Luna decembrie si cadourile pentru copii - 2
Raspunsuri - Pagina 7
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Da si 30% la incaltaminte si imbracaminte copii.Intre orele 20-24. O sa fie haos in carrefour, avand in vedere ca-s doar 4 ore disponibile. Eu o sa ma duc pe la 6, ma plimb 2 ore si la 8 si 1 minut sunt la casa de marcat Sper doar sa mai gasim jucariile care ma intereseaza pe mine. Dupa serviciu direct in carrefour ma postez BAZAR UMANITAR |
Exact asa am zis si eu sa fac ...ma duc la 18, imi pun in cos (bine ca mai am f putine de luat) si la 20.05 ma asez la coada, dupa tine
Serialbastre spune:
Am trecut azi prin Carrefour (Suceava). Bineteles ca majoritatea jucariilor erau la "promotie", asta insemnand ca nu se mai aplica si reducerea din serile magice. Stiam eu ca-s incurcate cheile marketingului.
Spor la cumparaturi, poate gasiti lucrurile care va intereseaza la un pret bun.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
_Ralu_ spune:
Nu cred ca nu se mai aplica. Spune clar in banner, ca reducerea este la toata gama de jucarii, si ca reducerea se aplica la casa de marcat. Ca asa, la promotie sunt toate jucariile din catalog...si anul trecut eu am luat numai din cele din catalog, si au fost reduse...
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
aka spune:
pana sa ajungem in carrefour dam o tura si prin Cora. au si ei reduceri 3 zile. uitati aici
http://www.cora.ro/
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
loredana_76 spune:
Buna,m-am uitat si eu pe cora,dar inteleg ca trebuie sa ai card si nu stiu ce tichet care se emite cu 1 zi inainte.Deci eu nu pot sa beneficiez de reducere
oana_lex82 spune:
Fetelor, aveti idee daca se fac reduceri la Carrefour si la hainute? sau numai la jucarii?
_Ralu_ spune:
...si la toata gama de confectii copii si bebelusi, tot azi si maine intre orele 20 si 24, -30%
Selene_Bunny spune:
La Metro s-a aplicat reducerea de 40% si la jucariile care erau deja reduse. Stiu sigur pentru ca am luat o astfel de jucarie, si ce am calculat eu pe raion, a "puscat" la fix cu ce am platit la casa.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
_Ralu_ spune:
Fost,cumparat...intors multumita. Am luat tot.
Reducerea se face la absolut toate jucariile, indiferent ca sunt la promotie sau nu. Am luat o bucatarioara care era 40 initial, redusa la 25, si am luat-o cu vreo 18 in final.
Nu era nebunie mare...la casa nu am stat deloc deloc. La 18,30 am ajuns in Carrefour, am luat toate jucariile plus cumparaturile uzuale, m-am zgait o groaza la jucarii...si la 20.10 plateam deja.
Era putin mai aglomerat ca de obicei.