Luna decembrie si cadourile pentru copii - 2
Raspunsuri - Pagina 5
absoluta spune:
Intreba cineva de aparat foto. Azi astept comanda sa-mi vina cu un astfel de aparat , adica ei zic camera digitala barby, este 155 lei. mai este ceva interesant in jur de 300 de ron care si filmeaza. da o cautare pe net si vezi despre ce vorbesc.
roxy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui absoluta Intreba cineva de aparat foto. Azi astept comanda sa-mi vina cu un astfel de aparat , adica ei zic camera digitala barby, este 155 lei. mai este ceva interesant in jur de 300 de ron care si filmeaza. da o cautare pe net si vezi despre ce vorbesc. |
absoluta eu intrebam de aparat foto...pentru un copil de 11 ani.Stau cam in cumpana daca sa cumpar un aparat obisnuit foto , dar nu performant, ci doar sa fie automat, adica apesi pe buton si face poza, sa aiba display sa poata copilul vedea ce a pozat , nu sa astepte sa pun eu pe calculator.
Cam cat reprezinta 155 lei in euro ?
Din ce spui sa inteleg ca ai comandat un aparat pentru copii?
Asta e nelamurirea mea, sa o numesc asa, de ce as cumpara un aparat pentru copii mult mai scump , decat un aparat foto normal, mai ieftin .Sa iti spun preturile la mine sunt cam asa...pentru un aparat pentru copii as plati cel putin 65 € , iar un aparat foto mai simplut , care face poze bunisoare , as da minim 52 €.
Daca ma poti ajuta cu o parere , mi-ai fi de ajutor.Multumesc.
Acum am dat o cautare dupa camera Barbie de care zici si ma gandesc ca alegerea ai facut-o si pentru ca are poza Barbie pe ea si e mai atractiva pentru o fetita.Asa am vazut si cu Cars2 .Si mai dificila acum alegerea
absoluta spune:
http://www.jucariishop.ro/kidizoom-camera-digital%C4%83-multimedia-pentru-copii-roz-vtech.html
asta e aia de si filmeaza(e si pe albastru) in euro inseamna in jur de 60 de euro.
iar asta este aparatul pe care l-am luat eu si in euro ar fi 35 de euro
http://www.jucarii-online.eu/products/LEXIBOOK-CAMERA-DIGITALA-BARBIE.html
am 3 aparate performante in casa , puteam foarte bine sa-i dau unul sa fie al ei ( oricum le butoneaza pe toate), am preferat sa-i iau unul de "copii" sperand ca o sa fie mult mai atractiv pentru ea .
Sincer imi pare rau ca nu l-am luat pe celalalt , o sa i-l iau de ziua ei daca vad ca o sa fie atarasa de asta .
_Ralu_ spune:
Camere foto pt copii (Barbie, Disney Princess, Cars, Spiderman), sunt in oferta la Carrefour acum, la 99 de lei, aprox 25 euro, cu memorie interna (8Mb), nu suporta card, face poze la rezolutie f mica, dar incap multe in memoria aia...vreo 300 poze, poate si filma sau folosit ca webcam.
Eu una as lua pt fii-mea, 5 ani si 3 luni, fiind pasionata de pozat, si acuma foloseste o camera mai veche, un Canon A430, dar care nu prea mai rezista...
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Bebe Beca spune:
BB Ralukutza, multumesc mult de tot, ma pun pe cautat pe net. Daca ai tu vreun link direct, as aprecia daca mi-l dai.
_Ralu_ spune:
da, dar nu e magic...e un lacatel de plastic cu o cheita si o hartiuta miiiicaaa pe care poti scrie un "mesaj secret" (mie mi-a facut fii-mea o inima)
Cateii and stuff le gasesti la dinoland si bestkids.
Laura Ioana spune:
Bebe Beca, vezi ca ti-am pus eu un link.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
Bebe Beca spune:
Laura, de acolo nu pot comanda, nu stiu de ce.
La dinoland nu am gasit, poate nu am cautat corect.
_Ralu_ spune:
Pardon, vina mea...am uitat esentialu'!
Jucariile sunt de Giochi Preziosi, deci denumirile sunt in italiana, si le zice Cuccioli Cerca Amici. Deci, daca mai cauti si in alta parte, incearca asa.
Uite:
http://www.dinoland.ro/p-6327-animalute-cuccioli-in-folie.aspx