Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

hellou,tuturor.Iaca,ajung sa mai dau si eu pe aici...
Ziceam ca as veni si eu maine sa ajut cu ce pot,sau macar sa va cunosc ,doar ca noi,duminica am patit o nepatita,sa zic asa.Dariuca,pitica a incercat muchia faianitei cu caputul.....a cedat,bineinteles,caputul,si are o crapatura de vre-o 3 cm,destul de adanca(a ajuns pana la perios ),are 3 copci,si i-au facut si un antitetanos,care de aseara o doare nasol rau de tot.Si de azi dimineata a facut un fel de cojita si niste pustule cu apa,desi i-am pus comprese reci dupa vaccin.Asa ca am tinut-o acasa ieri,a fost jale,a plans intr-una dupa fratiori,in consecinta azi i-am oprit pe toti 3 acasa,si cred ca maine idem,ca mi-e frica sa o trimit cu manuta asa.Caputul e ok,cusatura arata ok,e pansata,nu e problema,ar putea merge la gradi.Daca cumva isi mai revine cu manuta(o dau cu Fucidin si ii pun comprese cu Rivanol )ii trimit maine la gradi si dau si eu o fuga la ajutor si la o ciocolata calda,cafea nu servesc ....sau un ceai cu miere si lamaie-daca vreti aduc eu mierea si lamaia .
joi,parca e zi de shoping?Fetele care veniti incoace,imi puteti trimite un nr de telefon pe PM,sa vedem cum /unde ne putem vedea? Ca sper din suflet ca pe joi sa fie ok Dariuca si sa pot ajunge si eu.Cam la ora 9 si un 20 maxim as putea ajunge in Dragonul 1,intrarea dinspre bariera de langa fostul Niro .sau ne intelegem noi si stabilim un punct de intalnire.

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Pana la urma la ce ora e adunarea? Ca sa fug si eu de la serviciu....
Ma duc dimineata pe la 8 si cand imi ziceti...imi iau o pauza constructiva ... Aduc eu niste cuttere si scotch, numai sa nu uit, ca sunt batrana....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Citat:
citat din mesajul lui laura-s

daca reusim sa mai facem si 84 de pachete cu dulciuri si fructe pentru copii de la Prichindel e ok, daca nu eu va multumesc voua,

Laura

Laura, eu de la acei copilasi as vrea sa primesc o scrisoare, cu ce si-ar dori de la Mos, ce zici ?

Se mai stie ceva de asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Gusta te felicit si aici pentru ce ai reusit tu impreuna cu cei care s-au mai implicat alaturi de tine - pentru copilasii de la Comanesti.
felicitari!

nu am vazut surprizele / pachetele sunt 'virgine'
abia astept!

Ioana o sa incerc si var pdf maine, de la birou / acasa am o oboseala de comp cu o si mai oboseala de office

Gaby e mare pachetul de care zici? Daca da, o sa trec sa te iau in jur de 13h30 - 14.

maine care vine, in afara de lista centralizatoare de o fac Manuela si Crina ar fi bine sa avem, cine stie poate avem nevoie:
pix, foi, marker negru
scoch, foarfeca, capsator (aduc eu)

eu o sa printez mat ala cu licitatia / macar discutam pe el 'live'

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am actualizat lista cu banii, n-am inteles care-i treaba cu joi, joia asta se merge la cumparaturi ? eu zicc ca-i prea devreme, inca nu stim ce avem in colete, inca nu stim ce ne mai trebuie.

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Fetelor, propun ca urmatoarea intalnire sa fie in apartamentul unde vom face/desface/sorta coletele. o sa venim cu de toate, pungi cadouri, foarfece, scoch, hartie cadouri, si tot ce ne mai trebuie.

Sa inteleg ca am facut rost de pungi de cadouri? sau aduce fiecare ce are pe acasa?

Mergi la inceput

Citat:
Laura & comp, hai sa gasiti un grup mai mic din pacate, copiilor nu le dam numai dulciuri si fructe, trebuie sa le facem un cadou mai generos, dar mai asteptam sa mai intre bani in conturi.

Gata m-am lamurit

Mergi la inceput

Papanash

ziceam noi cand ne-am vazut ca ar fi buna o prima tura de cumparaturi joi pt a reusi sa transmitem in timp util coletele in tara / ce luam nou pt copilashi

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Alex&Sara
sanatate micutzei!

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

chiar asa
Cricor zicea ca poate sa aduca ceva pungi cu Mosh Craciun
cate???

Alinuk

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput