Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 6
alex_andra spune:
am redus pretul salopetelor puse la bazar
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=35330
aka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
super, au inceput sa ajunga coletele !!! Multumim , dragelor ! Aka, le-ai primit fizic sau doar avizele ? ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
le-am ridicat de la posta.
mai astept cu drag si altele .
multa sanatate.
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
ruxandra_sb spune:
o seara buna ajutoarelor lui Mos Craciun!
am virat acum 100 lei, de pe numele GS
Aka, am strans si un sac cu jucarii si cateva haine; toate noi. Nu cred ca mai stau sa le pun la posta.. ma gandesc sa trec sa le-aduc.. sa vaz si cum. Mai vad/citesc ce pot strange/cumpara. Cred ca tocmai mi-a venit o idee.. buna sper.
vorbim
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
laura-s spune:
Buna minunatelor,
multe sanatate Papanash, tie si baiatului tau.
La Cluj ne miscam, speram mai repede ca melcul si ca autostrada A3.
Am trimis cerere scrisa celor de la DPC pentru cei doi tineri iesiti de sub tutela lor, ca numai asa putem obtine informatii; e aiurea, dar daca am apucat sa promit ca vom ajuta cei doi tinerti care sunt la inceput de drum, atunci m-am conformat si am trimis cererea si imi vor raspunde cat mai repede. Sigur pana la sfarsitul saptamanii voi avea un raspuns de la ei.
Am gasit in Cluj o organizatie non profit care ne va dona doua pachete pentru acesti tineri si familia cu copii.
Un pachet are 22 de produse ( zahar, ulei, faine...dar si ceva dulciuri ) si are o valoare de aproximativ 60 lei.
O familie ne va ajuta cu legume pentru cele doua familii.
Am cerut masurile la haine, incaltaminte si varsta tuturor.
Cand voi avea informatii noi va anunt.
Pana atunci nu pot decat sa va multumesc si sa ma inchin in fata minunilor pe care le faceti.
Pupici tuturor,
Laura
Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi
alinuk spune:
neatza scumpelor!!!
azi noapte am avut un cosmar...ca incepuse spectacolul la Opera si invitatii nu sosisera
Ruxandra
Picky
asadar, la depozitul Moshului a inceput freamatul coletelor, pregatirilor
Papanash esti mai bine azi? cum te simti?
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
aniris spune:
Buna !
Ce se poate pune in colete? Stau in Berceni, cum aflu adresa unde pot depune colete ?
laura-s spune:
Alinuk ce draguta esti.... ce repede va miscati acolo, probabil ca veti avea un cosmar, ca nu va incapea toata lumea, asa multi vor fi prezenti acolo, multi vor dori sa fie alaturi de voi...printre care si noi fetele din teritoriu, dar distanta e mare si fizic nu putem fi langa voi, dar cu sufletul suntem de nedespartit.
Va pup.
Laura
Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi
georgipuia spune:
Fetele, am pus si eu cateva produse la bazar pentru Mosu'... Mult succes!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aniris Buna ! Ce se poate pune in colete? Stau in Berceni, cum aflu adresa unde pot depune colete ? irina |
jucarii, hainutze, carti, dulciuri
lucruri neperisabile
iti dau eu adresa
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!
Nimic nu-i intamplator!