Pufii isi pregatesc ghetutele (51)
Raspunsuri - Pagina 7
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny La cumparaturi cu David n-am fost niciodata si nici nu cred ca m-as risca curand. Poate doar asa sa ma plimb si sa uit in treacat la vitrine ca daca as intra in magazine sigur ar trage de toate cele. Am intrat de curand intr-o librarie dar pe Dav il aveam prins in carut si tot s-a intins si s-a servit singur cu ce a gasit mai la indemana. Nu stiu ce sa zic... banuiesc ca nu poti sa o mai pui in carut si sa-i dai ceva de lucru acolo, nu? Sau poate daca ar mai merge cineva cu voi sa te ajute? Sau daca ai avea cu cine sa o lasi acasa... foarte ingenios, nu? Hai, recunoaste ca nu ti-au venit in minte ideile astea. Mamica fericita de Mara si de David |
Recunosc ca m-am distrat copios!
Carut nu mai servim la shopping, e cam mare si mi-e greu sa-l car. S-a intamplat si sa imping carutul cu ea in brate , asa ca am renuntat. Cand mergem la supermarket o pun in cosul de cumparaturi si mai sta. La shopping de haine/jucarii/etc mergem pe jos, adica eu pe jos..ea mai mult in brate.
Imi face si niste faze uratele de cateva zile incoace...mergem pe strada si se opreste sa o iau in brate, pt ca nu o iau se lateste pe jos, in mijlocul strazii, unde o apuca. Aseara mi-a facut faza de vreo 7 ori in 10 minute, de se opreau babele ca la spectacol si se uitau la ea. Daca vede ca nu o ridic, incepe sa se rostogoleasca apoi se opreste sa-mi vada reactia. Daca nu ma duc la ea nicicum se ridica si vine la mine.
In seara asta am trimis-o cu tati la carrefour sa cumpere o jucarie. Cand au venit, tati parea cam extenuat, asa ca-l intreb ce a patit (eu stiam deja), si-mi zice....m-a terminat fiica-ta, a rascolit tot magazinul.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
La multi ani de Sf. Andrei tuturor sarbatoritilor nostri!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
dastefa spune:
vad ca eu synt azi cea mai matinala asa ca va servesc si o
La multi ani sarbatoritilor de azi
Miremia ce povestesti tu acolo de Mara cred ca ne suna mai mult sau mai putin cunoscut ,mie cel putin parca mi-ai vorbi de Miruna
la faza cu cumpoaraturile-incerc sa nu o iau cu mine,doar daca am vreo urgenta o iau in supermarket,dar nici acolo nu prea sta in carut,se enerveaza ca nu ajunge la rafturi
cat despre mersul pe jos aici e si marea mea durere.Asta vara mergea muult pe jos dar acum de cum dechid usa sa iesim din casa intinde bratele sa o iau.Carut nu mai folosim deloc de prin septembrie(ca deh atunci mergea f bine si am zis ca ce sa-l mai tin degeaba si l-am dat ca doar aveam fata mare).Rostogolitul prin praf nu l-a descoperit inca dar un pus in fund mai baga din cand in cand.Ea doar se infinge bine pe picioare imi intoarce spatele ,pune si botic ca sa nu cumva sa nu-mi dau seama ca e suparata pe mine si gata nimic nu o mai urneste.Am incercat sa ma indepartez dar nu o impresioneaza
si acu si cu hainele mai groase si cu multele ri kile e o placere.....
noroc ca nu ma doare spatele,sper sa ma mai tina pana prin primavara
si apropo de faza asta si cu bomboane/dulciuri daca le dam sau nu la varsta asta
eu am o prietena cu fetite gemene.Si ea e focusata tare sa le dea cat mai natural,cat mai putine prostioare.Dar cand erau de varsta alor nostri astia mici si chiar mai tarziu avea intotdeauna la indemana o bombonica ,caramica.Si cand le apuca dorul de brate le mai lua pe rand iar celeilalte ii mai dadea cate un energizant(le spunea ca asta le da putere sa mearga si chiar functiona)
sorina_bz spune:
La Multi Ani de ziua numelui tuturor sarbatoritilor zilei!
de cafea, Dastefa!
Nyny... ma bucur ca sunt bine puiutii! Multa sanatate si refacere rapida si tie!
Ale1212xa...bine ca s-a refacut Dragos!
Tomaca... multumiri pentru ca impartasesti cu noi meniurile de la gradi! Foarte interesant, frumos organizat, variat..e drept ca unele dintre produse nu-mi sunt cunoscute(ca si gust)....dar e bine de vazut cum fac altii...
Ruxita...cum e in noua casuta?
Mire...ce povestesti de Mara, cu cumparaturile....hmmm, zic si eu ca Dastefa()...parca povestesti de iris...am incercat de cateva ori sa merg cu ea la cumparaturi, dar am renuntat rapid ..De obicei fac lista, si-i dau lui tati sa cumpere..nu mai incerc sa merg si eu...Daca imi doresc sa ajung eu la shopping...o fac sambata sau duminica....ii dau lui iris sa pape, o culc, si plec in timpul somnului ei. Ea ramane acasa, fie cu tati, fie cu diana, fie cu amandoi...daca se trezeste, si eu nu am venit inca(nu ca as sta mult plecata, dar ea doarme putin tare)...nu au mare lucru de facut....o schimba si se joaca cu ea, pana vin eu...
O zi frumoasa va doresc!
larisel spune:
citat din mesajul lui miremia La multi ani de Sf. Andrei tuturor sarbatoritilor nostri! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Subscriu! Sa fiti sanatosi si sa petreceti frumos!
Sondaj de sezon
larisel spune:
La shopping in super/hiper marketuri mergem cu ele cu 2 carucioare (mai nou cu masinutele) dar se plictisesc repede si sfarsim cu ele in brate. Le mai pacalim cu apa la sticlutele cu supapa, dar tot pe termen scurt. Sa cotrobaie prin rafturi nu le lasam, preferam lupta de guerilla brate-carucior de bagaje. Prin alte magazine mergem fara ele, de regula eu ma ocup si le las acasa cu tati. Am mai mers cu caruciorul (urias) care neincapand in masina mea, nu-l pot folosi decat pe aproape. Le rugam sa-mi promita de acasa ca vor fi cumintele si de regula se conformau. In formatia asta am mers la metro si real si functiona, dar trebuia oricum sa ma grabesc, sa ma duc direct la standurile care ma inetresau. Le mai "mituiam"/promiteam cu carticele/reviste sau cu mingiute de la tonomate ca sa mai reziste pana termin eu treaba. Mie cel mai bine imi convine cu caruciorul, pacat ca nu il pot folosi in prea multe situatii.
Sondaj de sezon
ale1212xa spune:
neatza
va invit la un tiramisu alaturi de un fresh de portocale
multumim de urari
tocmai ziceam ca si-a revenit Dragos....azi noapte iar a bagat un 40 febra si a vomitat pe tot patul....si cine credeti ca baga masina de spalat la 2 noaptea
nasul ii curge, ochii ii lacrimeaza...saracutul...toata dimineata m-a tinut de mana...acum imi doarme in brate
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
tomaca spune:
citat din mesajul lui nyny La multi ani ANDREEA si ANDREI !!! Mamica fericita de Mara si de David |
Buna dimineata,
Subscriu si eu! Petrecere frumoasa.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Portocale pentru Mos Nicolae
Ajutoarele lui Mos Craciun
dastefa spune:
ale multa sanatate lui Dragos si multumim de tratatie
o sa fie bine si la voi
si legat de raceli-imunitate nu stiu daca v-am zis
eu de anul trecut bag intensiv la fete(de fapt de anul asta la Miru) sirop de catina facut in casa
si o fi sau nu din cauza lui dar noi nu luptam cine stie ce cu virusii( acu sper sa nu sparg vraja) iar daca se lipesc cumvao scoatem relativ usor la capat
merita de incercat si chiar pt noi adulti nu are ce strica
si cred ca mai gasiti in piata catina
eu pun la congelator pungulite(cam de 100gr) si scot cate una pisez bobitele cat mai bine,le amestec cu miere( nu stiu o cantitate exacta-eu pun 2-3 linguri mari) si apoi strecor doar sucul(e f bun cu pulpa cu tot dar Daria isi facea greata) si le dau 2-3 lingurite dimineata pe stomacul gol iar dupa 10-15 min papa