Floricele de liliac mai-iun 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

A mea are pasiune doar pentru chilotii proaspat spalati si scosi din masina ... pana intind rufele, placerea ei e sa caute chilotii din vanita ( ca sunt ai mei, ca sunt ai lui Florin .... nu conteaza , atata timp cat sunt uzi si ii poate pune dupa gat ) ... pana termin cu asezatul rufelor parul din varful capului e ud , ca ii mai place si sa isi frece parul cu ei .
In rest , cu caciula/palaria/bascuta ... nu am avut niciodata probleme, nu le da jos decat daca sunt fara siret .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 9 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Fetelor, am o intrebare. Despre Aoro stiti ceva? Ca-si fac reclama le greu, in ultima vreme. Parfumurile lor sunt oare originale sau fake-uri? Mie nu-mi miroase tocmai bine, asa ca va cer parerea, poate ati luat voi ceva de pe la ei... Ma tenteaza un parfumel pentru Florin, acum, de Craciun...

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 18+ cu DPN 16 mai 2012
povestea stelutei de mare

Eu acum aud prima data de ele ... nici reclama nu am vazut-o ( mai nou sunt omul care nu se uita decat foarte rar printr-o revista [prefer cartile] sau la tembelizor ... trec stirile pe langa mine intr-un stil, ori aflu ultima sau deloc ).

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 9 +

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Daca preferi cartile nu iti doresti de Mos Craciun un ebook reader?A castigat prietena mea unul,la tigari,si vrea sa-l vanda.
www.emag.ro/ebook-reader/ebook-reader-kindle-wi-fi-3g--pKindleWIFI_3G?ref=vsc_boxpromo" target="_blank">Asta e!

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Donati o picatura de viata pentru Bibi cu un sms la 848-2 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Rocsy-pana la Craciun nu mai ramane urma de shoc!

Cris- scula d-aia am primit si eu de Mos Nicolae de la sot. Si ma sparg la propriu citind. Asa de mult imi placeeeeee. Nu puteai sa spui mai devreme de oferta? Dar colega aia a ta nu le are cu cititu?

Nana-nu prea se sparge al meu cu pastele. Daca e afara si e frig mai lasa caciula in pace, acum e suparat pe manusi

Stiti vreun parc din Bucuresti frumos impodobit, adica plin de luminite pe timp de noapte? Ca sa nu-i fac lui fi-miu o simpla plimbare " la sosea" pt luminite...

Mergi la inceput

Al meu de Mos Nicolae, s-a dus la ghete, a luat toate cadourile le-a bagat in masina de spalat si a inchis hubloul. Si a plecat tare multumit de treaba facuta....
Sa inteleg ca nu l-a impresionat Mosu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Rocsy-pana la Craciun nu mai ramane urma de shoc!

Cris- scula d-aia am primit si eu de Mos Nicolae de la sot. Si ma sparg la propriu citind. Asa de mult imi placeeeeee. Nu puteai sa spui mai devreme de oferta? Dar colega aia a ta nu le are cu cititu?

Mamica unui buburuz
Se pregateste de nunta,si are nevoie de bani

Tare Rares cu cadourile
Ma bucur ca nu sunt singura mamica cu care nu are nici o treaba copilul.Ma refer ca daca sunt si eu si sotul in camera,clar il prefera pe el.
Si daca va ganditi ca e din cauza ca m-am intors la munca,va asigur ca nu e asa,se intampla si inainte.Este din cauza ca tati se joaca cu el non stop,si-l pune in cap,pe dupa ceafa,il arunca,il prinde,gadila,alearga...Daca nu ar fi de dimensiuni diferite ai zice ca sunt frati

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Donati o picatura de viata pentru Bibi cu un sms la 848-2 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Cris : m-ar tenta ... dar la cati bani am dat saptamana asta pentru analize si mai am inca o tura ( saptamana viitoare eco + duble sau triplu test + analiza florei col uterin ca data trecuta nu mi-a recoltat , eram prea socata de vestea viitorului bebe si nu stiam cum sa ma dau mai repede jos de pe masa ).... ebook-ul nu este acum o prioritate .

Nicoleta si Cris : eu una mi-as dori sa stea Sofia 30 de minute linistita cu al meu sotulache, dar cum dispar din zona ochilor isi lasa balta orice activitate si vine dupa mine ! Sa nu va spun ca usa de la baie cand sunt in cada e inchisa cu cheia ca vine si mi-o deschide si apoi vrea si ea in apa si tot asa de nu ma pot relaxa o clipa ... acum de cand o inchid imi bate din 5 in 5 minute in usa si ma striga iar Florin o directioneaza in alta parte, pentru urmatoarele 5 minute bine-nteles . Si ar fi multe de spus ... concluzia ar fi : nici macar la toaleta nu sacp de ea .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 11 +

Mergi la inceput

Am plecat!
Weekend placut!
Revin joi online! Pana atunci ma destept la niste cursuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Nico, te miri peste ce dai si la noi in masina de spalat - daca nu gasesti ceva, cauta musai in masina de spalat sau in cosul de gunoi (aici isi "pune" mai nou sosetele, ca sa nu i le mai pun in picioare).
Pai daca piticotului nu-i plac pastele, poate sta tati linistit .

Cris, si tati se joaca la fel cu Adelina; si rade fata mea, de se imprastie - cu mine niciodata nu rade atat de tare. Diferenta e ca ea sta cu daddy de la opt la zece seara si in week-end... Nici n-avem pe nimeni prin preajma (bunici, matusi, etc), asa ca nu ma mir ca din partea micutei poate sa dispara tot pamantul, in afara de MAMA.

Rocsy, eu de obicei iau hainele mari si le duc sa le intind, si las chilotii si sosetele in masina de spalat, iar Adelina imi aduce cumintica tot cate-o bucata, lasandu-mi timp sa intind hainele linistita, fara sa mi le traga jos de pe uscator . Inainte si ea le punea in cap, sau freca de zor parchetul cu ele - inca are o maare dragoste fata de rufele ude; dupa ce ususca nu-i mai curioasa sa le traga jos .

Azi am triat hainutele Adelinei, si am pus de-o parte doi saci cu rochite si alte lucrusoare de vara... Is la pamant iar ... Ar fi trebuit sa le pun la pastrare pentru surioara . Oare de ce e atat de greu sa ma obisnuiesc cu gandul ?! Sorry de smiorcaiala, dar n-am unde ma plange in alta parte, ca oricum toata lumea e bosumflata ca bebe are putza, iar eu trebuie sa fiu aia care sa le ridice moralul explicandu-le mereu ce grozav e ca vine un baietel . Dar mai am si eu momente in care sunt necajita, si frustrarea mea e amplificata de faptul ca trebuie sa le ascund; unde mai pui ca ma simt ca ultima degenerata pentru ca am "tupeul" sa-mi para rau ca nu-i fetita... Uffff, e grele rau!

Si ca sa termin intr-un registru mai vesel, tocmai ce-mi pica fisa, ca dupa zodiacul chinezesc, fiica-mea e tigru si bb2 va fi dragon, asa ca la anu' putem sa ne lansam in cinematografie, cu filme cu arte martiale . Sau pe de alta parte, io si tati suntem doua maimute... frate, o sa ne manance astia mici de vii .

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si 18+ cu DPN 16 mai 2012

Mergi la inceput

Nico, desteptare placuta la cursuri !

Rocsy, jur ca de multe ori cand povestesti de Sofia o vad pe Adelina . Eu fac baie singura sambata si duminica, cand doarme pititcot, si e tati prin zona daca se trezeste... Sa mai zic ca nu stiu cum sa ma pi* mai repede, pana nu ma depisteaza, ca si pe buda ii trebuie "batze" (in brate)...

Mergi la inceput

Hai a ma apuc de capitol nou, pana nu se trezeste iubiricea. Oare mai stiu cum se face ?!

Mergi la inceput