Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Gabby vad ca nu mai e pe langa pc sa-mi vada si mie mail-ul de prezentare...cui il trimit si eu sa-si dea o parere?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Buna dimineata,
am inceput sa adunam coletele si la Cluj; am primit doua haine polar pentru cei doi tineri iesiti de sub tutela statului, am cautat la Andreiut in dulap si am pud deoparte ceva haine (si de bebe si mai mari - 4-5 ani), iar sora mea m-a ajutat cu niste hainite de fetita de 5 ani si niste plusuri.
Mai avem nevoie de haine mai mari peste 7 ani (fete si baieti) precum si incaltaminte (marimea 42 si 43)si alte haine marimea L so XL pentru cei doi tineri.
Veronica, tu ce vesti ne aduci?
Va pup,
Laura

Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

nU TIN MINTE CIN TREBUIA SA CUMPERE ELICOPTERUL,AM GASIT ASTA SI POATE AJUTA http://www.cautareduceri.ro/dealB370D

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

SAU ASTA http://www.cautareduceri.ro/dealB3837

poze si filmulete
povestea nasterii

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Aka o sa ajung si eu intr-una dintre serile astea la tine sa iti aduc niste cutioaie

poze si filmulete
povestea nasterii

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Papanash - te rog mult sa-mi confirmi daca au intrat in cont 600 lei; i-am pus vineri. Dupa ce intra, te rog sa-i treci in lista pozitie separata "Anonimii" .

... dupa cum am mai scris, am strans de la colegii mei pentru aceasta actiune 700 lei, dar ei nu vor sa apara cu nume (nu sunt membri DC), au fost bucurosi sa ajute si vor sa ramana anonimi.

... diferenta de 100 lei am trimis-o catre cazul prezentat de teodora.g , cu mamica bolnava si fetita Adriana de 5 ani ... am pregatit un colet pentru ele si am fost asa trista ca nu am gasit hainute potrivite si pentru mamica , incat m-am gandit sa-i dau niste banuti, poate isi ia ea ... desi ma indoiesc ca va cheltui banutii pe hainute pentru ea ... oricum sunt sigura ca-i vor fi de folos.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168708&nm=Un-Craciun-mai-vesel-pentru-Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

neatza fetele

haideti ca ne-am serbat cam lung de acest 1 dec
m-am ales fara tel dupa we asta, era de serviciu
mi s-a stricat si sambata am ramas pe la Babele fara comunicare

asadar, inapoi la munca

DiCristea imi poti da pe mail mat acela

daca au maifost intrebari care au ramas fara raspuns in urma, varog reveniti cu ele
(nu mai stiu ce am citit, la ce am raspuns si ce nu)

pup spiriduhele vrednicutze

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
imi cer scuze pt absenta insa am avut mouse-ul stricat...
am dat lista cu numele si varsta copiilor de la centru din Slobozia, am vb la tel cu papanash
am citit o parte din postari si vad cum prinde contur aceasta actiune, sper sa pot veni si eu pe 16 decembrie...poate chiar si cu Ema, o sa va anunt saptamana viitoare sper sa nu intervina nimic
chiar imi doresc sa ajung sa va cunosc sunteti minunate
va pupacesc si va doresc spor la impachetat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Buna ziua fete dragi !
V-am adus aer curat si miros de brad de la munte. ( Pe FB am pus si poze, le-ati vazut ?). Am zeci de vanatai de la sanie dar nu conteaza decat ca am incarcat bateriile.

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am gasit 8 mesaje private, in 6 mi se cerea adresa pt colete deci vom primi multe hainute, jucarii si alte lucruri frumoase si utile. Cum e noua locatie de depozitare ? cam cat de mare este ? Fetele care stiu noua adresa, o astept si eu cu detaliile de rigoare.

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput