Pufii isi pregatesc ghetutele (51)
Raspunsuri - Pagina 18
Loredana71 spune:
Ah,tineam mult sa ii urez multa sanatate mamei,Larisel,tinem pumnii sa se refaca complet si cat mai repede!
Ruxita spune:
Larisel, multa sanatate mamei tale! matusa mea a avut mai multe atacuri cerebrale si s-a recuperat de fiecare data... cu ceva sechele dar minore... stiam ca a apelat de fiecare data la acupunctura.
Loredana, tineam sa te felicit cu aniversarea de 2 ani si de fiecare data aparea altceva... La multi ani fericiti impreuna si cu fiecare aniversare casnicia voastra sa fie mai trainica si mai fericita.
sa mai zic ceva repede ca ma ushuie Ela ca are de facut teme...
ce minunata e crema Baby bubchen, m-am dat pe fatza cu ea si mi-a netezit toate ridurile (am tot mai multe si mai adanci ca obisnuiesc sa dorm pe burta si cu fatza in perna)...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
nyny spune:
Hai ca ma chinui de vreo ora sa scriu 2 randuri...
Larisel multa sanatate pt mama ta (in prima faza am crezut ca e vorba de bunica dar m-am lamurit pana la urma).
Alexutza putere multa, o sa treceti voi si de perioada asta mai nasoala. Petreceti linistiti sarbatorile pt ca de la 1 ianuarie se vor aranja toate. Asta va doresc.
Loredana La multi ani fericiti de casnicie!
Dastefa felicitari pt steluta.
Mire spre rusinea mea nu am luat nici un cadou de mosh Nicolae pt tati. Poate reusesc sa incropesc unul un noaptea asta, mai de criza asa.
Trimit si ma duc sa fac un dus. Nu stiu cand mai apuc sa intru. Am uitat sa zic... zilele trecute am pus un scurt filmulet cu kinderii pe mail. Invatam sa numaram ..daca tot se apropie revelionul.
si noapte buna.
Mamica fericita de Mara si de David
micki_mica spune:
Neata!
Poftiti la o cafeluta calda!
Dupa placul fiecareia, va invit si la o tableta de cioco sau biscuitel dulce si crocant!
Sa ne traiti cu numele, sarbatoritii zilei!
Sper sa aduca la fiecare, mos Nicolae, cate ceva dulce in ghetute!
Eu una mi-am pregatit 3 perechi, cumintele la usi, si le-am gasit pline de dulciuri si fructe! Se pare ca am fost cuminte
O zi frumoasa sa aveti!
Mami lu' Kiti
www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate-baby/230-set-santa-claus.html" target="_blank">Set "Santa Claus" si www.lucrumanual.tk/seturi-crosetate-baby/232-set-oac.html" target="_blank"> Set OAC...si ...www.lucrumanual.tk/new-products.php" target="_blank">Produse noi
Magazinul meu
dastefa spune:
micki mersi de cafeluta
La multi ani sarbatoritilor de azi
Daria se trezeste cu greu dimineata la 7 sa mergem la gradi
ei cine credeti ca era in picioare la 5.30?Si tragea de mine sa ma scol(eu sunt in picioare de obicei la ora asta dar dupa o noapte creata cu Miru care a inceput sa tuseasca ca un magarus mai voiam sa mai dorm)
e asa faina varsta asta in care ei cred cu adevarat in mosi si ii asteapta cu atata nerabdare....
din pacate eu se pare ca nu am fost prea cuminte ca mi-a adus o nuielusa sub forma unei centrale care a cedat
tomaca spune:
Buna dimineata,
Zic si eu La multi ani! primei sarbatorite care imi vine in minte Nic0le. Sa fii sanatoasa. Sper ca fetele sunt bine.
La multi ani si celorlalti sarbatoriti Pufuleti si din familiile pufuletilor.
Dastefa - felicitari pentru stelute. Iti sta foarte bine.
Felicitari si celor care au primit cadouri. Inseamna ca ati fost cuminti.
Si la mine a veit mosul ieri la servici. Mi-a adus cerute acum o saptamana pe net (putin intarziate), in speta tigai cu ceramica si cuptorul Vitacoook cu halogen. Mi-au spus colegii ca mosul imi bate apropos sa mai trec si eu pe la cratita.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Portocale pentru Mos Nicolae
Ajutoarele lui Mos Craciun
nyny spune:
Neatza...
Micki, sarumana pt cafelutza.
La multi ani celor care poarta numele Sfantului Nicolae!
Cum va spuneam la noi a venit moshu doar cu d-ale gurii: biscuiti, barni, susan ,etc ... printre care si cate un ou kinder. Marushca s-a apucat repede de el, l-a mancat, dupa care l-a fentat pe Dav si au facut schimb de pungi.
Dastefa sorry de nuielusha. Am patit-o si noi acum vreo luna.
Tomaca chiar ai fost cuminte. Foarte darnic moshul tau. Sa gatesti sanatoasa cu noile achizitii.
Mamica fericita de Mara si de David
blue_flower spune:
Neata fetele si multa sanatate sarbatoritilor de astazi.
Eu am uitat complet de mos nicolae. Am muncit f mult ieri, nu m-am ridicat de la laptop, am plecat acasa ca din pusca, am uitat complet. Cand am ajuns acasa am realizat. Ei lasa, ca nu e mare pierdere. Copilul e mic si oricum nu intelege nimic din sarbatorile astea.
V-am mai zis eu ca nu sunt de acord cu intretinerea unor fabulatii in mintea lui Dani si ca ii voi spune f repede ca e doar un obicei si ca nici un mos nu poate calatori sa dea cadouri tuturor copiilor de pe glob. Si mai sper sa isi dea seama singur de astea.
Alex - imi pare rau de seria de "ghinioane", eu zic ca nu e nevoie sa plecati definitiv in Grecia. Eu zic ca se poate rezolva. Poate parea acum fara rezolvare, dar ....poate gaseste ceva Tomaca
Oare de la FirstDefense duce Dani pe picioare raceala asta cu muci? Ca nu a facut febra deloc....
Larisel - sorry de accident si de boala. E tare greu. Insanatosire grabnica si fara sechele.
Ruxita - sa va fie de bine in casa noua. Sa aveti sarbatori frumoase.
Am treaba multa....poate mai apuc sa intru azi.
miremia spune:
Neatza!
La multi ani sarbatoritilor nostri!
Mosu a venit la Mara de aseara, a fost tare fericita cu ce a primit, nu ma asteptam sa se joace cu bebelusul asa mult, iar kinderurile au fost rase in 5 minute. Pe celelalte le-am dosit si le-am mancat cu ta-su dupa ce a adormit ea. Zau, daca o las rade toti kinderii de pe suprafata pamantului.
Bf eu oricum stau prost cu memoria in ultima vreme, de ce ziceai ca nu vrei sa stie Dani de mos? Mie mi se pare asa un lucru minunat, este o perioada frumoasa a copilariei, in care poti sa visezi la orice, fara sa-ti pui probleme de logica. Asa cum pot exista feti frumosi, printese, dragoni prietenosi, etc in povesti, asa exista si mosii. Si mosul poate ajunge intr-o singura seara la toti copiii, pentru ca il ajutam noi!
Da-mi ignore daca te supar, dar eu zic sa te mai gandesti.
Ma duc sa fac un orez cu lapte, sa aveti o zi frumoasa, in ciuda vremii de afara.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Neata fetele si multa sanatate sarbatoritilor de astazi. Eu am uitat complet de mos nicolae. Am muncit f mult ieri, nu m-am ridicat de la laptop, am plecat acasa ca din pusca, am uitat complet. Cand am ajuns acasa am realizat. Ei lasa, ca nu e mare pierdere. Copilul e mic si oricum nu intelege nimic din sarbatorile astea. V-am mai zis eu ca nu sunt de acord cu intretinerea unor fabulatii in mintea lui Dani si ca ii voi spune f repede ca e doar un obicei si ca nici un mos nu poate calatori sa dea cadouri tuturor copiilor de pe glob. Si mai sper sa isi dea seama singur de astea. Alex - imi pare rau de seria de "ghinioane", eu zic ca nu e nevoie sa plecati definitiv in Grecia. Eu zic ca se poate rezolva. Poate parea acum fara rezolvare, dar ....poate gaseste ceva Tomaca Oare de la FirstDefense duce Dani pe picioare raceala asta cu muci? Ca nu a facut febra deloc.... Larisel - sorry de accident si de boala. E tare greu. Insanatosire grabnica si fara sechele. Ruxita - sa va fie de bine in casa noua. Sa aveti sarbatori frumoase. Am treaba multa....poate mai apuc sa intru azi. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
ah! nu fa te rog asta! fabulatiile fac copilaria frumoasa! nici noi nu mai onoram moshii cum trebuie si e atat de dezolant... sotul se intristeaza de fiecare data cand stricam surprizele, cerand cadourile cu anticipatie sau comandand cadouri anume (de ziua mea vreau gel de la l' oreal contur ochi pe care il gasesti in farmacia X cu pretul de Y lei... )...
am zis ca macar lui Kay sa-i cultiv un oarecare respect fata de traditii si o oarecare credinta in spiritul sarbatorilor care poate sa faca minuni!
Mersi de urari!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)