Iubiri... fara varsta...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

kari, am, am.

Am si vesti.

Am vorbit acum cu matusa, mi-a spus ca NU este atat de grava starea bunicii pe cat a crezut ca este, ca este, intr-adevar, f. slabita, ca are acea alergie f. urata de la antibiotice, cu pete mari si rosii, ca la rubeola, pe maini si putin pe fatza, dar ca organismul este hranit prin perfuzie, cu glucoza, si ca a acceptat chiar doua lingurite mici de piure dupa ce am vorbit eu cu ea. Si a si vorbit putin!

Spaima celor din jur este mai mare, bunicul este... pierdut, panicat, pentru ca vineri s-a plimbat putin cu ea prin salon si sambata bunica a refuzat sa mai faca vreo miscare.

Dupa parerea matusii mele, care si-a ingropat fratele si parintii, pe acestia din urma ingrijindu-i si vazandu-i cum li se inrautateste starea - deci repere de evaluare a starii unui om in drum spre... dincolo are - nu se va intampla o nenorocire de pe o zi pe alta.

Ea m-a sfatuit sa sun zilnic, sa vad cum evolueaza treburile - bunica a acceptat sa i se aduca maine gris cu lapte - si in functie de ce aflu, sa vin la Cluj.

Psihicul e cel mai afectat.

Dar, vorbind cu cei de acolo, de la fatza locului, ma simt mai impacata, mai linistita, macar stiu ce si cum.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Selene!Iubirea muta muntii din loc!Va fi bine!Te admir ca i-ai dat aripi bunicii, "sa-si reia zborul".Acum..incurajeaza-ti si bunicul, merita!

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

30+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Selene, eu inteleg prin ce treci, pentru ca si bunica mea materna, care m-a crescut si pe care o iubesc ca pe-o mama si mai mult decat atat, are cancer la colon. Si pentru ca ea nu ne-a spus multa vreme nimic, de jena, din pacate am dus-o la medic tarziu, cand deja boala era intr-un stadiu avansat. Are 83 de ani si traiesc in fiecare zi cu teama ca voi primi un telefon, telefonul ala fatidic... :(

Acum tine un tratament naturist, care impune si un regim alimentar foarte restrictiv, a slabit mult si e trista ca nu mai poate face tot ce facea pe vremuri. Se simte prost ca noi cheltuim bani pentru ea, spune ca nu vrea sa fie o povara pentru noi :(. Nu stiu cum sa-i mai explic ca nu se pune deloc problema, si imi e ciuda ca-si traieste ultima parte a vietii asa.

Am vrut s-o aducem la noi, dar nu vrea sa plece din casa ei. Din fericire e aproape de Bucuresti si mergem saptamanal, vorbim des la telefon, dar tot nu ma simt impacata. Nu pot sa concep ca mamaie a mea n-o sa mai fie, cu toate ca mama tot imi spune ca trebuie sa ne pregatim :(.

Sper ca nu te-am intristat cu mesajul meu, vroiam doar sa-ti spun ca te inteleg si ca sunt alaturi de voi, cu gandul. Iti doresc sa ajungi sa-ti vezi bunica, si sa nu se intample nimic rau, oricum e bine ca ai vorbit cu ea, si ca ai vesti mai bune. E impresionanta iubirea bunicului tau, dupa atata timp... si trebuie sa aveti grija si de el, e deprimat si frustrat din cauza intregii situatii...

Ai grija de tine si multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

salcia, e f. frumos mesajul tau, din pacate, asta este adevarul, ne confruntam si cu asa ceva...

O sa-l sun din nou pe bunicul mai pe seara.

Noi ar fi trebuit sa ne mutam la Cluj, dar lucrurile au luat o alta intorsatura...

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stockholm spune:

Selene , in primul rand multa sanatate bunicii si restului familiei tale

te am citit de destul timp , am si eu o verisoara ca si tine , in fapt nu e verisoara mea d sange , e verisoaar sotului , as vrae sa vb cu ea asa cum vb acum cu tine ;nu lasa chetsile minore sa te impiedice , fa-ti timp pt cei dragi , lupta-te cauta o solutie,verisoara mea e ca tine are mereu o serie intreaga de provbleme pe care nu le poare rezolva pt ca nu are timp sau nu poate zicea ea

eu zic ca se pierde in amanunte si amanuntele astea conteaza enorm,si inclina balanta in defavoarea familiei ei

ea a fosta sa prinsa in amanuntele astae incat mama ei a facut o operatie de histerctomie si nu s-a dus sa o vada in spital

lasa drumul , lasa alte si alte belele si stai 2 secunde si gandes te te daca ar fi invers cum ar fi , nu te ar durea ? nu ti ai dori cel mai mult sa vezi omul , oamenii pe care ii iubesti ?

in afara de familie , nu conteaza nimik , da nimik , joburi , datorii , bani astea s traznai sa stii , serezolva , insa daca ai ghinionul sa -i ranetsi pe cei iubiti e o chestie fff grava .....

eu personal in locul tau as fi mers si fara bilet sincer , si daca ma prindea ce , vedeam , negociam cumva , dadeam o spaga conductorului , imi plangeam de mila , o scoteam la capt nu exista

multa sanate si sa ai putere

Mergi la inceput

Nici conductorii nu-si mai risca joburile, stockholm... Vazut pe viu, ultima data, in septembrie... Pensionara, plecase de acasa cu cuponul sotului, in loc de cu al ei sau SI cu al ei, a fost amendata cu 70 de lei, fiindca nu avea atatia bani la ea, a fost de acord sa lase cartea de identitate la conductor, pana ajunge la Bucuresti...

Trei tipi, unul fara bilet, se imbata in tren, vine controlorul, iese discutie aprinsa...

Si mai mereu am prins supracontrol...

O fi altfel pe rute scurte, insa pe parcursul Braila - Bucuresti N. si pe urma Bucuresti N. - Cluj-Napoca, eu nu am vazut sa mai fie cum era, la mica intelegere cu "nasul"...

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

In rest, ai dreptate, familia conteaza foarte mult.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Si eu am o bunica pe care o iubesc infinit de mult..mai mult ca pe mama pt ca ea m-a crescut..e bine..k la 84 ani...inima o mai supara din cand in cand...dar daca as sti ca isi traieste ultimile zile as fi in stare sa merg pe jos pana la capatul lumii pt ea..E ff greu insa cand ai copil mic si n-ai cu cine sa-l lasi..te inteleg si imi pare ff rau pt tine..Sper ca bunica ta sa reziste si sa apuci sa o vezi..
Anul asta, in octombrie a murit sora bunicii mele, o femeie deosebita care mie personal mi-a facut mult bine (mi-a lasat o casa), din pacate n-am apucat sa o mai vad lucida..am tot amanat momentul pt ca la fel k si tine nu am avut cu cine lasa copilul..am stat insa langa ea o saptamana cat a fost in spital..seara de seara mergeam la capataiul ei, chiar daca nu mai putea vorbi sunt sigura ca a stiut ca sunmt langa ea, cand ajungeam acolo ii crestea pulsul..respira mai repede.....Ce mi-a ramas intiparit in minte este ca in momentul cand am ajuns prima data la spital ea se ruga,"Iarta-ma Doamne!", "Ajuta-ma Doamne~!"si multe altele legate de credinta zicea..insa nu mai recunostea pe nimeni..a doua zi n-a mai putut nici vorbi, in schimb incerca sa se inchine..dar n-a mai reusit..4 zile pana si-a dat ultima suflare a incercat continuu sa se inchine..a impresionat toti medicii si asistentele...N-am sa pot uita clipele alea cate zile voi avea...Ma bucur ca am fost acolo..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helen75 spune:

Mi-a ramas din liceu intiparit in minte , un citat din " Torente"-
"Memoria e predispusa la regrete doar pe marginea unui mormant. "
Si , mereu mi-l amintesc cand, fara voia noastra, cineva drag urca la ceruri. Pentru ca atunci, la marginea gropii gandurile incep cu "daca...".

E greu, dar sfatul meu e sa la spui acumsi bunicului si bunicii cat de mult ii iubesti .

Selene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stockholm spune:

dap Selene presupun ca ai drpetate cu supra control ul eu emrg f rara cu trenul insa io s genul care pt familia mea calc tto in picoare , reguli , bun simt , nu ma intereseaza , or fii cei din jur seemenii nostrii da nus toti familia mea , si pana la urma e care pe care

multa forta sa ai si sper sa ti fie bine si sa ieie o decizie care sa te ajute sa fii multumita tu cu tine insuti

p.s:despre o iubire fara limite am aflat curand de la o amica :bunici ei au murit la fix 8 ile unul dupa altul ,impresionant

Mergi la inceput