Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
Papanash, am si eu o rugaminte, se poate sa treci la donatoare cumparatoarele Teutz si Mercedes ? Ca pana la urma ele au dat banutii
Din ING Oradea au plecat acum 50 de lei pt actiune, dulciurile vor pleca luni
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
georgipuia spune:
Fetele eu va urmaresc cu interes... si va intreb ceva... care e termenul limita pentru colete? Daca vreau sa particip pentru Constanta de ex. cui pot da coletul si pana cand. Sigur am o groaza de jucarele, dar fiind in santier nu stiu cand voi reusi sa selectez si mai ales sa le spal macar nitel. Am si niste pampersi marime marisoara, dar poate folosesc cuiva, incaltari de fetita marime 30 aprox. Daca am timp in we sigur imi mai vin idei utile.
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
alinuk spune:
GeorgiPuia,
noi pana in 23 ne propunem sa ajungem la copiii acestia
asadar, teoretic asta ar fi termenul limita de sosire a coletelor
daca unele nu se incadreaza, desigur gasim noi in tara, in Bucuresti sau apropiere familii amarate carora sa le directionam ceea ce voi trimiteti cu atata generozitate
va multumim tuturor multe multe
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
laura-s spune:
Vesti bune de la Cluj:
doi tineri Alexandru si Emil iesiti de sub tutela statului anul acesta, dar care merg la scola si lucreaza ne asteapta cu nerabdare; marime incaltaminte 41-42 si 42-43 (depinde de calapot); masura haine XL, sau un L mai mare .
Si daca tot am insistat am mai primit doua familii.
Prima familie are 5 copii
Baiat: 11 luni (nevoie de pampers)
Baiat: 4 ani
Baiat: 8 ani
Fata: 15 ani
Baiat: 16 ani.
Au nevoie de orice: haine, incaltaminte, jucarii, dulciuri si mancare. Mama lor e bolnava de cancer, mi-au confirmat cei de la DPC.
Cea de-a doua familie are 11 copii, dar doi sunt majori si nu mai stau cu parintii; restul 9 sunt dupa cum urmeaza:
Baiat: 1 an si 6 luni
Baiat: 3 ani
Baiat: 4 ani
Fata: 5 ani
Baiat: 7 ani
Fata: 10 ani
Fata: 12 ani
Baiat: 14 ani
Baiat: 15 ani
La fel, au nevoie de pampers, haine, incaltaminte, jucarii si mancare.
Din pacate aici nu au obtinut numele copiilor, e nevoie de acordul parintilor si cei de la DPC ar dori sa le faca o surpriza placuta. Ma gandesc ca poate s-au intalnit cu situatii cand au anuntat familiile ca vor fi ajutati si nu a mai ajuns nimeni.
Papanash si Alinuk sa ma anuntati cum vom proceda.
Eu adun haine si jucarii de la cunostinte, dar toate cunostintele mele au copii pana in 6-7 ani.
Pentru toate aceste trei familii am promisiuni pentru cate un pachet cu alimente neperisabile (ulei, zahar..etc..), o familie ne ajuta cu legume si de aici incolo am nevoie de ajutorul vostru...
Va pup si va multumesc,
Laura
Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi
papanash spune:
Laura, e minunat, hainute de baiat pana in 4 ani mai am eu hai ca o sa strangem si pentru ceilalti.
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Papanash, am si eu o rugaminte, se poate sa treci la donatoare cumparatoarele Teutz si Mercedes ? Ca pana la urma ele au dat banutii Din ING Oradea au plecat acum 50 de lei pt actiune, dulciurile vor pleca luni _ Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela Si tu poti fi Mos Nicolae |
Multumim
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Fetele eu va urmaresc cu interes... si va intreb ceva... care e termenul limita pentru colete? Daca vreau sa particip pentru Constanta de ex. cui pot da coletul si pana cand. Sigur am o groaza de jucarele, dar fiind in santier nu stiu cand voi reusi sa selectez si mai ales sa le spal macar nitel. Am si niste pampersi marime marisoara, dar poate folosesc cuiva, incaltari de fetita marime 30 aprox. Daca am timp in we sigur imi mai vin idei utile. Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momentele care iti taie rasuflarea." Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
multumim mult ca reusesti sa te mobilizezi, avem nevoie si de pampersi mari, pentru copiii de la don Orione.
ancadragoman spune:
Am mai cooptat 2 fete de la Aspirante optimiste
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
P&ANA spune:
Buna ,
Vreu se eu sa particip cu niste banuti (daca ma mobilizez , scot si vreo doi saci de hainute pentru fetite ) insa mi-e greu sa ajung la banca in timpul programului. Daca aveti un nr. de telefon , putem stabili sa ma intalnesc pe traseul meu zilnic > Ex. pe la 16.30 trec prin zona Piata Unirii .
Si felicitari tuturor celor implicate
georgipuia spune:
Pampersi sunt marimea 6 daca tin eu bine minte. Ma gandeam sa dau ce am Mihaelei sau lui Lulu pt Constanta. Dar daca aici pampersi nu ar fi de ajutor ii pot trimite la Bucuresti, nu?
Produsele de la bazar care nu se vor vinde o sa le pun la coletul cu donatii. Inca mai umblu in memorie sa vad ce idei mai imi vin... pana ajung sa fac mare inventariere...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?