Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 9
alinuk spune:
Ica
Dicristea pot incerca eu maine sa vad daca pot deschide mat ala.
pup fete cucuiete!!!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ica7 buna fetelor, m-am alaturat si eu campaniei voastre de mos craciun si am trimis banuti in contul bcr. jos palaria pt implicare si efortul depus! 30+ |
Ica , banii au intrat de la pranz, esti pe listuta noastra deja, multumim !
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
Fetelor, voi cum ziceti sa facem ? N-as vrea sa fie persoane nemultumite de aceasta actiune, cum credeti ca e mai bine sa promovam toti "copiii nostri" astfel incat la fiecare sa ajunga mosul incarcat ? Nu ar trebuie sa existe diferente, unii sa primesca numai lucruri donate si altii noi, vreau sa ramanem la fel de darnici pentru toti. Cum ziceti ? sa promovam la generale fiecare caz in parte, asa cum a facut Alinuk cu copiii din Domnesti ? Sau cum, haideti cu idei, aici .
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
dicirstea spune:
hAIdeti ca mi l-a trimis in ceva citibil.
Zice asa:
ĪNCaLtaMINTE:
FETE: MaRIMI: 25, 3 x 27, 28, 34
BAIETI: MaRIMI: 30, 35, 3 x 27, 28, 26, 34,
(cativa copii nu folosesc incaltaminte niciodata.)
HAINE:
FETE: 4 ANI, 4 x 6 ANI, 7 ANI, 2 x 10 ANI, 12 ANI,
BaIETI: 2 x 13 ANI, 11 ANI, 2 x ANI, 2 x 6 ANI, 8 ANI, 10 ANI.
Ei au in ingrijire si adulti, asa ca eu pun aici si necesarul, ca poate se gaseste si pentru ei ceva....
BaRBAtI:
Nr. 40 = 3,
Nr. 41 = 1,
Nr. 42 = 2,
Nr. 43 = 6,
Nr. 44 = 3.
FEMEI:
NR. 36 = 4,
NR. 37 = 9,
NR. 38 = 8,
NR. 39 = 8,
NR. 40 = 1
FEMEI SI BaRBATI: DIVERSE MaRIMI DE LA 36 LA 42
mda...citibil pe naiba, editez diacriticele
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
alinuk spune:
eu zic ca daca scriem sub aceeasi campanie si despre copiii de la Slobozia si cei de la Voluntari ar fi bine
avem rezultate mai bune daca mergem cu cazurile cu detalii la Disc Generale
putem acolo multumi acum tuturor celor care au donat pt Domnesti si veni cu cei din Voluntari si Slobozia sau daca vreti deschidem separat
e important sa fie explicat oamenilor cat mai pe scurt care e nevoia, evenutal si o poza doua.... atunci cand stiu exact ce si unde merge, oamenii raspund, au reactii!
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
Happiness_4_us spune:
Ma intereseaza si pe mine daca mai pot trimite niste jucarii.
Ieri am facut curat in jucariile lui Andrei si am o gramada de masinute in special, unele aproape noi, as mai avea jucarii ptr bebelusi , 3 cutii cu jocuri de creativitate plus o cutie de lapte praf Nan1 neinceputa.
Am mai sortat si haine, pentru persoane mai mari, ca sa zic asa, adica de 15-17 ani, pulovere, bluze, camasi.
Daca voi considerati ca sunt necesare cuiva, cu draga inima fac un colet si le trimit cred ca maine cel mai devreme ca pana la 14 sunt in Bucuresti si deci ajung taziu acasa.
Astept un raspuns Alinuk, Papanash.
Va si o zi frumoasa!
alinuk spune:
Happi eu consider ca poti trimite
sigur vom gasi oameni ce se vor bucura de ele
DiCristea, Mari_Paun ati putea oare sa faceti rost si de numele copiilor? nu stiu, poate e prea mult ...
Are alt impact o lista personalizata cu nume...
decat una cu marimi de incaltaminte
un mesaj uman, cu nume de copii poate ajunge la sufletele multora
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
inbox spune:
Eu zic sa nu se faca subiecte separat, mai bine un subiect comun si bine structurat. Mie asa mi se pare mai simplu de urmarit. Eventual editata prima pagina si trecuti copii cu varste, adultii, specificat ca orice ajutor cat de mic este binevenit.
Explicat ca, de exemplu, intr-o zi masa unor familii sarace consta in...mai nimic. Multa lume ( nu toata), daca nu a trecut macar o data in viata printr-o perioada mai neagra, nu poate concepe situatii de genul asta. NU-si imagineaza cum este sa nu ai.
Poate si niste imagini.
Un mesaj de genul "haina din dulap pe care nu ai purtat-o ani de zile, tine de cald cuiva?".
Poate deschise teme adiacente, de ce sa donam ( bine, gasit un titlu mai cu semnificatie).
mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui papanash pentru Slobozia, unde ne asteapta 21 copilasi avem nevoie de de materiale pt lucru manual si dezvoltarea motricitatii fine: culori, carioci, blocuri de desen, puzzle simple si complexe, acuarele, tabla de scris pliabila, joc cu pionieze, joc de cusut cu siret, coli xerox pt planse si rapoarte, carti de colorat simple, cutii de depozitat materiale didactice pe langa aceste lucruri ce le sunt necesare terapiei, bineinteles, adaugam jucarii, imbracaminte, fructe ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
O SA SCOYT NISTE FISE DE COLORAT SI LE TRIMIT
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui papanash Fetelor, voi cum ziceti sa facem ? N-as vrea sa fie persoane nemultumite de aceasta actiune, cum credeti ca e mai bine sa promovam toti "copiii nostri" astfel incat la fiecare sa ajunga mosul incarcat ? Nu ar trebuie sa existe diferente, unii sa primesca numai lucruri donate si altii noi, vreau sa ramanem la fel de darnici pentru toti. Cum ziceti ? sa promovam la generale fiecare caz in parte, asa cum a facut Alinuk cu copiii din Domnesti ? Sau cum, haideti cu idei, aici . ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
s eu cred ca fiecare trebuie sa primeasca ceva nou,propun sa se faca pentru fiecare locatie cate o lista cu nume si dorinte (eventual scrisori cum a adus Alina pentru ca MOsi sunt multi si darnici anul asta )
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!