Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 23
gabby2011 spune:
Buna fetele, va invidiez pe cele care sunteti la munte
Eu de luni stau in casa cu Edy, are adenofaringita, cu toate manifestarile posibile, febra,secretii etc. ............nu stau degeaba insa,am trimis mail la mai toate editurile cunoscute cu link catre actiunile noastre de Mos Nicolae si Craciun si prezentare binenteles, sa vedem poate sensibilizam pe cineva sa ne dea niste carticele.Am mai scos cateva zeci de fise colorat,doar vreo 10 insa cu model de sarbatori, ca mi s a terminat tusul la imprimanta
Va doresc weekend placut si distractie la munte fetelor!
aka spune:
urgent vreau si eu nr. lui Dicirstea.
am plecat sa duc coletele si cand sa sun am constat ca nr. de telelfon e gresit.
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
szivarvany spune:
Care e data limita la care pot ajunge coletele la Bucuresti ???
Alinuk, am nevoie de adresa ta sa ti trimit ceva tie.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
Ioana_Pos spune:
Am dus si eu sacii in seara asta. Ce pacat ca nu am intrat pe forum inainte sa ma duc , iar Dicirstea mi-a dat un PM capcana de am cautat boxa aia pana mi s-au lungit urechile. Dar m-am descurcat - Aka.
alex_andra spune:
am reusit sa duc si eu azi la depozit vreo 20 de plusuri, marimi diferite. (eu= sotul meu, eu sunt cu indicatiile si el cu executia)
aka spune:
am dus ieri 9 colete si 2 pungi la depozit.
am masina goala . abia astept sa o umplu din nou .
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
szivarvany spune:
gata si eu, maine pleaca 3 x 10 prajiturele si bomboane de pom + caciula cu dedicatie :-)
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabby2011 Buna fetele, va invidiez pe cele care sunteti la munte Eu de luni stau in casa cu Edy, are adenofaringita, cu toate manifestarile posibile, febra,secretii etc. ............nu stau degeaba insa,am trimis mail la mai toate editurile cunoscute cu link catre actiunile noastre de Mos Nicolae si Craciun si prezentare binenteles, sa vedem poate sensibilizam pe cineva sa ne dea niste carticele.Am mai scos cateva zeci de fise colorat,doar vreo 10 insa cu model de sarbatori, ca mi s a terminat tusul la imprimanta Va doresc weekend placut si distractie la munte fetelor! http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=gabby2011&catid=&search=Cauta&searchtype=2 |
trimite-mi si mie te rog pe mail prezentarea facuta de tine ca nu am timp deloc sa fac si eu una!!!!!Pliiizzzzz
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
dicirstea spune:
Gabby, baga repede un oki pe mail si raspunde-mi!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare