Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 34

Alex@Sara spune:
hellou,tuturor.Iaca,ajung sa mai dau si eu pe aici...
Ziceam ca as veni si eu maine sa ajut cu ce pot,sau macar sa va cunosc ,doar ca noi,duminica am patit o nepatita,sa zic asa.Dariuca,pitica a incercat muchia faianitei cu caputul.....a cedat,bineinteles,caputul,si are o crapatura de vre-o 3 cm,destul de adanca(a ajuns pana la perios
),are 3 copci,si i-au facut si un antitetanos,care de aseara o doare nasol rau de tot.Si de azi dimineata a facut un fel de cojita si niste pustule cu apa,desi i-am pus comprese reci dupa vaccin.Asa ca am tinut-o acasa ieri,a fost jale,a plans intr-una dupa fratiori,in consecinta azi i-am oprit pe toti 3 acasa,si cred ca maine idem,ca mi-e frica sa o trimit cu manuta asa.Caputul e ok,cusatura arata ok,e pansata,nu e problema,ar putea merge la gradi.Daca cumva isi mai revine cu manuta(o dau cu Fucidin si ii pun comprese cu Rivanol )ii trimit maine la gradi si dau si eu o fuga la ajutor si la o ciocolata calda,cafea nu servesc ....sau un ceai cu miere si lamaie-daca vreti aduc eu mierea si lamaia
.
joi,parca e zi de shoping?Fetele care veniti incoace,imi puteti trimite un nr de telefon pe PM,sa vedem cum /unde ne putem vedea? Ca sper din suflet ca pe joi sa fie ok Dariuca si sa pot ajunge si eu.Cam la ora 9 si un 20 maxim as putea ajunge in Dragonul 1,intrarea dinspre bariera de langa fostul Niro .sau ne intelegem noi si stabilim un punct de intalnire.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

anya spune:
Pana la urma la ce ora e adunarea? Ca sa fug si eu de la serviciu....
Ma duc dimineata pe la 8 si cand imi ziceti...imi iau o pauza constructiva ... Aduc eu niste cuttere si scotch, numai sa nu uit, ca sunt batrana....

Ioana_Pos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
Laura, eu de la acei copilasi as vrea sa primesc o scrisoare, cu ce si-ar dori de la Mos, ce zici ? |
Se mai stie ceva de asta?

alinuk spune:
Gusta te felicit si aici pentru ce ai reusit tu impreuna cu cei care s-au mai implicat alaturi de tine - pentru copilasii de la Comanesti.
felicitari!
nu am vazut surprizele / pachetele sunt 'virgine'
abia astept!
Ioana o sa incerc si var pdf maine, de la birou / acasa am o oboseala de comp cu o si mai oboseala de office
Gaby e mare pachetul de care zici? Daca da, o sa trec sa te iau in jur de 13h30 - 14.
maine care vine, in afara de lista centralizatoare de o fac Manuela si Crina ar fi bine sa avem, cine stie poate avem nevoie:
pix, foi, marker negru
scoch, foarfeca, capsator (aduc eu)
eu o sa printez mat ala cu licitatia / macar discutam pe el 'live'
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

papanash spune:
am actualizat lista cu banii, n-am inteles care-i treaba cu joi, joia asta se merge la cumparaturi ? eu zicc ca-i prea devreme, inca nu stim ce avem in colete, inca nu stim ce ne mai trebuie.
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Fetelor, propun ca urmatoarea intalnire sa fie in apartamentul unde vom face/desface/sorta coletele. o sa venim cu de toate, pungi cadouri, foarfece, scoch, hartie cadouri, si tot ce ne mai trebuie. |
Sa inteleg ca am facut rost de pungi de cadouri? sau aduce fiecare ce are pe acasa?

Ioana_Pos spune:
Citat: |
Laura & comp, hai sa gasiti un grup mai mic ![]() |
Gata m-am lamurit

alinuk spune:
Papanash
ziceam noi cand ne-am vazut ca ar fi buna o prima tura de cumparaturi joi pt a reusi sa transmitem in timp util coletele in tara / ce luam nou pt copilashi
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!

alinuk spune:
Alex&Sara
sanatate micutzei!
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!

alinuk spune:
chiar asa
Cricor zicea ca poate sa aduca ceva pungi cu Mosh Craciun
cate???
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!