Pufii isi pregatesc ghetutele (51)
Raspunsuri - Pagina 17
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g ....m-am cam grabit sa ma ofer.....imi pare rau, dar nu pot sa te ajut, desi tare mi-ar fi placut. scuze ca m-am aruncat asa, m-a luat valul, mai ales ca am vazut cuvantul studenta.....vai, ce prost ma simt....oricum, mult succes sa gasesti persoana potrivita! _ mama lui Stefan, pui scump |
Ei nici o problema, sigur gasim pe cineva, intentia conteaza, oricum nu m-as fi simtit in largul meu sa colaboram in felul asta, noi daca e ne vedem la un suc cu copii in Herastrau!
de Yannis
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Am si eu o intrebare pentru fetele cu bona...Cum pot gasi pe cineva de incredere care sa stea cu copilul seara in week-end? Cineva care sa petreaca timpul cu Yannis cu folos, as vrea o studenta, educatoare, invatatoare....aveti idee cum pot gasi o persoana de incredere? La agentiile de bone iau 60-100% din salariul persoanei si au ca sume minime cam 500 de lei, deci 5 milioane, pentru ca ei cauta bone permanente, la mine nu se renteaza ca vreau pe cineva pe care sa o chem de 2-3 ori pe luna si sa ii dau 100-150 de lei pe seara (cam asa ma gandam eu, acuma depinde ce or cere ele).... unde sa caut? de Yannis |
Alexutzzza..poti incerca pe cautabona punct ro...eu am fost tare multumita de serviciile oferite de ei...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui miremia Buna fetelor! Intru repede sa intreb ce primesc (daca primesc) taticii d epufi de mos nicolae. Eu sunt in pana de idei, pana acum ii luam ceva asa fara mari pretentii financiare, anul asta am uitat. Revin mai tarziu sa mai raspund si eu, ca am cam absentat. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Tati de iris a gasit in ghete un parfum si-un panettone...cam lipsit de inspiratie, dar...deh...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui larisel Intru doar sa dau un semn... fetele sunt ok. In schimb babi a lor nu ... a facut vineri un atac cerebral si acum e la Buc la spital (intr-o stare asa si asa, vorbeste, e constienta, dar nu isi misca partea dreapta; toti speram sa se recupereze). Am fost si eu pe acolo in weekend si de aia nu am intrat. Cand pot si am stare mai trec pe la voi. pe toate si toti! _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare Sondaj de sezon |
Larisel.. recuperare rapida si insanatosire grabnica!
sorina_bz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Eu ii dau Osteocare. Nu am observat nici o modificare la mancare. Singura modificare a fost o agitatie seara in cazul administrarii dupa ora 16 a calciului. Eu am pus pe seama calciului. Nu stiu daca e asa. Apoi am evitat administrarea seara. Neaparat dimineata. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
dastefa spune:
Larisel imi pare tare rau pt problemele pe care le are mama ta
sa se recupereze complet
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui dastefa tocmai am mai primit o steluta Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
Felicitari pentru steluta, Dastefa!
miremia spune:
Larisel sanatate multa lui babi! Daca ai nevoie de ceva cand mai vii la Buc, sa ma suni te rog.
Sorina foarte generos mosul vostru.
Mara pana la urma o sa primeasca un bebelus cu accesorii si niste kinderuri, iar tati dulciuri.
Alex eu nu vreau sa va mutati in Gr , asa ca o sa gandesc pozitiv in continuare, sa va gasiti repede joburi si sa se repare masina ieftin.
Mi-a ramas si mie gandul la o bucatarie de jucarie, s-a jucat Mara aseara la ikea f mult cu una. Doar ca ne trebuie si alta casa, sa incapem cu tot cu bucatarie.
Ale sanatate multa!
Lore wb si LMA fericiti inainte!
Dastefa ce idei si activiatti dragute aveti!
Ruxita sa va simtiti minunat in noua casuta!
Eu una abia astept sa aflu cum s-au bucurat pufii la cadouri, sa intrati sa ne povestiti.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Loredana71 spune:
Citind aici,mi-am dat seama ca AZI trebuiau puse cadourile,eu am uitat cu totulSi nu am nimicParca m-am zapacit cu totul,offfff.....
Va multumesc tuturor celor care ne-ati facut urari,din suflet!Va urez si voua tot binele din lume!