*****Capsunici in jeans Mai Iunie2007 (2)*******
Raspunsuri - Pagina 11
Alyna24 spune:
Fie ca anul nou sa va aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat v-ati gandit vreodata.
Vorbele dulci sunt usor de spus, lucrurile dragute sunt usor de cumparat, dar oamenii de calitate sunt greu de gasit. Viata se termina cand incetezi sa visezi, speranta moare cand incetezi sa crezi, dragostea se termina cand incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand nu o mai imparti. Asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten, iubeste fara conditii, vorbeste fara intentii, daruieste fara motive, tine la cineva fara explicatii!! E inima adevaratei prietenii…
Sarbatori Fericite si La multi ani!
Alina , David si Bogdan!
chris27 spune:
La multi ani,fete dragi!
Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne
Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Ioana13 spune:
La multi ani frumoasele mele prietene!!! La Cluj e un soare puternic, ceea ce nu poate prevesti decit lucruri bune pentru anul asta!!! Va puuuup
bettyR spune:
La multi ani!!! Un an nou mai bun, mai frumos, cu sanatate si multa iubire!!!
Trebuie sa anunt ca i se misca un dinte Andreei!!! Cred ca e prima capsunica care va ramane stirba, cel putin dintre noi cele care mai scriem ... asa un sentiment ciudat ca prea repede creste, totusi mi se pare si prea repede sa ii cada dintisorii ...
Chris, ce frumos scrii si ce copii blonduti si maari ai!
vas spune:
la multi ani!!!!!!!!!!!!!va doresc un an plin de sanatate!
am trecut bine in noul an,sper sa tina tot asa, cu puiuti sanatosi! va pup.
alynta27 spune:
La multi ani! Un an cu multa sanatate si bucurii!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
lbelciug spune:
Buna ziua dragele mele prietene,
am intrat sa va urez un An MAGIC caci cu siguranta 2012 va fi cel mai minunat ever!
Va doresc sa fiti deschise schimbarii, sa dati atentie numai lucrurilor frumoase, sa va evaluati bine deciziile si sa alegeti doar pe cele care va bucura inima si sufletul!
Draga Chris27, esti norocoasa cu asa o familie frumoasa, cu un sot iubitor si cu o putere fantastica de a te bucura cu adevarat de lucrurile simple dar esentiale ale vietii! E o incantare pt mine sa-ti citesc mesajele si-mi plec capul inaintea frumusetii cuvintelor din mesajele tale! Iti multumesc ca ne scrii!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
angelabv spune:
Va uram si noi toate cele bune in anul care a inceput si va dorim multa sanatate ca-i mai buna decit toate !!!
lbelciug spune:
Hello!
Ma intereseaza si pe mine soldurile de acum din ian 2012 din Bucuresti.
Daca a vazut cineva unele consistente, ne impartaseste si noua aici?
Va multumesc.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
ella_74 spune:
La multi ani, sanatate si cat mai multe impliniri!
Liv, mereu ai fost optimista
am fost inainte de Craciun in mall-ul din Baneasa si erau deja reduceri; cu criza asta , toti comerciantii au bagat reduceri.
Probabil ca reduceri mai mari vor incepe de saptamana viitoare.