LMA Clopoteii implinesc 4 ani! *287*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hellooo!

Si pe mine m-a apucat asa, nostalgia, acum in prag de iarna/sarbatori si am mai bagat nasul pe aici. Uf, ce clopotei mari avem, parca imi placea mai mult cand erau bebelusi

Ideea cu intalnirea ma incanta! Tare, taaare as vrea sa ne adunam muuulte mamici si copilasi, ca in vremurile bune! Sper sa urmaresc subiectul si sa participam si noi!

Va pupam mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna zuzici spre rusinea mea nici eu nu am mai intrat de un car de ani pe forum,dar m-am gandit mereu la voi si la clopotei.De la inceputul luni am zis trebuie sa intru ca incep zilele de nastere dar abia astazi am reusit.Deci cu ceva intraziere uram si noi
Ana Antonia
Adeluta
Eric
Va dorim sa aveti parte numai de bucuri in viata,sa fiti sanatosi si sa va bucurati parinti care va iubesc enorm.
Foarte frumos a scris Gatta si eu simt la fel,mi-a facut deasemenea o mare placere sa vad filmuletul cu clopotei,merci Ioana.
Despre Bianca ce sa va spun sa facut maricica,o adevarata domnisoara care se schimba de cateva ori pe zi,stie exact ce vrea si cateodata trebuie sa o pun la colt ca este foarte incapatanata.
Daca la inceputul anului aveam inima stransa ca va merge la nursery si nu stie engleza bine,acum imi fac probleme ca nu mai vb romaneste cat ar trebui.A invatat atat de multe la gradi,sunt super multumita,nu prea e incantata asa cu scrisul dar sper ca incet ncet va prinde drag.Am facut cererea pentru scoala si sper din tot sufletul sa intre la scoala unde merge acum la gradi.Vom afla abia in martie ce va fi pentru ca la toamna intra la scoala(aici clasa pregatitoare se face in scoala).
Va pupam cu mult drag si vreau sa intru mai des zilele acestea pentru a spune La multi ani! clopoteilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!
Noi tocmai ne-am intors de la prima intilnire cu Mosul din anul asta...la mine la servici...o multime de copilasi, de toate virstele
a fost super fain, Stefan i-a spus chiar si poezia Mosului si a primit exact ceea ce isi dorea (un joc cu armata). Asteptam cu interes serbarea de joi de la gradinita...care se va tine dimineata, de la 10.30 si unde trebuie sa ne imbracam in spiridus (am gasit cu greu un costumas de inchiriat, mai trebuie doar sa-l ajustez un pic).
Pupicei si mosi darnici!

PS: am uitat sa va spun ca duminica dimineata am facut un drum dus-intors pina la Bucuresti si in avion am fost cu Smiley (la dus) si cu toata echipa CFR-ului (la intors)...baieti unul si unul...ar trebui sa-mi mearga din plin saptamina asta, nu?

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata fetelor!
Haideti sa va servesc cu o cafeluta sau un ceai ca nu v-am servit demult.Am si vin fiert daca vreti

Ancab Am vazut pe FB pe Stefanu tau cum a spus poezia Mosului foarte clar si cu emotii.
Faina calatorie ai avut.Faini baietii CRF-ului?Mi-ar place mie sa intalnesc asa un grup de jandarmi

Cristina asa repede incep scoala acolo?Si deja ii pune sa scrie?Grafisme ma gandesc, nu?
Sa stii ca si noi folosim coltul cand e neastamparat Razvi.da deja incepe sa se obisnuiasca cu pedeapsa asta desi nu l-am pus foarte des.Urmatoarea la care m-am gandit va fi ignoratul.Pur si simplu nu-l bag in seama cateva minute.Pt el va fi foarte grea pedeapsa asta.da trebuie sa-l mai linistesc ca tare-i rasfatat in ultima vreme si nu-mi place.

Lavi, eu va mai urmaresc pe FB

Alina023 si Roxanici nu intrati sa ne dati detalii de la petrecere?Eu vreau mai ales poze

Noi am fost sambata intr-un fel de mall.Oricum e un centru comercial foarte mare.Si era amenajat un spatiu cu trenuet pentru copii, erau cativa mosi "miscatori" pasla alba pe jos si cu zapada artificiala, braduleti inzapeziti.Si ma duc si eu cu razvi sa se de-a in trenulet.Si ma tot uit roata roata sa vad daca scrie undeva cat costa o tura.Si vad ca se tot urca copiii in trenulet, trenuletul pleaca si nimeni nu vine dupa bani.Era gratuita plimbarea, da eu obisnuita ca in Rom pt orice da-i cu banu nu mi-am putu imagina asa ceva.

(slideshow)
Razvan 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ramona, multumim! . Frumosi baietii...unul si unul

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alexandra Maria
Gemanutilor lui Ginger! Mami, mai scrie-ne si noua despre piticii tai!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Bibi Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa o bucuri pe mami! Pink va doresc sa fiti fericite!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

La multi ani Bianca!!!!Multa sanatate si multa fericire sa ai in viata!

(slideshow)
Razvan 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani, Bianca!multi, multi ani fericiti si sanatosi!

Noi avem maine prima serbare, din nenumaratele care vor urma, are mami niste emotii cat casa, fetita stie cantecelele si poezia foarte bine, ma intreba o prietena ieri daca o sa plang cand o sa spuna Sofi poezia, binenteles ca Da.
Pupam toti piticii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

La multi ani, Ioana Ecaterina!
La multi ani, gemenilor Mihai si Grigoriu!
La multi ani, Alexandra Maria!

Cat si mamicilor:

La multi ani, eladea2005!
La multi ani, stoisor!
La multi ani, Cynthia!
Cu scuze pt intarziere.

Si pt azi:

La multi ani, Bianca Mihaela Sa fii sanatoasa si sa o faci pe mami al tau fericita!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput