Luna decembrie si cadourile pentru copii - 2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc pt informatia despre carr4, asta voiam sa stiu. Banuiam eu ca asa va fi, ca si anul trecut a fost de pe 3 oferta.
Selene

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am fost si eu mai devreme in Metro. am lasat o caruta de bani.
Am luat 'creionul fermecat' vreo 3 joculete, play dooh plastilina si un joc, papusa Nancy (teapa, ca la ei era aprox 230 lei si pe net am vazut-o acum cu 160lei), ceva jucarele Tomy (oua, un set trenulet, locomotiva si inca ceva), o papusa Barbie mireasa. Cam atat. Lego nu mai era c emainteresa pe mine. am vazut destule jucarii...multe pt fetite. Pt baieti cam putine, dar asta e.
Sa vad ce voi lua si din carrefour.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Fiu-meu cel mare mi-a spus ca isi doreste tare mult de la Mos un acvariu cu pesti si nici o jucarie.
Nu-mi prea convine acvariul, dar trebuie, ca imi aduc aminte cand imi doream in copilarie catel si nu mi-au luat niciodata, pana am crescut si mi-am luat singura .
Acum ma intreb, chiar sa-i aduca doar acvariul (care-i goleste buzunarul Mosului si asa gol)?
Piciul zice "si eu vreau acvariu, dar vreau si jucarie.
Cum sa procedez?
Sa le aduca acvariul pt amandoi si un joc comun? Sau acvariul + cate o jucarie? Varianta 2 deja depaseste bugetul care de fapt nu prea exista. Mai e si bradul...of, greu anul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am fost si eu la Metro azi si i-am luat doar baietelului cadouri. De Mos Nicolae de la noi si de mos Craciun din partea bunicilor si a lui frate-meu.Niste seturi de masinute + accesorii: unul de gunoi,unul de constructii si unul de pompieri.Faine de m-as juca eu cu ele Nu prea mari sa nu ocupe loc si sa se asorteze cu parcarea ce-o va primi de mos Craciun.Asa s-a rentat reducerea. Pentru fetita nu era nimic interesant. Oricum deja ma dispera ... mai nou in fiecare zi vrea altceva de la Mos Craciun - azi se chinuia sa ii scrie scrisoare ca vrea gemenii nu stiu care (am vazut pe net asa ceva la 230 lei parca ) si papusa Ciciobelo ... ma tot intreba cum se scrie GE si CI/CE ca pe astea nu le prea stie inca.Inainte voia fabrica de ciocolata,laptop testoasa etc etc. In niciun an n-a facut asa sa isi doreasca toate tampeniile vazute la TV Nu mai zic ca isi dorea colanti negrii si dupa ce i-am luat si pus deoparte sa ii pun de Mos Nicolae,acum sustine ca ea voia de fapt colanti albi

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Mi-a placut ce a scris Sara cu jucariile unisex.
Mi-a adus aminte de o intamplare din Carefour de saptamana trecuta. Eram la raft si o mamica cu un pici incerca sa gaseasca ceva pentru copil. Ma intreaba ce si cum si ii dau ideea unui joc magnetic in care sa imbrace un baietel si o fetita cu diverse obiecte de imbracaminte. Copilul nu trebuia decat sa plaseze corect piesele cu hainute incercand chiar si sa le asorteze corect. Mama era aproape convinsa ca era ceea ce cauta.
Vine tata si remarca: ce ii iei draga jucarie de imbracat, ca doar e baiat. Si a ales tata un joc tot magnetic dar cu animale, de plasat la nimereala niste animale pe pajistea unei ferme...
Si eu am luat la baiat o multime de jocuri "de fetite", inclusiv craticoare si aragaj mic de jucarie. Au fost perfecte pentru jocul de rol. Faceam in ele mancare la soldatii de la castelele noastre de jucarie.
Pentru fetite, la fel cum sunt si pentru baietei, sunt o multime de jocuri de familie, jocuri de memorie, jocuri de strategie pentru cei mici (de ex. Run Run as fast as you can sau fugi cat poti de repede) sau jocuri de cuvinte de imbogatire a vocabularului (de ex. jocul Alias este unul extrem de haios).
Vriante exista insa din pacate nu in rafturile hipermarketurilor unde isi fac loc doar jucariile foarte promovate in reclame. Dar si acolo (cu multa rabdare si multi nervi consumati) se pot gasi unele istete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

La Carrefour, Seri Magice sunt si din 18 incolo, daca am retinut corect, ca am uitat sa fotografiez cu telefonul orarul exact...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Noi am cam terminat cu cadourile anul acesta, imi mai trebuie un singur lucru pentru a fi lista completa: nu stiu ce catelus de buzunar si inima prieteniei si lacatelul magic, despre astea tot vorbeste rebeca intr-una... si nu stiu unde sa le gasesc. Ma puteti ajuta voi, va dati seama despre ce vorbeste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ioana, oare o fi asta? Desi nu cred ca a fost dat asta asa ieftin la tv Zice ca are ornament, dar nush de care.
http://www.minitoys.ro/product_info.php?products_id=22158

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pt cei care si doresc acvariu la buget mic asa exista in magazinele de profil BetaKit - adica un acvariu mic, de 2 litri, pietris, mancare si solutie dezinfectanta a apei, la vreo 50 de lei totul si mai trebuie luat doar un peste BetaSplendens.
Este un cadou foarte ok si nu necesita studii in materie
Pentru inceptaori eu zic ca e fff ok !

Moni cam asa si noi pana m am nerfat si am zis ca Moshu` nu e titirez

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Si tu poti fi Mos Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Noi am cam terminat cu cadourile anul acesta, imi mai trebuie un singur lucru pentru a fi lista completa: nu stiu ce catelus de buzunar si inima prieteniei si lacatelul magic, despre astea tot vorbeste rebeca intr-una... si nu stiu unde sa le gasesc. Ma puteti ajuta voi, va dati seama despre ce vorbeste?

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si Tudor Andrei (16.02.2011)

E vb de Puppy in my Pocket. Din astia luam noi intr-o veselie de vreo 2 luni. Deja m-a prins si pe mine. Sunt catelusii din serialul cu acelasi nume. Si "inima prieteniei" tot de acolo. Catelusii sunt fie la folie, cate unul, la preturi intre 10-15 lei, fie in seturi de cate 2 sau 4 (dar pretul iese mai mare per buc daca ii iei asa), si mai sunt si la set cu aceasta Inima (un colier) sau cu fetita din serial. Astea doua din urma sunt undeva la 70-80 lei, 4 catelusi si inima sau 2 catelusi si fetita.Au si la Carrefour, Auchan, toyplex si magazinele on-line. In total sunt vreo 25 (daca vrei sa ii colectionezi), noi avem vreo 10.

Asaaa...si lacatelul e Lolly Lock, un lacatel mic mic, tot la folie, si tot in jur de 15 lei bucata. Si astea le gasesti tot asa...cam peste tot...chiar si la Inmedio, Mic.Ro.

In link-ul dat de Laura Ioana, dupa nume par a fi aceiasi catei, dar folia nu arata asa, iar pretul este muuult mai mic...ori sunt fake, ori...nu stiu.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput