Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Alinuk sunt cu ochii pe voi. Sunteti superbi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Alinuk, ce baieti dulci ai !!!

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Alinuk, v am vazut!Ce baietei frumosi ai, si destepti, stie si poezie in germana Teo parca!Tare...., tb sa vina mosul incarcat la asemenea copii!Good job !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dariastoica

Buna ziua dragelor,

spuneti-mi va rog daca ramane valabila intalnirea din 7 dimineata, la depozit. Am program infernal dar sunt prin zona. Va pup

PRIETENIA ESTE MAI PRESUS DE STAREA DE EXCELENTA.

draga mea, credeam ca ne-ai abandonat , n-ai mai venit pe-aici !

fiindca si azi am stat acasa nu stiu cum o sa fac pe 7 (miercuri), ca toata ziua nu-mi mai pot lua liber.
scopul intalnirii este de a desface pachetele si de a face o lista cu ce avem acolo. O sa sortam si o sa alegem lucruri si pentru cazurile din tara, deja am primit "dedicatii" pentru anumite persoane. Deci, cine vine pe 7 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

ancadragoman am primitr PM. Miercuri sau joi ma ocup.

Acum imi dau seama ca sortarea 1 se va face miercuri, pe 7... Despre ce exact e vb in pachete, numai pampi? Sa stim cum ii redistribuim.

Mergi la inceput

cred ca sunt pampersi pentru copiii de la Nasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

OK. Pe 7 vin si eu dar as vrea sa stiu la ce ora sa negociez cu socrella sa ii pasez fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Eu vin pe 7 sigur, ajung acolo probabil in jurul orei 9 (la 8 plec din zona Panduri).

Este adresa pe prima pagina? Ca eu nu mai gasesc unde am scris, nici exact cum iau cheia in caz ca ajung prima. Cine stie detaliile astea, imi scrie si mie un PM, va rog?

Pana cum am evitat sa scriu, sa evit discutiile, dar: Daca gasim haine/jucarii murdare sau haine/jucarii in stare jalnica, vor ajunge la gunoi. Copiii care vor primi aceste jucarii/jucarii sunt orfani sau saraci si nu cosul de gunoi al celor mai pricopsiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariastoica spune:

Nuuu dragelor, cum sa abandonez? Doamne fereste! Afacerea mea are punct maxim de sarbatori, asa ca plec devreme si vin foarte tarziu dar imi citeste sotul aprope tot. Sunt pe baricade, n-am reusit sa urez La multi ani de Sf. Andrei( Papanash scuze)sa fie sanatos, sa va aduca bucurii si urarea mea preferata sa fie iubit si sa iubeasca, pentru toti sarbatoritii. Eu pot sa ajung pe 7 dar dimineata de la 8 la 11, cu cine ma intalnesc?
Corina(Cricor) nu mai trec sa te iau?
Detalii mai amanuntite despre locatie pot sa primesc si eu de la fetele mai perspicace, eu ma ratacesc si daca as avea GPS...
Alinuk, bravo pentru pustii tai (am fost pe faza), spune-mi te rog Teo ( sper ca am retinut bine) urmeaza gradi germana? Ma intereseaza subiectul.
Va pup si astept raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Eu o sa pot veni dupa pranz miercuri, pe 7, cred ca undeva in jur de ora 13-14.

Vis a vis de ce a spus Cricor, are dreptate, mi-as dori sa putem oferi jucarii pe care si noi le-am primi cu drag si le-am da copiilor nostri.
Eu una nu am nicio problema in a primi jucarii de la prietenii nostri mai mari, atunci cand ei au depasit varsta acestora.
Si pe cele in stare buna, le dam mai departe.

Azi la Realitatea TV subiectul era 'pregatirea ghetutzelor'
Eram si eu cu gentuza desprecopii.com (Anca e a ta!) pregatita sa povestesc despre jucariile copiilor mei care vor ajunge la copiii orfani... nu a mai avut loc de pitici.
Sa vedem daca o sa facem si dimineatza la venirea moshului

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput