Luna decembrie si cadourile pentru copii - 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Fetelor, stiti cumva daca anul asta mai sunt serile magice la carrefour si, daca sunt, cand?
Sunny multumim de info. Cel mai apropiat metro este la 60km de mine...nush daca voi ajunge zilele astea la Bacau.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

De Carrefour inca nu stiu nimic, daca aflu, anunt.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Din Selene Bunny mi-a iesit Sunny Tre' sa-ti dau un miel de Paste

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Din Selene Bunny mi-a iesit Sunny Tre' sa-ti dau un miel de Paste

Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Las' ca mi-a placut. Se numeste "causeala". Cand eram studenta, imi era lene sa spun "am cautat si am gasit". Asa ca spuneam "am causit".

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu pe cel mic l-am "rezolvat" ,i-am luat o parcare Wader din Ungaria.Acum urmeaza sa ii iau fetei ceva.
Dar am intrat mai mult sa va pun ceva f. dragut de vizonat,potrivit mai ales pentru copilasii mici, care nu prea stiu care-i treaba cu Mos Craciun.Dar e distractiv si pentru restul

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

We asta sunt reduceri la Dinoland la multe jucarii...24%.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Am trecut eu azi pe la Metro, intr-adevar e 40% reducere la jucarii si decoratiuni, dar oferta slaba rau, si la jucarii si la jocuri, chiar si la decoratiuni...

Mi s-a lipit laba de un puzzle magic color 4 in 1, era 24 de lei la pret intreg, deci a fost cam 15 cu reducere. La concurenta e intre 18 si 21 de lei, deci a meritat. In rest nu m-a atras nimic, n-aveau niciuna dintre jucariile "din reclame" (nu ca m-ar fi interesat dar vroiam sa compar preturile)

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Ah, bine ca ai scris, ca ma dadeam de ceasu' mortii sa fac rost de o legitimatie de metro (ca n-am) sa ajung si eu maine...

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Acum am venit si eu din Metro. Metro Braila este mai mic, ca suprafata, decat Metro Cluj sau Metro Galati, ma asteptam ca si oferta de jucarii sa fie proportionala cu spatiul de desfacere.

Papusi din reclame, aici sunt Maia (urata ca porcu') si Nenuco.

Insa pentru noi a meritat. De 100 de lei, i-am luat asa:

- jumatatea lipsa din cadoul de Craciun
- cadou de ziua ei din partea bunicilor
- cadou de Craciun din partea bunicilor

Destui parinti cumparau, cu sau fara copii.

Nu e oferta f. vasta, dar, daca ai si obligatii, tot mai gasesti ceva. Jocuri, papusi, LEGO, Play Doh... Aia 40% se simt bine.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Eu am fost la Metro joi, nu erau inca reduceri, dar la unul din magazinele Metro din Bucuresti aveau destul de multe jucarii, si o multime din reclame..... depinde mult de magazin, ca am observat diferente la produse si intre magazinele Metro din Bucuresti.

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 36+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

am lasat si eu ceva bani la Metro, mai ales cine cauta lego are de unde alege, eu am luat niste papusi pentru nepoate, plastilina, un joc flipper pentru baiatul meu, pentru fetite multe jucarii, pentru baieti slaba oferta, cat m-am invartit pe acolo a trecut o fetita de vreo 6 ani cu mama ei pe langa mine si zice: "saracii baieti, pentru ei nu prea sunt jucarii" hehehe am fost gand in gand!
In schimb am ajuns si in Carrefour si am vazut afis cu serile magice in 2,3,4,5 decembrie, acum ramane sa vedem cat va fi reducerea la jucarii.

Mergi la inceput