Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 25
papanash spune:
Manuelacrina au intrat banii, am sunat la banca si mi-au confirmat mai multe intrari, maine actualizez lista ca nu am tokenul la mine azi ( sunt inca acasa). Multumim mult pentru implicare !
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
ancadragoman spune:
Sta cineva in zona PANTELIMON ?Avem de luat de acolo un colet de la o fata inimoasa !!!
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
Ioana_Pos spune:
Anca, eu stau oarecum in zona (Pantelimon-Fundeni) insa am masina in carantina 2 zile. Daca nu e urgentissim, pot sa ajut.
ancadragoman spune:
Ioana este perfect ,nu este graba .Hai ca ne da pampersi
Mersi mult
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
dicirstea spune:
Gata am rezolvat!
Adresa este aceeasi, este alt bloc, intrarea este de la blocurile stradale, depozitul este la -2, chiar in fata liftului, scrie ANEXA pe usa.
Cheia e tot la locul stiut si este chiar la blocul alaturat depozitului.
Spatiul alocat initial era micut si pe acelasi hol cu ghena.
Diseara voi muta si toti sacii din vechiul spatiu.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
alinuk spune:
fetelor,
fug acasa
la stirile de la ora 16 de la realitatea tv ( ) o sa-si lustruiasca ai mei pici bocanceii in direct
daca o sa am timp sa "livrez" si eu ceva (caci piticii sunt vedetele desigur) voi incerca sa spun si despre campaniile DC
atat cea de Mosh Nicolae
cat si a noastra de Craciun
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
inbox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk fetelor, fug acasa la stirile de la ora 16 de la realitatea tv ( ) o sa-si lustruiasca ai mei pici bocanceii in direct daca o sa am timp sa "livrez" si eu ceva (caci piticii sunt vedetele desigur) voi incerca sa spun si despre campaniile DC atat cea de Mosh Nicolae cat si a noastra de Craciun Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC! ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
O sa incerc sa fiu pe faza :)!
dariastoica spune:
Buna ziua dragelor,
spuneti-mi va rog daca ramane valabila intalnirea din 7 dimineata, la depozit. Am program infernal dar sunt prin zona. Va pup