Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 30
aka spune:
colete de la 8 donatori la mine, 11 in total, dar mai erau acolo, a mai dus si Ioana...
maine dimineata o sa treaca sotul meu sa aduca ce mai strangem in seara asta+un colet pe care il luam de la posta diseara. eu nu stiu daca vin pentru ca Mirunica mea e racita cam rau...voi vedea maine dimineata cum mai e...
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
laura-s spune:
la Cluj avem 5+9 copii (totalul de 11 e adevarat, dar doi nu stau cu parintii ca sunt majori, nu ii vom gasi la parinti, nu stiu daca luam ceva si pentru ei) +2.
Restul informatiilor sunt ok: am adunat si la Cluj ceva colete, putine e adevarat, dar avem ceva. Plus cate un pachet cu alimente neperisabile cu 22 articole pentru fiecare familie.
Mai avem nevoie de pampersi pentru 11 luni si 1 an jumatate, haine copii peste 6 ani si incaltaminte numarul 42 si 43 pentru cei doi tineri...vom reusi sa adunam si cu ajutorul vostru vom face un Craciun fericit pentru aceste trei familii.
Oricum vom face poze cu continutul coletelor cand ajung la noi, precum si in momentul cand vom ajunge la familiile respective.
Tare mult mi-as dori sa fiu maine in Bucuresti cu voi la selectia coletelor ( mai mult la cafea )
Sa ne anuntati cum decurg lucrurile.
Poate reuseste careva dintre voi sa vina la Cluj sa ne ajutati cu selectia coletelor, ca aici suntem numai doua si ne-ar prinde bine putin ajutor....
Va pup si va multumim.
Laura
Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi
papanash spune:
dicristea, asteptam adresa pe PM , macar la una dintre noi.
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos manuelacrina, colete sunt sigur mai multe: am dus eu 2 saci si niste pungi si mai duc de la un alt user pampersi zilele astea. si s-au mai anuntat prin tara niste fete care au trimis... Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2
Povestea stelutei de mare ... O sansa pentru Stefania ... Ajutoarele lui Mos Craciun
alinuk spune:
fetelor,
joi pe cand ne intalnim, avem neaparat nevoie de o lista cu:
locatiile unde avem de transmis colete / adresele postale de transmitere
numarul de copii si varstele / pentru fiecare locatie in parte
ce au nevoie copiii
stiu ca ati mai transmis, dar cineva trebuie sa le centralizeze
cine are mai limpezi chestiunile astea sa se anunte, sa le mai ceara de la fetele din tara, etc
aici aveti mat de prezentare pt licitatie / mai am de inserat pozele de la DiCristea si inca vreo cateva, cand o sa-mi soseasca obiectele:
https://docs.google.com/open?id=0B2-W4SNmGZ6uZDgxY2UwNTctYmVmMS00NDVmLWI3NTgtNDAxNWI2ZmUwZDBm
(este un butonel download in dreapta sus / mat ppt are 550kb)
legat de intalnirea de pe 7 si de depozit, poate mai ajungeti pana joi acolo:
Complex Rose Garden
in blocul A1, se cere acces de la postul de politie, se coboara la -2 (cu liftul sau pe scari), se ia pe usa catre parcaj, si de aici usa din fata pe care scrie ANEXA..e depozitul Moshului, in care sunt toate coletele de pana acum (cheia este la locul stabilit, cine nu stie ne intreaba pe PM)
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168478&whichpage=1" target="_blank">Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos Alinuk, Papanash, e ok cu etichetele alea? Sa le fac, zic. Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
da Ioana e ok / poti sa le dai drumul sa le faci
tu ajungi de dimi asa-i?
ma scuzati, am citit ulterior, vad ca ati scris si voi ce am subliniat eu cu roshu, despre centralizare
tu sau ManuelaCrina, sau amandoua
va "ungem" in functie de secretar general de redactie de Mosh
tineti voi seama listei cu centrele, familiile /copiii / varstele / adresele unde tb sa transmitem pachetele?
Alinuk
Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
m-am mai gandit la ceva
pentru actiunea "Atelierul lui Mosh Craciun"
in loc de desenat/pictat copiii sa faca niste felicitari personalizate cu tema Craciunului
noi sa avem deja patrate de cartoane, deja taiate (luam niste foarfeci din alea cu zimti)
si cu ceva stelutze, abtibilduri, culori...
eventual cine stie sa scrie sa scrie si un mesaj de urare de sarbatori
cine nu stie, putem sa ii intrebam noi ce vor sa le scrie parintilor de Sarbatorisi scriem noi
ma gandesc ca ii emotioneaza mai mult pe parinti asa ceva, decat un desen de care fac zilnic pe la gradi, scoli etc
asadar, mai avem nevoie de un necesar de:
vreo 30-49 de foi A4 de carton eventual de mai multe culori
(daca are cineva posib sa aduca ar fi minunat)
foarfeca zimtata (am eu din asta, sa o caut)
abtibilduri, stelutze, sclipici, carioci cu sclipici
(le putem cumpara din Dragon?)
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
Cricor spune:
citat din mesajul lui alinuk legat de intalnirea de pe 7 si de depozit, poate mai ajungeti pana joi acolo: Complex Rose Garden in blocul A1, se cere acces de la postul de politie, se coboara la -2 (cu liftul sau pe scari), se ia pe usa catre parcaj, si de aici usa din fata pe care scrie ANEXA..e depozitul Moshului, in care sunt toate coletele de pana acum (cheia este la locul stabilit, cine nu stie ne intreaba pe PM) |
Nu are nimeni o adresa? Adica strada cu numar?
manuelacrina spune:
Alinuk, prezentarea obiectelor pentru licitatie arata super , este o prezentare care merita popularizata, o trimit "mai departe" catre toti potentialii cumparatori !
... unele de acolo imi fac si mie cu ochiul (caciulitele curcubeu si cartile lui Leon M.), dar nu cred ca voi face fata "ofertelor" de la licitatie .
Promit ca trimit si eu poze clare si frumoase pentru agenda, zilele astea.
alinuk spune:
Manuela,
da, asa e cum spui, numai ca vreau sa avem ilustratii pt toate obiectele ca sa incepem popularizarea
ultimele slide uri nu prea spun mare lucru
si plus ca vreau sa mai pun ceva citate, chestii care sa impresioneze, daca aveti idei
fiecare obiect e important sa aiba o poveste ... / cine il ia acasa la el, ia mai mult decat un obiect, il ia incarcat de tot ce s-a construit in campania aceasta
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!