Pufii isi pregatesc ghetutele (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

fetele vad ca vorbiti de poze si mi-ati starnit pofta
asa ca ma risc sa revin cu rugamintea-cine imi da si mie cont-parola catre poze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Tomaca multumim pt info. Interesanta abordare pt o gradinita.

Se simte si in pretzul cam piperat, zic eu. Eu nici acasa nu le dau mancare asa de "sanatoasa" si meniuri atat de ingenios concepute.

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Citat:

Neatza si sarumana de cofee Larisel. Vazui pozele. Iti vine foarte bine noua freza. Ma mananca limba sa te intreb (defect profesional): ochelarii cu care apari in poza sunt de citit? Aaa si vroiam sa te mai intreb ceva ...ati rezolvat problema adormitului?

Ochelarii din pacate sunt pt miopie si ii port non-stop (ii mai scot la poze cand ma prind ). O sa incerc niste lentile de contact sau niste ochelari mai draguti ... cand m-oi pricopsi, adica nu mai devreme de 2 ani .

Adormitul Alenei l-am rezolvat oarecum... ma culc langa ea (eu pe jos pe latura deschisa a patului) si adorm inaintea ei . Cand ma trezesc eu (dupa vreo ora) ea deja doarme bushtean si ma fofilez. Dar nu mai adoarme fara mine/tati tolanit acolo pe jos. Tot niste paturi (alese eventual de ele personal) ma gandesc ca vor readuce problema pe fagasul dinainte.

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Citat:

Copiii sunt mai bine. Eu inca ma lupt cu nasul infundat, parca am doua dopuri infipte in nari. Cand suflu nasul ma ia cu ameteala si cu dureri groaznice in zona fruntii.... cred ca am probleme cu sinusurile. Da, stiu, trebuie sa ma duc la doctor.

Mamica fericita de Mara si de David

Stii ca se transmite si online? Virusii astia sunt de belea... Eu ma duc sa ma repar cu un vin fiert ...

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

asa ca ma risc sa revin cu rugamintea-cine imi da si mie cont-parola catre poze?

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Ti-am trimis de ieri (de cand ai cerut) pe pm. Nu l-ai primit? iti trimit si pe mail.

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

De ce dati dulce copiilor? De ce e nevoie de desert? De ce e nevoie de conditionarea asta mananci - primesti desert?
E buna? E rea?

Nu e o conditionare, e mai mult o stimulare. Si la gradinita primesc "stimulente" sub forma de abtipilduri lipite in piept cand coloreaza frumos sau fac fapte bune, etc. Se simt apreciati.
Marei ii dau dulciuri pt ca le-a aflat gustul ... si asta se intampla inevitabil candva pt ca vede peste tot: la copiii din parc, la gradinita, in reclame tv. Dupa o anumita varsta devine din ce in ce mai greu sa-i pacalesti.

Citat:

Singurul dulce pe care il primeste e la vreo 2 ore dupa masa: caise deshidratate. Ocazional mai pune gura si pe altceva, cate fix o gura.....dar nu avem conceptul de desert la masa.
E bine? E rau?

Parerea mea: E super bine daca reusesti sa-l tii departe... acum, cat mai poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Ti-am trimis de ieri (de cand ai cerut) pe pm. Nu l-ai primit? iti trimit si pe mail.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sondaj de sezon

mersi
de obicei ma atentiona cu rosu cand aveam pm
acu daca nu mi-a sarit nimic in ochi am zis ca nu am primit nimic
dar erau acolo
mersi
merg sa ma delectez ca sigur am cu ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:

Tomaca multumim pt info. Interesanta abordare pt o gradinita.

Se simte si in pretzul cam piperat, zic eu. Eu nici acasa nu le dau mancare asa de "sanatoasa" si meniuri atat de ingenios concepute.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sondaj de sezon

Program scurt: 7.30 - 12: 980 lei
Program mediu: 7.30 - 13: 1280 lei (include masa)
Program lung: 7.30 - 18.30: 1480 lei

Gradinita metoda de educatie Montessori; ceritificata, cu materiale originale Montessori si personal cu training complet in SUA, de aceea si preturile sunt mai mari; mai sunt si alte gradinite prezentate gen Montessori, dar realizate prin ön-line". Daca personalul este ok, cred ca nu conteaza prea mult. La mine asa s-a nimerit sa fie. S-au transformat peste vara.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Portocale pentru Mos Nicolae

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Tomaca multumim mult!
Chiar vroiam sa intreb ce mai serviti la micul dejun, sa ma inspir si eu. Am frunzarit meniul trimis de tomaca, suna bine, doar ca nu sunt alimente atat de accesibile. Si mi-am amintit de sora mea care a decis intr-o zi sa le faca copiilor lapte de migdale. Si le-a facut, s-a trezit mai devreme, a fiert vreo ora ce era de fiert pe acolo si cand s-au trezit copiii i-au refuzat pe rand laptele. Acum vad ca trebuie imbunatatit cu diverse.
Recunosc ca am frunzarit doar micul dejun din ce a trims tomaca, rog daca va pricepeti sa-mi explicati ce inseamna pasta de branza (ceva de genul almette?) si daca ati incercat untul de cocos...cum este?

Mandra mea a sarit si ieri si azi peste somnul de pranz. Asta dupa ce azi am fost sa luam niste cadouri si m-a terminat nervos in magazine. Voi cum procedati la cumparaturi? De exemplu la Noriel umbla in toate partile, ia de pe un raft, pune pe altul, trage de unele, cu altele se joaca, evident ca nu prea reusesc sa ma uit la nimic.

Ruxita cum merge mutarea?

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Tomaca multumim mult!
Chiar vroiam sa intreb ce mai serviti la micul dejun, sa ma inspir si eu. Am frunzarit meniul trimis de tomaca, suna bine, doar ca nu sunt alimente atat de accesibile. Si mi-am amintit de sora mea care a decis intr-o zi sa le faca copiilor lapte de migdale. Si le-a facut, s-a trezit mai devreme, a fiert vreo ora ce era de fiert pe acolo si cand s-au trezit copiii i-au refuzat pe rand laptele. Acum vad ca trebuie imbunatatit cu diverse.
Recunosc ca am frunzarit doar micul dejun din ce a trims tomaca, rog daca va pricepeti sa-mi explicati ce inseamna pasta de branza (ceva de genul almette?) si daca ati incercat untul de cocos...cum este?

Mandra mea a sarit si ieri si azi peste somnul de pranz. Asta dupa ce azi am fost sa luam niste cadouri si m-a terminat nervos in magazine. Voi cum procedati la cumparaturi? De exemplu la Noriel umbla in toate partile, ia de pe un raft, pune pe altul, trage de unele, cu altele se joaca, evident ca nu prea reusesc sa ma uit la nimic.

Si noi stam nasol la capitolul mic dejun. De cele mai multe ori mananca fructe: 1 banana+1mar sau 1 banana+1para, sau suc de portocale cu biscuiti, foarte rar gris cu lapte si cam atat. Nu vrea paine decat goala sau cu ciorba daca i-o las la ciugulit deci nu pot sa-i fac paine cu unt de ex sau cu dulceata sau cu orice altceva... omleta nu, cereale cu lapte ar manca dar avand in vedere ca ii dau in fiecare seara mi se pare prea mult sa-i dau si dimineata. Iaurt la fel cred ca ar manca dar e programat pt gustarea de la ora 16-17 si iar mi se pare aiurea sa-i dau de 2 ori pe zi.

Crema de branza, la fel cred si eu ca e un fel de almette doar ca poti sa o faci si in casa ca sa fie proaspata.

Unt de cocos n-am incercat niciodata.

La cumparaturi cu David n-am fost niciodata si nici nu cred ca m-as risca curand. Poate doar asa sa ma plimb si sa uit in treacat la vitrine ca daca as intra in magazine sigur ar trage de toate cele. Am intrat de curand intr-o librarie dar pe Dav il aveam prins in carut si tot s-a intins si s-a servit singur cu ce a gasit mai la indemana. Nu stiu ce sa zic... banuiesc ca nu poti sa o mai pui in carut si sa-i dai ceva de lucru acolo, nu? Sau poate daca ar mai merge cineva cu voi sa te ajute? Sau daca ai avea cu cine sa o lasi acasa... foarte ingenios, nu? Hai, recunoaste ca nu ti-au venit in minte ideile astea.

Mergi la inceput