un pic ..

Va pupic , sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!!!
nicoletaa, bun venit!!Te asteptam la taclale
dana, ce urat sa intri in masina inghetata dimineata!!Brrr!!!EU AM NOROC, O TIN IN GARAJ, SOTUL E GHINIONISTUL
nafi, nu am mai auzit de masaj chinezesc care sa creasca imunitatea Ce raspuns ai primit la interviu
castelana, multumesc pentru sugestii dar........
Am inceput de vineri sa-l pun la olita/wc (ii place mai mult la wc). In primele zile am avut cateva accidente dar de 3 zile deja nimic, nici un accident, imi zice cand face si se tine pana mergem la wc Nu credeam sa mearga asa usor
Ieri am fost si am vizitat gradinita unde va merge din toamna si i-a placut mult, nu vroia sa mai plece, mai ales ca a revazut prieteni cu care se juca in parc Si, surpriza, a cerut si a facut pipi si acolo, i-au placut wc alea de copii
Anul asta nu a inceput bine pentru noi, sotul a avut un accident de munca si e in infortunio 18 zile
Sper sa vina vremuri mai bune.
Seara placuta!!!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

KEMSY sanatate multa sotului! imi pare rau ca a avut probleme la munca. sper sa nu fie nimic f serios. recuperare rapida ii doresc.

Al meu trebuie sa ajunga acuma de la munca caci a avut doar 2 drumuri scurte de facut si a aterizat deja, acum cred ca e in masina spre casa. cum era inca cu stomacul in pioneze l-am trimis la munca cu pachetel , i-am facut piept de pui la gratar si cartofi+morcovi nature si i-am pus in recipeintul de la chicco al lui Ricky pe care il folosim cand plecam la drum mai lung si trebuie sa-i tin papa calda Sper ca n-au ras colegii de el Dar era singura cale de a-i da sansa la o cina calda.

De la interviu inca nimic.

Bravo lui Loris ptr ca e baiat mare si ascultator si face la wc! abia astept sa inceapa si Ricky al meu

Noapte buna fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna dim fetelor,

Sunt matinala rau ,stiu , dar astept sa vad daca i se linisteste tusea lui Marco :(.

NAFI sanatate multa sotului.Si noi am avut virusul asta de Craciun. Important e sa te hidratezi. Trece dar parca te loveste un tren!

GIANI si eu primit invitatie ptr asilo...dar cum il cunosc deja...nu m-am mai dus. Voi merge sa-l inscriu....de pe 30.01 pana pe 20.02. Ma bucur tare mult ptr L ca a inteles care-i treaba cu pipi. Precoce oricum, ptiu sa nu fie de deochi.
Eu cu Alessio nu stiu ce se intampla ancora. Face in pat in fiecare noapte. :(

NICOLETA bine ai venit. Sarcina usoara si la termen.

Ma duc sa ma culc ...pare ca nu mai tuseste.....

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 + anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (10 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna fetelor

N-am mai dat pe la voi de ceva timp dar nici nu s-a scris prea mult vad.
Nafi sincer te invidiez , ai reusit sa-l duci pe Ricardo la asilo. Abia astept si eu sa-l duc pe Giuliano , sper ca din toamna sa reusim si noi .
Noutati nu prea avem - am luat ghetutele de aproape 2 saptamani si facem terapie in continuare .Inca nu s-a hotarat prof. care l-a operat daca va face o alta operatie.
Despre progrese nu prea sunt multe de zis -spune doar ciao, tata , dai si cam atat. Este u mic terorist , distruge tot ce-i sta in cale , se cocoata peste tot si merge destul de bie in picioare , luand in cosiderare problemele pe care le are .Ne imita in tot ce facem si avem probleme un pic cu mancarea -nu prea mai mananca ca la inceput .
De 2 zile ne luptam si cu o tuse pacatoasa si muci pana in barba -di pacate pediatra nu ne-a dat nimic. Este interzisa medicatia copiilor sub 2 ani . Doar ceai de musetel cu miere si tachipirina picaturi -pe care mi le refuza cu stoicism .
Hunny -succes petru urmatorul examen -sunt sigura ca ai sa reusesti !
Va pupam pe toate si va dorim o zi buna !!

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Dicembre2011fotoGiuliPiazzetaSassari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

ANNE sanatate multa ptr pici. Cand il veid a la gradi? MEdicatia este interzisa copiilor sub 2 ani este valabila ,oricum, doar ptr pediatra ta. Ca nu e asa. Mi se pare absurd sa nu dai de facut un aerosol. Hai nu-i da siropuri ca na alea sa zicem ca pot avea efecte adverse.....dar aerosolul e super. Si daca un copil are semne de bronsita infectioasa....sau semne de pneomonie...cum...nu i se da nimic? Mahhh...
Cat despre refuzul la mancare sa speram ca e doar o perioada si ptr piciul tau.

Fetelor, sunteti la hibernat?

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 + anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (10 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Danangie-chestia este ca trebuie sa-i pun ser fiziologic in nasuc si ne luptam fara rezultate , cu aspiratorul nu facem nimic. Daca pana Luni nu se imbunatateste situatia mergem la control si vedem ce alternative avem .
Despre asilo,speram sa ne primeasca din Septembrie , chiar daca o sa fie un pic micut , daca nu se v-a deschide asilo-nido pana atunci .

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/08Dicembre2011fotoGiuliPiazzetaSassari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, fetelor.
In sfarsit am si eu putin timp.
Nu am intrat deloc pt ca Ale a facut laringita de Craciun, apoi m-am racit eu, a luat el iar de la mine, apoi a data in tuse, apoi i-au iesit si caninii de jos, apoi a facut febra mare, iar la spital...a facut puroi la amigdale...Acum ne-am revenit amandoi, el e la cresa si eu am intrat sa vad ce faceti.

Ale pricepe tot ce zic, de vorbit mai putin, doar cand are chef. Cu olita eu nu am inceput si nu ma grabesc pt ca aici e tare rece.
Acum e o zapada mareee afara si ninge in continuare.
Lui Ale ii place enorm de mult la cresa, de multe ori nu vrea sa plecam de acolo. Il inteleg ca doar se plictiseste doar cu mine acasa.

In rest cu munca si astea inca asteptam sa vedem ca va fi pe cand trebuie sa revin la servici...

Nafi, ca mi-am amintit, tu ce lucrai in tara? Daca nu e secret...AAAA, si cum se traduce ce zicea pediatra ca are Ricky? ca eu nu am inteles

Mi-ar placea sa stiu ce mai face Ioana.

Va pupam. O zi faina!

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao fetelor!!
Eu nu am prea mare chef dar am intrat sa va salut!
Alexandra, bine ai revenit Vreau si eu zapada ... o zi
anne, sper ca Giuli e mai bine. Sanatate!!

Noi suntem ...relativ bine, sanatosi dar plictisiti
O saptamana buna!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

buna fetelor!!am vazut ceva miscare pe aici!!!
Nicoleta-bine ai venit!!!asteptam mai multe detalii despre tine.sarcina usoara si pana la termen!!
KEMSY-sper ca sotul tau e mai bn acum si nu este nimic gravce repede ai rezolvat cu piticul si wc-ulsa o tina tot asa....mie imi e frica sa ma gandesc cand o sa incep si eu...
DANA-voi tot bolnaviori??sper sa va treaca toate si sa fiti bn....
ANNE45--voi cum sunteti???sper ca mai bn cum a fost la control?
LALEXANDRA--trimite si aici putina zapada
NAFI--cum mai stati cu imunitatea???nici eu nu am mai auzit de masele astea pupici
Despre noi ce sa va zic ca iarasi am inceput cu dintisorii si urla zi si noaptenu stiu cu ce sa-l mai dau la gingii si ce sa mai fac!!!!in rest e bn sanatos ast controlul de luni sa vedem cat sa mai inaltat.Eu am avut o perioada fff proasta dupa ce am dat examenul si nu am avut chef de nimeni si nimikacu sunt mai bn si ast urmatorul examen..EDY a inceput sa zica si tata,bubu,se rica in picioare si merge pe langa pat si toata ziua e o nebunie cu el
va pupacesc če toate si sper ca nu am uitat pe nimeni..

Mergi la inceput