Pufii isi pregatesc ghetutele (51)
Raspunsuri - Pagina 8
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa neatza va invit la un tiramisu alaturi de un fresh de portocale multumim de urari tocmai ziceam ca si-a revenit Dragos....azi noapte iar a bagat un 40 febra si a vomitat pe tot patul....si cine credeti ca baga masina de spalat la 2 noaptea nasul ii curge, ochii ii lacrimeaza...saracutul...toata dimineata m-a tinut de mana...acum imi doarme in brate ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
Off of.. dam dintr-una in alta. lui Dragos sa se faca bine repede.
Cum mai e?
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
citat din mesajul lui dastefa ale multa sanatate lui Dragos si multumim de tratatie o sa fie bine si la voi si legat de raceli-imunitate nu stiu daca v-am zis eu de anul trecut bag intensiv la fete(de fapt de anul asta la Miru) sirop de catina facut in casa si o fi sau nu din cauza lui dar noi nu luptam cine stie ce cu virusii( acu sper sa nu sparg vraja) iar daca se lipesc cumvao scoatem relativ usor la capat merita de incercat si chiar pt noi adulti nu are ce strica si cred ca mai gasiti in piata catina eu pun la congelator pungulite(cam de 100gr) si scot cate una pisez bobitele cat mai bine,le amestec cu miere( nu stiu o cantitate exacta-eu pun 2-3 linguri mari) si apoi strecor doar sucul(e f bun cu pulpa cu tot dar Daria isi facea greata) si le dau 2-3 lingurite dimineata pe stomacul gol iar dupa 10-15 min papa Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Da, am tot auzit si eu de catina ca are proprietati terapeutice foarte puternice. Chiar mi-a si dat mama la un moment dat un borcanel gata preparat cu miere la fel cum ai spus tu dar ai mei copii n-au vrut sub nici o forma sa ia. Poate doar daca le-as da cu seringa fortat...
Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
citat din mesajul lui dastefa ruxita sporla impachetat si maine la mutat Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Buna fetelor!
Internet am avut tot timpul ca s-a asigurat sotul sa avem continuitate, a bagat net la noua locatie inainte sa apucam sa caram vreun bagaj... ieri cu carca (ne-am rupt cam toti) si azi cu masina unui prieten (masina de spalat si frigiderul), si din alea maruntele tot cu carca bagam 2-3 drumuri apoi mai luam o pauza...
saracutzul de Kay zilele astea a bagat la filme de presupun ca-l doare deja burta... dar cum nu prea are nimeni treaba cu el dar sta cuminte la filmuletze, a bagat mare si la greu...
Mi-a placut de sotzul meu in tot acest balamuc, de regula e morocanos si nu poate sa faca practic nimic fara sa injure (ca nu-i iese, ca-i complicat, ca-i mai complicat decat se asteptase sau altele, material prost, nu are o scula speciala, sau ca ideile mele de improvizatie sunt proaste) de data asta a fost voinicel si fiica-mea la fel am carat toti ca furnicutzele...
am lucrat impreuna la designul livingului (proiect pe hartie), am stabilit cum si ce vrem (cand discutam ceva vine pregatit cu notite, scheme, estimari de preturi, calcul venit-cheltuieli, s.a.m.d. (la fel de pregatit e cand discutam meniuri, a facut chiar o lista cu meniuri/ingrediente si preturi intr-un excel);
l-am rugat sa ma ajute sa organizez toate spatiile de depozitare (debarale, dulapuri, etajere) si deja face "sapaturi"...
casa noua e inca nemobilata... tre lucrat dar ma bucur ca am cu cine...
ieri am inaugurat prima noastra masa in noua noastra casa, prima prajitura in noua noastra casa, prima imbratisare in prima noastra casa, prima cearta in noua noastra casa, prima baie, s.a.m.d.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Beatrice1982 spune:
La multi ani de Sf.Andrei!!!
Sa fiti santosi si sanatoase!!!!
_
Bea, mami fericita de doi baieti superbi:
Ivan Matei (14.01.2010) si Adam Eduard (14.11.2011)
Asteptand cel mai frumos in formula completa!
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Beatrice1982 spune:
noi suntem bine...............
incepem sa ne obisnuim unii cu altii.........
papam lapte de mama
Ivan mi-a fc rosu in gat...sper sa nu se molipseasca si Adam......
in rest ok..........
pupam toata gashca!
_
Bea, mami fericita de doi baieti superbi:
Ivan Matei (14.01.2010) si Adam Eduard (14.11.2011)
Asteptand cel mai frumos in formula completa!
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
tomaca spune:
Fetelor, ce puteti sa-mi spuneti despre gama ChildLife? Mai ales despre Vitamine & Minerale si Vitamina C? Stiu ca Alexutzza i-a dat lui Yannis cand a fost bolnavior, si Sorina foloseste Vitamina D3 (nu? sunt de la Secom; am cautat si eu odata Vitamina C cand mi-a dat o pediatra pt rosu in gat dar n-am gasit).
Din ce am citit eu pe net, dar asa mai sofisticate, au si o gramada de produse pentru chestii mai complicate de boli si imunitate proasta.
Mi-a zis pediatra sa-i dau cateva zile o lingurita de Pikovit pentru povestea asta cu nemancatul (suspectez totusi virmisori). Nu suna rau nici prospectul de la Pikovit, dar voiam sa stiu daca Childlife e chiar 100% natural, asa cum scrie pe cutie (si e chiar asa cel mai tare din parcare).
Cred ca Pikovit am luat si pentru catelusul de pe strada, cand l-am salvat
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Portocale pentru Mos Nicolae
Ajutoarele lui Mos Craciun
micki_mica spune:
Sa traiti cu numele, sarbatoritii si sarbatoritele zilei!
Mami lu' Kiti
www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate-baby/230-set-santa-claus.html" target="_blank">Set "Santa Claus" si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate-baby/232-set-oac.html" target="_blank"> Set OAC...si ...www.lucrumanual.tk/new-products.php" target="_blank">Produse noi
Magazinul meu
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui tomaca Fetelor, ce puteti sa-mi spuneti despre gama ChildLife? Mai ales despre Vitamine & Minerale si Vitamina C? Stiu ca Alexutzza i-a dat lui Yannis cand a fost bolnavior, si Sorina foloseste Vitamina D3 (nu? sunt de la Secom; am cautat si eu odata Vitamina C cand mi-a dat o pediatra pt rosu in gat dar n-am gasit). Din ce am citit eu pe net, dar asa mai sofisticate, au si o gramada de produse pentru chestii mai complicate de boli si imunitate proasta. Mi-a zis pediatra sa-i dau cateva zile o lingurita de Pikovit pentru povestea asta cu nemancatul (suspectez totusi virmisori). Nu suna rau nici prospectul de la Pikovit, dar voiam sa stiu daca Childlife e chiar 100% natural, asa cum scrie pe cutie (si e chiar asa cel mai tare din parcare). Cred ca Pikovit am luat si pentru catelusul de pe strada, cand l-am salvat Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Portocale pentru Mos Nicolae Ajutoarele lui Mos Craciun |
Tomaca...
Eu sunt super incantata de Childlife(secom)...am folosit pt iris vitamine si minerale (2 cure) si acum colostru cu probiotice(sunt la al 2-lea flacon) si vitamina C, plus D3 tot de la ei...
Tot de la Alexutzzza am aflat de ei...
La noi au fost singurele vitamine(si produse) cu care am scos-o la capat cu mofturile printesei..
Eu am mai incercat si alte vitamine (infant formula, multisanostol)..care au fost cam pistol cu apa...
Cu cele de la secom am scos-o la capat, si din iunie chiar n-am mai avut probleme de apetit..la noi era ceva ucigator, cand venea ora mesei...
Acu' ..cu rosii sau fara...i-am dat, au functionat...doamne-ajuta.
livia1980 spune:
Buna
In fiecare seara imi propun sa va vizitez ....dar se iveste cate ceva de fiecare data...ori copil, ori sot , ori vizite
Am citi pe sarite...
La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor pe care i-am sarit!
Si multi pufisorilor bolnavi!
Noi inca am scapat...si sper sa o tin tot asa....eu ii dau ulei de peste si catina de vreo 2 luni...si cred ca au efect.In fiecare zi iesim afara si stam vreo 2 ore..11-13...chiar daca e mai frig.Oricum incerc sa nu-l scot prin locvuri aglomerate.Mi bine sanatos...decat "sociabil"
Il declar oficial intarcat...dupa ce am venit de la operatie...am baut litrii de apa"sa-mi spal organismul"...si i-am dat....dar cred ca avea alt gust laptele...era mai saratca nu i-a placut....si de atunci cand ii spun "hai la tata"...imi arata cu manutele...nu,nu...Mare pagubaEu am incercat!Ii ajunge un an si 8 luni!Culmea e ca si acum mai am lape...desi nu ma deranjeaza...nu mi se umfla sanii...nimic...
Ce cadouri vreti sa le luati de Mosi?
Eu am incepur sa-i explic de Mos Nicolae...si cand coboram dimineata uneori se duce la cizmulite
Timit si va mai vzitez dupa baita de fiecare seara