Floricele de liliac mai-iun 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Cris, caciula e un fix de-al ei , ii place sa stea asa, cu ea pe ochi. Bine ca a renuntat la ala cu purtatul unei perechi de tanga de-ai mei peste pantalonii de casa .

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 18+ cu DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare
Probabil se uitase la Superman de isi lua chilotii peste pantaloni

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Donati o picatura de viata pentru Bibi cu un sms la 848-2 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Fetelor, am o intrebare. Despre Aoro stiti ceva? Ca-si fac reclama le greu, in ultima vreme. Parfumurile lor sunt oare originale sau fake-uri? Mie nu-mi miroase tocmai bine, asa ca va cer parerea, poate ati luat voi ceva de pe la ei... Ma tenteaza un parfumel pentru Florin, acum, de Craciun...

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 18+ cu DPN 16 mai 2012

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:

Cris, caciula e un fix de-al ei , ii place sa stea asa, cu ea pe ochi. Bine ca a renuntat la ala cu purtatul unei perechi de tanga de-ai mei peste pantalonii de casa .

Probabil se uitase la Superman de isi lua chilotii peste pantaloni

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

nana si miruna poata chilotii mei dar ii pune la gat . acum mai nou ia o esarfa si o pune la gat, ca si cand ar iesi afara.
din visele care nu se stie cand se vor indeplini . daca va veni bb3 si va fi baiat il va chema Ioan Silviu.

in alta ordine de idei, cu cine ma vad maine seara? Cris?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aka

in alta ordine de idei, cu cine ma vad maine seara? Cris?

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Din pacate nu pot sa vin,eu ies la 17 de la munca si nu am nici o masina disponibila acasaiar din Colentina in Giulesti e distanta mare
Mi-e ciuda tare ca nu pot sa ajung

Off-topic: sunt asaMi-a scos si putina minte pe care o mai aveam.De azi chiar sa nu mai aveti nici o pretentie daca zic vreo prostie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata!
E gata cafelutza si azi! E d-aia de post!

Nana- mortala rau pustoaica ta. Al meu e anti caciula de cand l-am nascut. Mie ca nume imi plac asa: Rares, Tudor, Casian, Fabian, Theodor Mihnea (n-am reusit decat un Mihai sa scot de la barbate-miu privind acest nume)Manuel/Emanuel(nu vrei sa sti ce glume facea barbate-miu pe seama acestui nume, Octavian

Cris- baba fara dinti, baba fara dinti Recuperare usoara! Mintea nu sta in masele, asa ca mai ai o sansa!

Al meu e lipit de mine doar cand strainii puhoi il inconjoara, in rest nici nu are nevoie de mine. Sa va spun ca prin parc trecea un cuplu de italieni si fi-miu s-a agatat de picioarele individului, l-a luat in brate si vroia sa plece cu aia.... Eu il chemam la mine si el nimic. Toata lumea radea, doar barbate-meu m-a intrebat dupa ce au plecat italienii, cine-i tipu? (sub forma de gluma desigur)
Rocsy-ati anuntat familionu'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Despre Aoro se spune ca prima data cand le devii client trimit originalul. De la a doua comanda nu mai baga nimeni mana in foc de cat de original e. Alti spun ca au luat numai originale. Concluzia: O prima comanda cred ca poti face...

Mergi la inceput

'Neata fetelor !

Aka, si Adelina imi folosea chilotii pe post de margele, cate 5-6 perechi odata , dar mai nou a renuntat. Cand era mai mica se "impodobea" intr-o veselie cu fularul lui tati - uite-aici . Asa am ajuns sa-mi caut o anumita pereche de sosete cate-o jumate de ora . Si uite si rochia ei preferata .

Nico, mersi de sfatul cu Aoro. Pana la urma mi-am miscat fizicul aseara si i-am cumparat parfumul de la Sephora. Am iesit cu 10 lei mai scump decat la Aoro, unde trebuia sa platesc si transportul, insa daca iau in calcul ca la pretul parfumului am primit cadou si un deodorant, de fapt am economisit vre-o 70 de lei .
Simpatic piticul tau, ia zi-ne, nu cumva ii plac pastele ?!
Pe cuvant ca iarna trecuta am purtat copilul mai mult cu capul gol pe-afara, sau cel mult cu gluga, ca nu-si tinea nimic pe cap. Nici acum nu-i place cu caciula dupa ce iesim pe usa . Dupa un an, a inceput sa poarte tot felul de chestii, dar la mare, de exemplu, trebuia sa fiu dupa funduletul non stop sa-i acopar inteligenta...

Cris, io zic ca-i mai bine fara minte . sa-ti treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:

Fetelor, am o intrebare. Despre Aoro stiti ceva? Ca-si fac reclama le greu, in ultima vreme. Parfumurile lor sunt oare originale sau fake-uri? Mie nu-mi miroase tocmai bine, asa ca va cer parerea, poate ati luat voi ceva de pe la ei... Ma tenteaza un parfumel pentru Florin, acum, de Craciun...

Eu acum aud prima data de ele ... nici reclama nu am vazut-o ( mai nou sunt omul care nu se uita decat foarte rar printr-o revista [prefer cartile] sau la tembelizor ... trec stirile pe langa mine intr-un stil, ori aflu ultima sau deloc ).

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 9 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB
Rocsy-ati anuntat familionu'?

Mamica unui buburuz [/font=Comic Sans MS]

De 2 saptamani ... i-am cam socat ... nu se astepta nimeni evident

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 9 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput