LMA Clopoteii implinesc 4 ani! *287*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

AlinaCt, de ce trebuie sa-i repeti analiza daca deja i-au iesit viermisori la primele 2 recoltar? Stiu ca se duce de 3 ori kk, dar in cazul in care nu iese nimic la analize. O sa vb si eu cu dr ei sa-i fac analizele copro.
Pupici tuturor clopoteilor si succes la serbari

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

AlinaCt, de ce trebuie sa-i repeti analiza daca deja i-au iesit viermisori la primele 2 recoltar? Stiu ca se duce de 3 ori kk, dar in cazul in care nu iese nimic la analize. O sa vb si eu cu dr ei sa-i fac analizele copro.
Pupici tuturor clopoteilor si succes la serbari

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Nu ne-a dat rezultatul de la prima recoltare.
Abia Miercuri.
Ne-a zis ca tb 3 recipiente la 2-3 zile distanta, apoi iti da rezultatul.
Insa am vazut de cand am recoltat primul recipient ca se vedeau viermisori. Ieri am gasit m multi si mari.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

Ioana, ai grija la ambele fete cu viermisorii, sigur au amandoua chiar daca nu iese la analize, ar trebui sa le tratezi pe amandoua.
Viermisorii ies foarte greu, chiar si la coproparazitologic..succes

Alina si Stefania

Da, va tb toti membrii familiei sa facem tratamentul, nu numai Justina.
Justinei nu i-am facut ex coproparazitologic.
Sigur iese la analize, pt ca se vad in kk f bine.
Multumesc!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

La multi ani Bianca!!!!Multa sanatate si multa fericire sa ai in viata!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Razvan 3+

LA MULTI ANISORI FRUMOSI SANATOSI SI PLINI DE BUCURII!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Buna!

La multi ani, Ioana Ecaterina!
La multi ani, gemenilor Mihai si Grigoriu!
La multi ani, Alexandra Maria!

Cat si mamicilor:

La multi ani, eladea2005!
La multi ani, stoisor!
La multi ani, Cynthia!
Cu scuze pt intarziere.

Si pt azi:

La multi ani, Bianca Mihaela Sa fii sanatoasa si sa o faci pe mami al tau fericita!

Blogul fetelor!

La multi ani cu drag si din partea noastra!!! multumesc de urare...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

salutare dragelor!

va invit la cafea...

Ioana, o sa fie bine...faceti tratamentul cu totii si veti scapa...din pacate, nu preane putem feri de chestiile astea...scapa acum, apoi iar o sa faca...si eu vreau sa le dau ceva pt viermisori, chiar daca nu am facut analize de kk...lui Eric i-a mers f bine cu Giardinophytul...am remarcat asta dupa ce ii facusem analizele de sange, inainte si dupa trat cu Giardinophyt...

si noi avem serbare miercuri...prima noastra serbare.. suntem ingeras...(la gradi, nu si acasa...) am emotii cat casa...

noi ne-am sarbatorit zilele trecute...a fsot frumos, obositor dar ne-am facut cu o gramada de cadouri...drept urmare am selectat din jucariile vechi si le-am dat si altora care n-au...

va pup! sa aveti weekend fain!

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Pup intai Biancutza! Puiutul mic care ne-a pus pe jar acum 4 ani si o zi acum e o printesa in toata regula! Sa-ti traiasca, Pinkule!

fetelor, la noi serbarea...prima dealtfel, s-a soldat cu un esec total. Tudor a refuzat categoric sa participe. Nu a vrut sa se imbrace in fulg de nea decat cu greu (ii cususem beteala la gat si-l intepa...)...merge in sala, se aseaza timid pe scaunel cu promisiunea ca raman aproape...lucrurile se precipita...parintii incep sa se certe pe locurile din fata...Tudor se ridica, vine la mine si-mi spune ca vrea acasa...apare insa Mosul...Tudor mai ferm spune ca nu merge la copii sau la Mos..."nu vreau cadouri...am acasa si jucarii si bomboane...haide mami!!!". Incerc sa-i amintesc de poezie "dar ti-am spus-o de multe ori..." Pocnind de suparare il imbrac si plec. Acasa, ii spun ca nici eu NU MAI VREAU...nu mai vreau nimic daca el l-a luat pe NU VREAU in brate. "Iti cer scuze" Il intreb de ce-mi cere. "Pentru toate relele" Care rele? "Toate relele cu NU VREAU" Trag aer in piept si-l intreb" de ce nu ai stat cu copiii la serbare?" "mami, mi-era frica...Mos Craciun era extraterestru (avea o caciula cu luminitze) si putea sa ma faca sa dispar...iar parintii ma bateau..." L-am luat in brate...dragul de el, asta a simtit el la serbare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

La multi ani Bianca!Sa cresti mare si sa ii aduci numai bucurii mamicii tale.

Gratiela, tare dulce Tudor. Sa stii ca multora le e frica de Mos Craciun si multi copii au trac la serbare, asa ca nu te supara pe el. Eu am bazait la primele 3 serbari fix cand trebuia sa cant cantecelul, incepeam in forta si dupa apoi sfarseam in boceala. Si la Emma a venit Mosul ieri, noi nu am fost ca nu au invitat si parintii si pana la venirea lui toti erau incantati si agitati, cand a aparut a fost o liniste deplina, nici nu indrazneau sa spuna ce carte vor(au primit carti de la Mosu).
Am nevoie de sugestii: miercuri fac o masa festiva de Craciun la gradinita si fiecare parinte trebuie sa duca ceva. Eu trebuie sa duc un fel principal. Ce as putea sa gatesc cu pui sau doar legume incat sa fie si gustos si pentru copii si festiv? Mare dilema :(.

Eliza de Emma + (DPN 20.04.2012)
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

of grati, bietul puiut...presimt ca acelasi scenariu va fi si la noi...e si prima serbare, va fi lume, va veni Mosul...iooooooi...parca vad ce dezastru va fi... ne-a avertizat si educatoarea, asta ca sa nu facem atac de cord cu totii...

pupam micul gradinar...

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pink_heart spune:

Multumim din suflet de urari si le intoarcem inzecit...uram si noi La multi ani clopoteilor care s-au sarbatorit zilele astea si zuzicilor...
Am citit pe fuga...un mare pt clopotei si mamici...
Am avut si noi prima serbare,ce de emotii...sper sa apuc sa pun cateva pozulici pe fb zilele astea...iar de serbat ne-am serbat doar asa acasa in cadru restrans...BiBi e racita,la gradi nu a mers de ziua ei...ufff...

Mergi la inceput