Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 33
gabby2011 spune:
Fetele tare mult vreau sa ajung si eu maine, dar nu stiu daca poate mama sa vina sa stea cu Edy,ca e cam racita,si al meu are inca secretii de la adenofaringita, tuseste........ daca pot veni oricum vin de la pranz incolo,si ma gandeam ca poate ma lua alinuk din drum, daca vine de la servici spre voi, am si ceva de adus ca n am vrut sa mai fac colet sa pun la posta.........offfffff, sper sa ajung.
Ioana_Pos spune:
Alinuk, poti pune prezentarea aia in pdf? Ori mi-a murit neuronu' singuratic ori compul meu e de-o varsta cu T-Rex
gabby2011 spune:
fetele la pag 28 a scris si diannaalex despre copii familiilor gasite.nu va ti decis daca intra si ei in campanie?ca parca nu sunt pe prima pag, sau ma insel eu?
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabby2011 fetele la pag 28 a scris si diannaalex despre copii familiilor gasite.nu va ti decis daca intra si ei in campanie?ca parca nu sunt pe prima pag, sau ma insel eu? http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=gabby2011&catid=&search=Cauta&searchtype=2 |
intra, numai ca moderatorul n-are timp sa editeze
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
diannaalex spune:
Alinuk ce dulci sunt copii
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Un vot va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=8 di1 si di2
mihaela77O spune:
Manuela,am primit pm!
fetele,noi cele din constanta,speram ca pana luni,s astim cum stam exact cu hainutele donate de noi cele din Cta(zic eu ca nu are rost,sa mai trimitem colete la Bucuresti,nu?) si daca constatam ca nu facem fata,mai cerem ajutorul...e ok asa?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!
papanash spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
intra, numai ca moderatorul n-are timp sa editeze ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
gata, am colorat diferit locatiile, poate este mai explicit textul.
eu muncesc acum la intrari, m-am incurcat in "anonimi" si am si sters mesaje din PM, daca nu va regasiti rog mesaj, daca sunteti trecuti de 2 ori rog mesaj.
gusta spune:
Pachetul Asociatiei este de la mine.
Am pus intrebarea la copii acolo la subiect dupa ce a zis mamagiuliei ca au ajuns da nu am primit raspuns asa ca o pun aici.
Va placut surpriza ,sau mai bine zis ati gasit surpriza?
Vine Mos Nicolae, hai la portocale !
Marilena si Mara Augusta
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gusta Pachetul Asociatiei este de la mine. Am pus intrebarea la copii acolo la subiect dupa ce a zis mamagiuliei ca au ajuns da nu am primit raspuns asa ca o pun aici. Va placut surpriza ,sau mai bine zis ati gasit surpriza? Vine Mos Nicolae, hai la portocale ! Marilena si Mara Augusta |
maine se vor deschide coletele, sunt in depozit toate, nedesfacute