Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 31
manuelacrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk ma scuzati, am citit ulterior, vad ca ati scris si voi ce am subliniat eu cu roshu, despre centralizare tu sau ManuelaCrina, sau amandoua va "ungem" in functie de secretar general de redactie de Mosh tineti voi seama listei cu centrele, familiile /copiii / varstele / adresele unde tb sa transmitem pachetele? |
Cu mare placere, ma pot apuca eu de centralizare, impreuna cu Ioana ar fi mai bine, ca doua perechi de ochi "vad mai bine" !
DAR, imi pare fff rau ca eu nu pot veni la nici o intalnire, nici la colete, nici la sortat (desi tare as vrea o cafeluta cu voi)... stau ff prost cu timpul. Cred ca nu reusesc sa va vad decat pe 16 dec.
Ma apuc de centralizare si va trimit tabelul pe mail.
cris_09 spune:
Daca imi trimiteti noua adresa exacta a depozitului pe PM o pot da si eu mai departe celor ce o cer,ca eu va urmaresc constiincios
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2
Povestea stelutei de mare ... O sansa pentru Stefania ... Ajutoarele lui Mos Craciun
manuelacrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk m-am mai gandit la ceva pentru actiunea "Atelierul lui Mosh Craciun" in loc de desenat/pictat copiii sa faca niste felicitari personalizate cu tema Craciunului |
Mi se pare o idee buna, dar poate totusi sa fie o alternativa pentru copilasi. Adica fiecare sa aiba posibilitatea sa aleaga daca vrea sa construiasca felicitare sau sa deseneze.
alinuk spune:
fetele
ADRESA
http://www.rosegarden.ro/ro/
e si o harta acolo la LOCATIE /'transport public'
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
Ioana_Pos spune:
Dicirstea, am vazut ca in fata complexului e o statie RATB - scrie tu cum se numeste, sa stie cei care vin cu busul unde sa coboare.
Ioana_Pos spune:
Pentru cei care vin cu masina: intrarea in complex se face din str. Silvia, care e lateral dreappta din Sos Colentina, imediat dupa semafor (cam al 4-5 lea de la Bucur). Sunt 2 intrari, ambele cu 2 bariere. Prima chiar in spatele blocului de la strada, a doua cam la 300m. Pe noi ne-a trimis BGS la cea din spate, nush daca asta e regula.
alinuk spune:
bun
atunci Manuela si Ioana se ocupa de lista centralizator cu locatiile si detaliile despre ele
Ioana vii de dimineatza si o vei avea la tine, e ok asa?
si cu Atelierul Moshului e in regula, sa fie alternative:felicitari+desene, fiecare copilash ce vrea, pana la urma fise cu desene avem
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
Ioana_Pos spune:
Alinuk, o sa incerc sa complilez azi cat pot de mult si fac schimb de info cu manuelacrina. De ajuns maine am 2 probleme: sa o ia socrela pe fi-mea - mi-a zis ca imi zice in seara asta si sa imi recapat masina care a avut un musafir foarte nepoftit in ea si este in carantina/ curatare intensa. Daca scap de P, pot sa vin si cu si fara masina. Daca nu scap, nu am cum sa vin .
alinuk spune:
am inteles Ioana
atunciin functie de cum te poti tu organiza, vii tu cu ea, sau o transmiti pe mail cuiva care a zis ca vine de dimineatza
cris?
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!