Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 8
mari_paun spune:
papansh, am vb cu fetele si presedintele despre rechizite pt copii, au nevoie de materiale pt lucru manual si dezvoltarea motricitatii fine:
culori, carioci, blocuri de desen, puzzle simple si complexe, acuarele, tabla de scris pliabila, joc cu pionieze, joc de cusut cu siret, coli xerox pt planse si rapoarte, carti de colorat simple, cutii de depozitat materiale didactice...maine mai facem lista si o saam si numele copiilor
minunata actiune, implicare ...abia asteptam sa cunoasteti copiii si terapeutii, centrul si ce se face acolo .
p.s. deoarece am probleme cu PC-ul si nu ma lasa meziunil prea mult in fata lui , las nr meu pt contact 0729 12 45 96
papanash spune:
pentru Slobozia, unde ne asteapta 21 copilasi avem nevoie de
de materiale pt lucru manual si dezvoltarea motricitatii fine:
culori, carioci, blocuri de desen, puzzle simple si complexe, acuarele, tabla de scris pliabila, joc cu pionieze, joc de cusut cu siret, coli xerox pt planse si rapoarte, carti de colorat simple, cutii de depozitat materiale didactice
pe langa aceste lucruri ce le sunt necesare terapiei, bineinteles, adaugam jucarii, imbracaminte, fructe
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura-s Buna din nou, piticul meu m-a auzit cand vorbeam cu sotul ca probabil vom avea nevoie si de masina lui cand va trebui sa ducem cadourile si m-a intrebat ce cadouri si dupa ce i-am explicat s-a dus in camera si a ales jucarii cu care el nu se mai joaca (desi l-am vazut ce greu se despartea de ele si cum le povestea ca nu le abandoneaza, doar ca se vor juca cu alti copii) si apoi a venit si mi-a spus ca el a pregatit jucarii, eu sa pregatesc haine si imi da el 10 lei din pusculita sa le cumparam si carne sa aiba ce manca..... Vom pregati colete la Cluj si in functie de varsta pe care o au copii de aici vom pastra ceea ce corespunde ca varsta si cu restul putem cauta si alte familii sau le putem trimite la Bucuresti. M-au contactat cei de la DPC si m-au intrebat pentru cati copii putem oferi pachete cu dulciuri si fructe ca daca nu reusim sa facem 84 de pungi ne indruma spre alt grup. Credeti ca vom reusi pentru 10-20 copii? Adun bani si aici de la cunoscuti si vom vedea apoi cum procedam: ii depun in cont sau vom face cumparaturi (dulciuri si fructe) aici la Cluj. Va pup. Laura Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi |
Laura & comp, hai sa gasiti un grup mai mic din pacate, copiilor nu le dam numai dulciuri si fructe, trebuie sa le facem un cadou mai generos, dar mai asteptam sa mai intre bani in conturi.
papanash spune:
citat din mesajul lui inbox Am trimis si eu pachetul, sper sa fie de ajutor. A ras sotul de mine azi dimineata ca i-am lasat bilet cu adresa unde trebuie trimis pe masa in bucatarie, dimineata m-am trezit cu grija si nu mai gasesc biletul nicaieri ( asta ca eu oricum uit de la mana pana la gura unde pun lucrurile), asa ca iau alte doua bilete pe care scriu adresa, si las repede unul unde tine cheile si altul pe pachet, sa fiu sigura, la care el de colo "nu ai ambitie daca nu mai scrii cateva bilete pana plec eu", la care eu nelamurita zic "pai nu stiu unde l-am pus pe ala de aseara"...il luase omu constiincios si il bagase in acte! mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010 |
papanash spune:
citat din mesajul lui ruxandra_sb o seara buna ajutoarelor lui Mos Craciun! am virat acum 100 lei, de pe numele GS Aka, am strans si un sac cu jucarii si cateva haine; toate noi. Nu cred ca mai stau sa le pun la posta.. ma gandesc sa trec sa le-aduc.. sa vaz si cum. Mai vad/citesc ce pot strange/cumpara. Cred ca tocmai mi-a venit o idee.. buna sper. vorbim Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch) |
Ruxandra, daca ai idee, zi-o aici, repede sa o talmacim. Daca esti in Bucuresti, normal ca nu pui la posta, mai degraba mergi la un punct de intalnire .
papanash spune:
citat din mesajul lui laura-s Buna minunatelor, multe sanatate Papanash, tie si baiatului tau. La Cluj ne miscam, speram mai repede ca melcul si ca autostrada A3. Am trimis cerere scrisa celor de la DPC pentru cei doi tineri iesiti de sub tutela lor, ca numai asa putem obtine informatii; e aiurea, dar daca am apucat sa promit ca vom ajuta cei doi tinerti care sunt la inceput de drum, atunci m-am conformat si am trimis cererea si imi vor raspunde cat mai repede. Sigur pana la sfarsitul saptamanii voi avea un raspuns de la ei. Am gasit in Cluj o organizatie non profit care ne va dona doua pachete pentru acesti tineri si familia cu copii. Un pachet are 22 de produse ( zahar, ulei, faine...dar si ceva dulciuri ) si are o valoare de aproximativ 60 lei. O familie ne va ajuta cu legume pentru cele doua familii. Am cerut masurile la haine, incaltaminte si varsta tuturor. Cand voi avea informatii noi va anunt. Pana atunci nu pot decat sa va multumesc si sa ma inchin in fata minunilor pe care le faceti. Pupici tuturor, Laura Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi |
Laura, asta este si ideea pe care am avut-o si am agreat-o cu fetele, fiecare familie ajutata sa primeasca un cos cu produse pt Craciun, cozonac, carne, carnati, alimente de baza-faina, malai, orez, paste,etc. Copiii primesc hainute,dulciuri, jucarii, dar trebuie si ceva pus pe masa, nu ?
papanash spune:
Dragelor, imi dau seama ca m-am luat cu treburile si nu v-am multumit pentru contributiile voastre la acesta actiune, este o perioada grea pentru majoritatea si cu atat mai mult este de apreciat efortul pe care fiecare dintre voi l-ati facut si il veti face pentru a duce la bun sfarsit aceasta actiune umanitara.
veronicach spune:
laura-s piciul meu este mult mai bine:)
am trimis deja e-mailuri la mamicile pe care le cunosc
vor dona banuti si daca aflam si masurile de haine, vor dona si hainute
si masurile adultilor cred ca ar fi folositoare, mai isi face si sotul curat in dulap
copilasul tau e adorabil, felicitari pentru ca ai reusit sa cresti un copil atat de generos
as vrea sa vb si la telefon, ti-am trimis un pm cu adresa mea de mail
eu nu am minute luna aceasta dar din deembrie o sa am
ps.o sa trimit si la serviciu detalii, eu am mai strans, anii trecuti, jucarioare si caiva banuti
ica7 spune:
buna fetelor,
m-am alaturat si eu campaniei voastre de mos craciun si am trimis banuti in contul bcr.
jos palaria pt implicare si efortul depus!
30+
dicirstea spune:
visez si eu sa ajung maine la banca....
Pana atunci revin cu completari
Voucherul contine 8 intrari pe luna, incepand din data de 25.12.2011, pana in 24.12.2012, la orice curs si la orice instructor.
Castigatoara se va prezenta cu un buletin si o adresa de la organizatorul evenimentului.
Atentie...e numai pentru femei!
Descrierea tablourilor cu pozele aferente o voi avea maine.
Am si un mail cu masurile pentru haine si imbracaminte de la Don Orione, din pacate sunt salvate intr-un fel pe care calcul meu nu il deschide...il forwardez cuiva mai destept??
In afara de necesarul de mancare, pampers si materiale de curatenie ar mai fi:
cateva masinute
jucarii educative: de pictat, de construit, culori, etc
plastilina
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare