Floricele de liliac mai-iun 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 3
NicoletaB spune:
Neatza!
Dau si azi cafelutza!
Cris- asa te vreau! Pt toata lumea berze numai pt noi doua nu!
Cata-imi ajunge cati morcovi am primit! Da si la altii! Puteai sa scapi de iei vineri ca doar a fost Black Friday.
Si nu va mai luati de invatatul meu, ca chiar ma omoara (el pe mine si nu eu pe el). Din 1 dec pana pe 7 nu mai dau pe aci, caci imi iau si cateva zile de CO sa invat de sa ma rup in doua..
Bubu- ai fost tare comica cu sotul si taticul "inflacarat" .....
cris_09 spune:
Neata!
Cafea multe cafeaaaa vreau Nico.Nu stiu ce are copilul asta al meu de se trezeste noaptea.Azi noapte de la 4..
Nu mi-a zis si mie nimeni de vinerea asta neagra,nu am aparat foto de asta'vara si tare suparata mai sunt
Ieri se uita miezosul printre picioare,ma bufnea rasul gandindu-ma la voi...imi trecea cand ma gandeam ca trebuiau sa ma viziteze uratii de pe 24.Oricum sunt foarte neseriosi/neregulati...nu-mi fac grijo...inca
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2
Povestea stelutei de mare ... O sansa pentru Stefania ... Ajutoarele lui Mos Craciun
r_ocsy spune:
Neata !
Cris : daca ai nevoie de morcovi are Nico legaturi multe si vad ca s-ar mai scapa de ele . Si zici ca Sebi se uita printre craci ... sa vedem, o sa fie o exceptie in mitul lansat de Nicoleta ?
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si in 7 saptamani
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Nu am chef de nimic si o tot trimit pe Sofia la joaca dar nu am pe cine , tot pe capul meu sta sau prin jurul meu !!!
Am o gramada de treaba, aspirat, mancare, curatenie de Craciun ... iar eu stau, si stau , si stau !!!
Ati inceput curatenia de iarna ?
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui r_ocsy Neata ! Cris : daca ai nevoie de morcovi are Nico legaturi multe si vad ca s-ar mai scapa de ele . Si zici ca Sebi se uita printre craci ... sa vedem, o sa fie o exceptie in mitul lansat de Nicoleta ? R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si in 7 saptamani "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Oricum eu sunt sigura ca nu e cu ochi...adica aproape sigura...
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2
Povestea stelutei de mare ... O sansa pentru Stefania ... Ajutoarele lui Mos Craciun
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_09 Oricum eu sunt sigura ca nu e cu ochi...adica aproape sigura... Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010[/i] www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">vara 2011:cr1 si cr2 Povestea stelutei de mare ... O sansa pentru Stefania ... Ajutoarele lui Mos Craciun |
Da ... si eu am fost ! Am fost atat de sigura ca nu mi-am facut nici un test de sarcina , doar nu aveam nici un simptom de sarcina si puteam sa jur ca mi s-a dereglat ciclul !!!
NicoletaB spune:
Dupa 6 dec ma apuc si eu de curatenie. Nu fac nimic special in plus fata de ce fac de obicei decat faptul ca vreau sa spal perdelele.....
cris_09 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui r_ocsy
Da ... si eu am fost ! Am fost atat de sigura ca nu mi-am facut nici un test de sarcina , doar nu aveam nici un simptom de sarcina si puteam sa jur ca mi s-a dereglat ciclul !!! R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si in 7 saptamani "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
cris_09 spune:
Parca maine trebuie sa vina Nana cu sau?
Eu pariez pe roz
marylenac spune:
`Neata,
Ce poza frumoasa ai tu acolo, mai Cris......aceea cu manutele...
Curatenie de iarna ziceti? pai la mine ar tr in fiecare zi, eeeei, nu , de aia generala cu perdele, cu scos covoare, mai incolo, dupa 06 decembrie....Ca oricum pana de sarbatori ...e la fel....dar asa, pt psihicul meu...