Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 25
papanash spune:
Manuelacrina au intrat banii, am sunat la banca si mi-au confirmat mai multe intrari, maine actualizez lista ca nu am tokenul la mine azi ( sunt inca acasa). Multumim mult pentru implicare
!
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
ancadragoman spune:
Sta cineva in zona PANTELIMON ?Avem de luat de acolo un colet de la o fata inimoasa !!!
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
Ioana_Pos spune:
Anca, eu stau oarecum in zona (Pantelimon-Fundeni) insa am masina in carantina 2 zile. Daca nu e urgentissim, pot sa ajut.
ancadragoman spune:
Ioana este perfect ,nu este graba .Hai ca ne da pampersi ![]()
Mersi mult
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
dicirstea spune:
Gata am rezolvat!
Adresa este aceeasi, este alt bloc, intrarea este de la blocurile stradale, depozitul este la -2, chiar in fata liftului, scrie ANEXA pe usa.
Cheia e tot la locul stiut si este chiar la blocul alaturat depozitului.
Spatiul alocat initial era micut si pe acelasi hol cu ghena
.
Diseara voi muta si toti sacii din vechiul spatiu.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
alinuk spune:
fetelor,
fug acasa
la stirile de la ora 16 de la realitatea tv (
) o sa-si lustruiasca ai mei pici bocanceii in direct
daca o sa am timp sa "livrez" si eu ceva (caci piticii sunt vedetele desigur) voi incerca sa spun si despre campaniile DC
atat cea de Mosh Nicolae
cat si a noastra de Craciun
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
inbox spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinuk fetelor, fug acasa la stirile de la ora 16 de la realitatea tv ( daca o sa am timp sa "livrez" si eu ceva (caci piticii sunt vedetele desigur) voi incerca sa spun si despre campaniile DC atat cea de Mosh Nicolae cat si a noastra de Craciun ![]() Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC! ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
O sa incerc sa fiu pe faza :)!
dariastoica spune:
Buna ziua dragelor,
spuneti-mi va rog daca ramane valabila intalnirea din 7 dimineata, la depozit. Am program infernal dar sunt prin zona. Va pup