Luna decembrie si cadourile pentru copii - 2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am facut o simulare de cumparare si la mine merge. Pur si simplu dai pe adauga in cos, apoi in cos poti schimba cantitatea.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Mi-a venit aparatul. nu e cum il au ei pe site. nici nu am fost atenta ca are 9 cm, este minuscul.
spune-mi Raluca cum sunt aparatele alea de care zici tu , te-as ruga sa te uiti si la ala de am pus eu link si sa-mi spui daca e diferenta intre ele si care....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Da, este alt model. Ca sa vezi despre ce e vb, intra pe site-ul carrefour si mergi la cataloage speciale...acolo, in catalogul de jucarii vei gasi si aparatul despre care vorbeam. Cred ca are si dimensiuni. Cred.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

M-am uitat si eu pe linkurile pt aparate foto postate mai sus. Nu merita, ala de aprox 300 RON are 2 mega pixeli, nu faci nimic cu el... E roz si cam atat!

Fiica-mea are 9 ani, ma gandesc sa-i iau un aparat foto adevarat, chiar daca mai nepretentios.

Vreo recomandare? Link?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carolinah
Fiica-mea are 9 ani, ma gandesc sa-i iau un aparat foto adevarat, chiar daca mai nepretentios.

Vreo recomandare? Link?
Caro

Da, asta de ex: http://www.emag.ro/aparate-foto-compacte/aparat-foto-digital-canon-powershot-a800-rosu--pCANPSA800RE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Noi am cam terminat cu cadourile anul acesta, imi mai trebuie un singur lucru pentru a fi lista completa: nu stiu ce catelus de buzunar si inima prieteniei si lacatelul magic, despre astea tot vorbeste rebeca intr-una... si nu stiu unde sa le gasesc. Ma puteti ajuta voi, va dati seama despre ce vorbeste?

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si Tudor Andrei (16.02.2011)

DAAA! Vezi desenele PocketVille!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

am rezolvat, va multumesc. Am mers la noriel pt lacat si la auchan pentu catei si inima

Mergi la inceput

Au afisat pe site-ul Carrefour:

pe 2 si 3 decembrie, intre orele 20 si 24, -25% reducere la toata gama de jucarii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Da si 30% la incaltaminte si imbracaminte copii.Intre orele 20-24.
O sa fie haos in carrefour, avand in vedere ca-s doar 4 ore disponibile.
Eu o sa ma duc pe la 6, ma plimb 2 ore si la 8 si 1 minut sunt la casa de marcat

Sper doar sa mai gasim jucariile care ma intereseaza pe mine. Dupa serviciu direct in carrefour ma postez

Mergi la inceput

Eu am fost anul trecut, dar la serile magice din 22 etc. Alea de Craciun. Si chiar n-a fost nebunie. In militari am fost eu. Cat despre gasit, nu cred ca se pune problema sa nu mai gasesti acum...poate la cele de Craciun.

Mergi la inceput