Mamici si Gravidute Italia (109)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao!!!
Costyhunny, greu cu atatia oameni invitati Eu nu mai sunt obisnuita cu intalniri de astea, ma obosesc mult.
nafi, ati avut spor la shopping?? Par interesante ofertele de lucru, sa ne spui ce raspuns iti dau

Am profitat si eu de reduceri si am marit stocul de...diverse iar in we am lasat copilu' acasa cu sotz si m-am dus la cinema:sherlok holmes, jocul umbrelor! Dragut spre frumos, dar nu chiar atat de...pe gustul meu. Data viitoare merg la o comedie
Seara placuta si iesiti din barlog!!

Mami de   Loris Stefan, o minune de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetele!

Kemsy - eu as vrea sa merg sa vad fiml acela biografic despre viata celui care a fondat FBI-ul. Joaca tipul din Titanic in rolul principal. mereu ii uit numele caci nu e preferatul meu, nush de ce il gasesc toti asa frumos!

Tot ii zic sotului sa mergem cand e ricky la asilo dar cica el nu merge precum scolarii dimineata Asa ca pana la urma cred ca o sa facem ca tine, mergem cu randul.

Ca in bancul ala " eu si sotia mergem la restaurant in fiecare saptamana! ea martea si eu joia!"

In rest la noi toate ca de obicei, cand pleaca marito intr-un turno mai lung , de 5 zile, ii vine otita lui musiu si asa ca ieri am alergat cu el la pediatra, acum l-am bagat iar pe antibiotic, ii curge nasul ca la balamuc..plus ca eu sunt in perioada nasoala a lunii si am racit si eu...

Luni in loc sa fac ceva util cat e Ricky la asilo , tre sa strau cu el inchisa in casa , ca na...daca-l scot ..nu ii mai trece raceala asta pe vecie...Ii tot dau homeopatice prescrise de pediatra sa-i cresca imunitatea si de la B-urile din ele vad ca ii creste pofta de mancare de cred ca a luat juma de kg intr-o luna..si imunitatea tot vai mama ei! offff...

Voi ce le mai dati puilor vostri sa-i mai intariti un pic?

Azi cred ca ies doar pana la hipermarket sa cumpar una alta si restul acasa la caldurica.

Apropo'! voi cate grade aveti in casa? citeam ca cica ar trebui sa tinem la 19 grade si noaptea 16 ca sa economisim caci fiecare grad peste 19 ne costa cu 8% mai mult.

Eu in Bucuresti obisnuita cu 24 iarna si stat in casa in maneci scurte, cand ma venit aici am cam batait de frig la 22 de grade! Iarna asta sotul a scazut la max 21 ca sa mai economisim un pic. cand ajunge termometrul pe la 20.5 deja imi fac ceai cald ca am nasul rece de frig! Eu cum am tensiunea mica, sufar de frig de cand ma stiu! I-am zis sotului ca mai bine nu mai mananc dar in frig eu nu stau! Sunt eu nebuna sau si voua va e frig la 20.5 grade?

Ah..o alta chestie! urasc sa ma imbosc ! asa ca va dati seama ca in casa nu suport nici atat sa stau imbracata ca intr-un iglu! Din pct asta de vedere in trecut cand imi faceam veacul prin tarile calde imi era super bine caci iarna stateam cate o luna , doua la Sharm la plaja in timp ce in Bucuresti era frigul de pe lume

Un weekend placut va doresc si multa sanatate ca tare bine e cand nu esti bolnav!

Multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

salutare fetelor!!!
nu am mai intrat pt.ca am fost ocupata cu scoala!!!si ieri am avut examenul si din pacate(prostie)am picat!!!
am gresit intoarcerea din 3 miscari(inversione di marcia)si la prima manevra m-am apropiat prea mult de alta masina si era sa o"pup"si a franat instructorulsunt fff dezamagita de mine mai ales pt.k eram aproape de sfarsit doar asta trebuia sa mai fac si era gata....
asta este!!!!emotii si acu o sa dau luna viitoare inca odata...sper sa ma stapanesc mai bine si sa trec peste emotii...
in rest noi suntem bn au plecat si musafirii....
va pupacesc
pa pa

Mergi la inceput

Ciao!!!
costyhynny, imi pare rau pentru examen. Hai ca data viitoare o sa iti stapanesti emotiile mai bine, trebuie. Cand il ai pe urmatorul?
nafi, vad ca nu va ocolesc deloc otitele anul asta
Eu nu ii dau nimic pentru imunitate lui L, nu a avut nevoie pana acum. Sa vedem cand merge la gradi, sa te tii
Eu in casa am tot asa 20.5-21 grade, la 19 grade imi cresc turturi sub nas. La temperatura actuala din casa sunt in stare de...semi-inghet dar facturile tot mari, cam 400 euro Si mie imi place la cald, vreo 26 grade ar fi ideal Sanatate!

Duminica placuta!

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

nafi, e Leonardo diCaprio?

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

nafi, e Leonardo diCaprio?

Raisa are nevoie de noi

Daa...DiCaprio era!

Se pare ca odata ce a facut otita a ramas cu sensibilitate si cum raceste cum da in otita imediat Inainte de asilo nici macar o raceala mai serioasa n-a avut. se pare ca asa e primul an la asilo...o raceala continua si un dute vino de nedescris la pediatra si farmacie!

Eu ii dau de o luna toate cele ptr imunitate si vad ca singurul efect e ca mananca si mai mult si a inceput sa cam faca gusa! si nu-mi place ca incepe sa aiba fata de copil grasun ceea ce eu nu suport!

Acuma doarme ca iar m-a trezit de la 6 am , ca ii era foame!

Costy - lasa nu te necaji...a doua oara o sa fii mai pe faza si o sa treci examenul. Zii si tu cum era odata: i-a placut instrustorului de mine asa de tare ca a vrut sa ma mai vada odata!

Restul fetelor, pe unde mai umblati?

LALEXANDRA - ce faci? stai la caldurica sau ai iesit sa faci revolutie? ca vad ca se agita lumea pe acolo prin RO! eu as vrea sa se schimbe ceva dar problema ca nu e nimeni care sa poata merita increderea. sunt toti o apa si-un pamant!

O duminica placuta fetelor! va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Salutare fetele!

Nu ma dati disparuta, nu am avut nici calc la dispozitie, nici net bun, nici eu nu am fost asa apta, dar gata, de azi back in bussines!

Noi suntem bine, in plin proces de renuntare de scutece de unica folosinta, pare cooperant Castelan, dar stam 200% impreuna, seara sunt moarta de obo, ne jucam tot timpul si stam mai mult acasa sa nu pierdem momentul.
Dumunica am fost si i-am cumparat un set de chilotei, m-am simtit tare mandra, a crescut baiatul meu...
In rest ma mai laut cu ceva probleme la masele, deci in revizie si cu dintii, ieri s-a stricat si aspiratorul, ce-o fi Doamne ca incep sa "scartaie" toate cele in casa?

Nafi, am ras la pustul tau, eu in Italica tremur ca nebuna, soacra mea nu da drumul la caldura, si ea zice ca la 20 de grade se sta lejer.
M-am scos cu fii-miu, ultima data cand ne-am dus in Italia, in zilele cand ne vedeam dadea drumul la caldura. In Buc si eu aveam caldura cam 24-25 grade, e adevarat ca nici fusta nu era lunga, de maieutz nu voiam sa aud... de-ale tineretii vremuri.
Urasc si eu sa ma imbrac ca eschimoasa, imi ia 5 min sa ma dezbrac pentru un pipilica...

Acum ce sa zic, ma lafai cat se mai poate in tarile calde..., Nafi nu ma bate!

Va pup ca s-a trezit Castelan si trebe repede "pipilica la putzica"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor,

Noi suntem raciti. ne luptam cu mucii si tusea.c'est la vie.

Sincer si mie mi se pare mult 24-25 °C. Eu tin in jur de 21-21.5°C. Mi-e frig de multe ori dar beau un pahar cu lapte cald si imi trece.

Eu nici nu as pitea sa tin mai cald deoarece noaptea pun la baietii umidificatoarele si face si ala sa mai creasca putin temp.

In rest, nimic nou sub soare. In februarie voi ncepe turele cu zi si nopti.....
La noi e un frig de mori. Seara ajunge si -3 °C. Dim e cel mai naspa ca tre' sa dezghet geamurile la masina si efectiv mor de frig. Ahhh nu-mi place iarna.....nu-mi place vara ca mori de cald....nu-mi place toamna ca e totul grigio.....cel mai mult imi place primavara. Trezirea la viata , temp ok. E super.

NAFI tin pumnii ptr un loc de munca bun si satisfacator.

CRIS85 LA MULTI ANI fericiti si plini de voie buna si sanatate alaturi de cei dragi!!

CASTELANA, GIANI spor la scos scutecul la copii.

COSTY imi pare rau ptr examen. Eu si de asta am zis ca am luat carnetul. Am avu tun cullo cosi!!! Ca nu m-a pus sa fac parcari. Atunci cu siguranta ma pica si pe mine. Eram un dezastru cand trebuia sa parchez.

Ci sentiamo!!!

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 + anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (10 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoletaa spune:

buna mamicilor..eu sunt o viitoare mamica si suntem fff hapyyy.sotul meu e in italia la munca,peste 2 saptamani voi merge si eu si voi ramane acolo.am o gramada de intrebari pentru voi dar las pe data viitoare..:*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Giani tu intrebai parca in trecut de strategii de renuntare la scutecele de unica folosinta.
Eu una am cumparat chilotei, i-am explicat ce facem cu ei, in primele 2-3 zile eram fff atenta cat timp trece de la ultimul pipilica si il ducea eu de-l puneam pe wc ( Castelanului nu-i place olita si avem colac ajutator pt el)
de-a 2-a zi deja imi spunea el cand ii vine, se tine cu mana la cucutetz si fuge la baie strigand "caca"

Azi avem o saptamana de baiat chilotzos si pot spune ca a mers cu brio incarcarea mea.

Castelan are 21 de luni, deci prea prea, nici prea prea...

Bafta si important e sa-i explici, sa-l incurajezi si sa-i dai satisfactia a ceea ce face ffff important!

va pup fetelor, sunt pe fuga, profit ca doarme Castelan si mai fac si eu corespondenta, ba de papa, ba ceva prin casa.

Mergi la inceput