Pufii isi pregatesc ghetutele (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor, ce puteti sa-mi spuneti despre gama ChildLife? Mai ales despre Vitamine & Minerale si Vitamina C? Stiu ca Alexutzza i-a dat lui Yannis cand a fost bolnavior, si Sorina foloseste Vitamina D3 (nu? sunt de la Secom; am cautat si eu odata Vitamina C cand mi-a dat o pediatra pt rosu in gat dar n-am gasit).
Din ce am citit eu pe net, dar asa mai sofisticate, au si o gramada de produse pentru chestii mai complicate de boli si imunitate proasta.
Mi-a zis pediatra sa-i dau cateva zile o lingurita de Pikovit pentru povestea asta cu nemancatul (suspectez totusi virmisori). Nu suna rau nici prospectul de la Pikovit, dar voiam sa stiu daca Childlife e chiar 100% natural, asa cum scrie pe cutie (si e chiar asa cel mai tare din parcare).

Cred ca Pikovit am luat si pentru catelusul de pe strada, cand l-am salvat

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Portocale pentru Mos Nicolae

Ajutoarele lui Mos Craciun

Tomaca...

Eu sunt super incantata de Childlife(secom)...am folosit pt iris vitamine si minerale (2 cure) si acum colostru cu probiotice(sunt la al 2-lea flacon) si vitamina C, plus D3 tot de la ei...
Tot de la Alexutzzza am aflat de ei...

La noi au fost singurele vitamine(si produse) cu care am scos-o la capat cu mofturile printesei..

Eu am mai incercat si alte vitamine (infant formula, multisanostol)..care au fost cam pistol cu apa...

Cu cele de la secom am scos-o la capat, si din iunie chiar n-am mai avut probleme de apetit..la noi era ceva ucigator, cand venea ora mesei...

Acu' ..cu rosii sau fara...i-am dat, au functionat...doamne-ajuta.

Sorina, mami de Diana si Iris

Si noi am consumat vreo 2 sticle de multivitamine si minerale (mai mult la Mara a fost nevoie dar le-am dat totusi la aman2) si tot asa am fost super multumita ... si la fel ca Sorina incercasem destule.. cavit, sana_sol, cred ca si multisanostol ... nu mai stiu sigur de pikovit dar parca sa zic ca i-am dat si d-asta.

Si colostru cu probiotice am avut dar l-am folosit doar pe perioade scurte (5-7 zile) in timpul sau dupa o sesiune de antibiotic pt protejarea sau refacerea florei intestinale...

Mie personal imi plac produsele lor. Am mai auzit si de First_defense (pt imunitate) ca ar fi super bun.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

La multi ani Andrei si Andree!!!!

Sa fiti sanatosi! Sper ca ati avut o zi frumoasa!

Ruxita, mi-a ramas in minte mesajul tau frumos despre casutasa va simtiti minunat in ea!

Mergi la inceput

Ruxita spor la treaba in continuare. Super ca se implica sotul.. asta inseamna ca e multumit de schimbare. Parca a fost un pic sceptic la inceput, nu?

Bea ce bine ca ai laptic. Mai e nevoie de supliment?

Livia ce bine ca a fost usoara intarcarea si pt tine si pt el.

Noi de mos Nicolae cred ca punem in ghetute doar cateva dulciuri, fructe, biscuiti, anul trecut am luat si iaurtele cu fructe (din farmacie), poate iau si anul asta si cam atat. Voi?

De mos Craciun nu m-am hotarat deocamdata decat la cate un calutz balansoar pt fiecare (ceva in genul www.mykids.ro/10-c10/cal-balansoar-pentru-copii-s81/calut-balansoar-cu-roti-pentru-copii-plus-maro-inchis-d841.html" target="_blank"> asta ) . Astea stiu sigur ca le iau si vedem ce idei ne mai vin intre timp. Astept si eu sugestii de la voi...

Mergi la inceput

Din seria 'accidente casnice'... apropo, Larisel m-a luat cu furnicaturi pe picioare cand am citit si patzania voastra. Bine ca n-a fost mai rau. Astazi am comis-o si noi. Mai intai Dav a alunecat in fuga pe parchet si s-a oprit cu capul in calorifer. N-a plans mult, nu e de fel plangacios la treburi de genul asta, dar a facut un cucui de toata frumusetea in frunte. Nu trec 15 min si aluneca si Mara in timp ce danseaza si da cu gura de parchet. Si-a muscat buza de jos pe interior... asta dupa ce si-a muscat-o pe cea de sus ieri cand s-a aruncat din canapea ... Daca se intamplau la gradinita toate fazele astea ma faceam foc si para ca n-au avut educatoarele grija de copii..

Maine sunt libera toata ziua asa ca o sa ma risc sa-i scot la o plimbare o ora, doua. Sper sa nu le intorc raceala ca doar ce si-au mai revenit si ei. Abia astept. Nu mai iau nici un carut... mi-e asa drag sa merg cu ei de mana. Ultimile dati numai asa am iesit si a fost foarte bine. Cred ca si lor le place pt ca sunt cuminti... sa nu-i deochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetele....

LA MULTI ANI...ROMANIK....SA DEA DOMNUL SA NE FIE SI MAI BINE...

LA MULTI ANI PATIOTULE, SA CRESTI MARE, MARE , SA FII SANATOS SI SA O BUCURI PE MAMI...

LA MULTI ANI CU INTARZIERE TOTUROR CELOR CARE IERI SI-AU SERBAT ZIUA...

eu am cam fc pas zilelel astea....vineri, cum stateam eu frumu in pat la laptop....jiji a venit si mi-a dat cu palmele in tastatura...un lucru obisnuit de altfel....insa de data asta...mi l-a rezolvat....cik a intrat hardul in shoc mecanic...si se duse...nu zic ca m-a costat 5 mil unul nou si ar fi trbuit sa dau peste 200 euro sa recuperez datale...lucru care nu l-am facut desi...

asa ca la mine mosul a venit....si la jiji deja stie ce sa-i aduca....

acu e treaza de la 7fara...eu am adormit langa el aseara...ca tot asa greu s-a lasat rapus....nci n-am apucat sa ma demachiez...lucru ce mi s-a intamplat doar de cateva ori in viata asta...

ieri m-am vz si eu dupa 100 de ani cu doamnele mele frumose si siecsi...fosta vecina si mire....adik ne-am mai vz dar asa, pe fuga....am stat ca fetele la un ceai....la o barfa....nu vreti sastiti care era subiectul principal......dar ne-am mai deconectat
putin...

acu tre sa recuperez capitolul asta sa mai stiu cum mai sunteti....

sa aveti o zi super...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

La multi ani Tudor!

Sa cresti mare si voinic ca un adevarat patriot!

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Portocale pentru Mos Nicolae

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

LA MULTI ANI, TUDOR!

Sa cresti mare si sanatos, micule Patriot!

Mami lu' Kiti

www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate-baby/230-set-santa-claus.html" target="_blank">Set "Santa Claus" si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate-baby/232-set-oac.html" target="_blank"> Set OAC...si ...www.lucrumanual.tk/new-products.php" target="_blank">Produse noi

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Dati un ochi aici

Mergi la inceput

Neatza...

LA MULTI ANI TUDOR, patriotul odiseei!!!

Sanatate si numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Neatza...

LA MULTI ANI TUDOR, patriotul odiseei!!!

Sanatate si numai bucurii!

La multi, multi ani si de la noi!

Mergi la inceput