LMA Clopoteii implinesc 4 ani! *287*
Raspunsuri - Pagina 12
Ioanact spune:
Cateva noutati despre Ioana:
M tb sa-i recoltez un recipient de kk.
Atat din primul cat si din al doilea am gasit viermisori in kk.
Asta o fi motivul pt care face pe ea.
Maine tb sa ducem la laborator. Iar pe sapt viitoare sa luam rezultatele, si imediat mers la dr pediatru si sa ne dea un tratament.
Sper sa rezolvam inainte de Craciun.
In alte ordine de idei sa va zic cateva perlute de-ale Ioanei:
Papusa ei ingeras cu care doarme il cheama Gugu.
Intr-o zi o strigam: " Ioana!"
La care ea:" Nu sunt Ioana. Sunt tata lu' Gugu.
Mai nou ii zice si : Dodo, Jojo.
Intr-o alta zi: o intrebam cu o cheama , si numele de familie.
La care ea raspunde: V. Ioana
si i-am luat pe rand , toti membrii familiei: V. Justina, V. Alina (mami), V. Ciprian (tati) si bineinteles ca ne-a uimit cand ne-a zis si ca pe Gugu, il cheama: V. Gugu.
Deci, si el face parte din familie. .
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
aurel_cris spune:
Bianca Mihaela
Ramona am ramas uimita cand am citit ca v-ati mutat,sa fie intr-un ceas bun si sper sa va adaptati cat mai repede.Da aici asa incep din pacate,iar acum la gradi invata sa isi scrie numele.Ii ia incet incet vad cu toate,au alt sistem fata de noi.Cand a inceput aveau numele scrise pe o masuta si ei trebuia sa isi recunoasca numele,sa il puna intr-o cutie postala,asta insemna prezenta.Dupa cateva saptamani au inceput sa isi scrie numele pe un biletel si sa il puna in cutia postala.Am inceput cu niste mazgaleli dar acum stie sa isi scrie numele,nu prea il scrie ea drept si il face pe "C" invers.Sa sti ca invata multe in joaca aici nu fortati.Am avut si prima sedinta cu parinti care a constat in asistare la lectia lor prima jumatate de ora iar urmatoarea jumatate de ora intalnirea cu invatatoarea unde ne-a aratat file-ul ei unde scria toate progresele facute.Cand am vazut-o scriind la tabla mi-au dat lacrimile,m-am simtit asa de norocoasa ca am avut aceasta sansa,a meritat toata lupta care am dus-o pentru a avea un copil.Sunt super incantata de gradinita aceasta,au si multe activitati abia tin pasul cu ele.Mergem si la inot acum odata pe saptamana,fac tot ce imi sta in putinta sa nu se simta o straina printre copi (chiar daca e singurul copil in clasa ei cu parinti straini).
Mada si noi am avut serbarea ieri,a fost minunat si am lacrimat cu bunici.
Ioanafrumoase perlutele,acum te uimesc ce scot din capsorul lor.
Pupici la mamici si clopotei.
anca.b spune:
Ioana, foarte dragutze perlutele! Bine ca ati gasit problema si puteti sa incepeti tratamentul.
Noi am avut azi prima serbare adevarata, cu parinti, bunci, mos...foarte frumos si impresionant. Aproape toti copilasii au spus poeziile (si al meu a fost printre cei mai curajosi), au dansat si au cintat...nu ma asteptam la atit de mult de la grupa mica.
Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
Laura Ioana spune:
Doamne, Alina, poate fi si asta un motiv pt pipi in pat? Cred ca o sa-i cer si eu dr trimitere pt analize. Sanatate multa
Pupici pt zuzici si pitici
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Ioana Doamne, Alina, poate fi si asta un motiv pt pipi in pat? Cred ca o sa-i cer si eu dr trimitere pt analize. Sanatate multa Pupici pt zuzici si pitici Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) , Filmulete La Mare - sept '09 Poze din Egipt |
Da, asa ne-a zis dr pediatru.
Ca din cauza acestor viermisori poate sa faca pipi pe ea.
Am gasit www.ro-mamma.com/copii/viermisori-la-copii-oxiuroza" target="_blank"> aici o descriere.
N-ar fi rau sa-i faci si tu un ex coproparazitologic.
Blogul fetelor!
Ioanact spune:
Buna!
Poftiti la o cafea!
Miercuri luam rezultatele si tot at mergem si la dr pt un tratament.
Abia astept sa treaca zilele si sa incepem tratamentul si bineinteles sa nu m ude asternuturile.
Astazi i-am strans tarcul.
Oricum nu m dormea in el de vreo 2 sapt.
Sunt zile cand nici nu doarme la pranz. O zi da o zi ba.
Blogul fetelor!
alinaatudor spune:
Mada, sa ne povestesti cum a fost la serbare...
si noi avem martea viitoare prima noastra serbare si suntem tare tare emotionate..nervoase.,..nu stiu cum sa zic..
aseara am fost la proba la rochia de printesa/sora cenusaresei. Asta e rolul lui Fyfy, insa cum si ea stie ca surorile sunt urate si rele...am decis ca ea va fo sora buna si frumoasa pe care cenusareasa si-a dorit-o intotdeauna. sa vedem cum va fi. Ea are un rol micut, cateva replici, fiind intr-o grupa mare, unde ceilalti copii au 5-6 ani. abia astept.
Ioana, ai grija la ambele fete cu viermisorii, sigur au amandoua chiar daca nu iese la analize, ar trebui sa le tratezi pe amandoua.
Viermisorii ies foarte greu, chiar si la coproparazitologic..succes
La multi ani clopoteilor sarbatoriti zilele astea!
wow, dar mari s-au mai facut