Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 7
alinuk spune:
vai daca va zic una...
fetele care au fost la intalnirea de recunoastere de la Opera Comica stiu ca doamna de acolo spunea ca in data de 16 mai au un eveniment dimineatza
... habar nu aveam ce eveniment
azi am aflat de la sotzul meu / saracu' dupa ce avea capul mare de la mine cu toata campania asta, imaginati-va ce fatza a facut cand a primit mesajul asta pe mail (de la job):
Pentru ca ne dorim sa ii cunosti pe copiii pentru care iti doresti sa fii Mos Craciun, te invitam la un eveniment special care va avea loc in data de 16 decembrie, ora 11.00 la Opera Comica din Bucuresti (Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucuresti). fundatia vodafone
m-am tavalit de ras cand mi-a zis
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
papanash spune:
hello, va pup pe fuga, sunt bine, pe metereze deja !
am scris si nr cont eur pe prima pagina, o sa actualizez si situatia banilor, au mai intrat cativa !!!
revin ca e luni azi si-s prinsa in operatiuni urgente.
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
laura-s spune:
Buna din nou,
piticul meu m-a auzit cand vorbeam cu sotul ca probabil vom avea nevoie si de masina lui cand va trebui sa ducem cadourile si m-a intrebat ce cadouri si dupa ce i-am explicat s-a dus in camera si a ales jucarii cu care el nu se mai joaca (desi l-am vazut ce greu se despartea de ele si cum le povestea ca nu le abandoneaza, doar ca se vor juca cu alti copii) si apoi a venit si mi-a spus ca el a pregatit jucarii, eu sa pregatesc haine si imi da el 10 lei din pusculita sa le cumparam si carne sa aiba ce manca.....
Vom pregati colete la Cluj si in functie de varsta pe care o au copii de aici vom pastra ceea ce corespunde ca varsta si cu restul putem cauta si alte familii sau le putem trimite la Bucuresti.
M-au contactat cei de la DPC si m-au intrebat pentru cati copii putem
oferi pachete cu dulciuri si fructe ca daca nu reusim sa facem 84 de pungi ne indruma spre alt grup. Credeti ca vom reusi pentru 10-20 copii? Adun bani si aici de la cunoscuti si vom vedea apoi cum procedam: ii depun in cont sau vom face cumparaturi (dulciuri si fructe) aici la Cluj.
Va pup.
Laura
Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi
alex_andra spune:
Buna dimineata,
am 20 de plusri, mai mari si mai mici.(ii spal diseara, deci maine ar fi disponibili)
Mai sunt de folos?
Daca da, unde/cui ii trimit?
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura-s s-a dus in camera si a ales jucarii cu care el nu se mai joaca (desi l-am vazut ce greu se despartea de ele si cum le povestea ca nu le abandoneaza, doar ca se vor juca cu alti copii) si apoi a venit si mi-a spus ca el a pregatit jucarii, eu sa pregatesc haine si imi da el 10 lei din pusculita sa le cumparam si carne sa aiba ce manca..... |
vai dragul de el..emotionant
de la mine pt voinic!
eu realizez ca ce facem noi acum e mai mult decat acest ajutor pentru copii orfani si bolnavi
explciandu-le si punandu-i sa faca lucruri mici si pe copilashii nostri ... le deschidem acest orizont al implicarii
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
Alex_andra ai PM de la mine
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
papanash spune:
Mari_paun, as vrea ca sa ne concentram zilele astea pentru copiii din Slobozia. te rog sa ne dai detalii despre ei sa ne facem idee despre ce cumparam/donam.
papanash spune:
am o mare rugaminte la cele care au depus bani in cont.
Situatia de la ora asta este actualizata, in sensul ce avem 1800,5 RON incasati. Si acum vine rugamintea, pentru cine nu se regasete pe lista,se regaseste trecut de 2 ori, sau se gaseste pe neelucidate, dati PM sau mesaj direct aici. Au fost niste neelucidate si sume puse de 2 ori. Deasemenea, am tinut cont de rugamintea catorva sa ramana anonimi. Daca am facut vreo gafa, scuze, nu e cu intentie .
inbox spune:
Am trimis si eu pachetul, sper sa fie de ajutor. A ras sotul de mine azi dimineata ca i-am lasat bilet cu adresa unde trebuie trimis pe masa in bucatarie, dimineata m-am trezit cu grija si nu mai gasesc biletul nicaieri ( asta ca eu oricum uit de la mana pana la gura unde pun lucrurile), asa ca iau alte doua bilete pe care scriu adresa, si las repede unul unde tine cheile si altul pe pachet, sa fiu sigura, la care el de colo "nu ai ambitie daca nu mai scrii cateva bilete pana plec eu", la care eu nelamurita zic "pai nu stiu unde l-am pus pe ala de aseara"...il luase omu constiincios si il bagase in acte!
mamica de printesa Maria 15.11.2006 si bebe Mircea -25.09.2010
laura-s spune:
Fetelor suntem niste norocoase ca avem asa soti: unul Mos Craciun, altul duce colete si cine stie cati alti se mai implica; sunt sigura ca cei mai multi asteapta sa vada daca se va materializa ceva din ceea ce ne propunem si la final se vor lauda cu sotiile lor...
La Cluj raportam ca ne-am mobiliza, la fel si Veronica, dar ea mai din umbra ca piticul ei de 1 an si 4 luni e putin racit, dar muncim, nu ne lasam si daca suntem numai doua.
Pupici tuturor,
Laura
Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi