*****Capsunici in jeans Mai Iunie2007 (2)*******
Raspunsuri - Pagina 10
poohy spune:
Sarbatori fericite!!!!!!
Un an nou mai frumos, mai fericit si mai plin de bucurie :)
Didi, si eu zic ca nu merita in Grecia all inclusive. Si depinde cat de mult mancati seara, eu nu as lua nici demipensiune, sotul ar lua :D Fiind mare, nici nu poti sa mananci atat de mult
In Turcia da, merita all inclusive :) Noi am mancat f bine acolo (dar si coostaa...)
Eu zic asa : in Grecia ma duc cand o sa aiba rabdare copiii sa mai si viziteze cate ceva (si deja si Mihnea da semne). Dar asta pentru ca noi ne plictisim groaznic sa stam cu burta la soare :D Ma urc pe pereti dupa 2 zile maxim. In Turcia sunt topogane si alte chestii de facut
Fiecare are farmecul ei. Turcia e mult mai comoda dupa mine cand ai copii mici. Deja cand sunt mai marisori, ca ai tai, depinde de gust. Sau de cum vrei sa variezi
Eu as vrea in Croatia la anul, copiii nu stiu daca ar fi atat de incantati ca au fost 2 ani la topogane si piscine...
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
Al_Ma spune:
Anca, sper sa va placa Croatia, pentru noi a fost o dezamagire. Cred ca cea mai buna varianta in Croatia este ce a ales Mica.
alynta27 spune:
sa lutare!
Sarbatori fericite si un calduros La Multi Ani!
Ella foarte dragut nepotelul! Sa o tina tot asa!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Poze recente!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
chris27 spune:
Noul an bate la usa!Trec pe la voi si va las gandurile mele bune si va spun ca nu a fost zi in care sa nu va citesc...
Va doresc sa aveti parte numai de bucurii si de multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi voua!
Imi doresc ca in noul an sa nu se schimbe nimic!Sa-i am pe dragii mei in continuare alaturi ,ca ei sunt cadoul meu cel mai important.Si mai mult de atat asta e un cadou ce-l primesc in fiecare zi.Am realizat ca o jumatate din viata mi-am petrecut-o cu dragul meu si deja o treime cu Albertutul meu scump.Am 30 de ani.Parca toti suntem impreuna de-o vesnicie!...E asa dulce gandul asta incat simt ca le am pe toate,sunt implinita si restul sunt doar lucruri pe care vom fi noi in stare sa le facem!
Ce m-a bucurat tare anul asta?!?...Sunt multe de spus...M-au bucurat serile de vara cand stateam linistiti la ceaun...zilele ,putine la numar ,dar in care am trait intens respirand parca Apusenii si Cheile Tasnei...Ca Albert al meu stie sa intoarca clatitele aruncandu-le ,iar eu pot doar cu cutitul si are rabdare sa faca multe,multe.Ii place sa gateasca,vrea sa fie bucatar vestit!Ca am fost sanatosi!Ca ne iubim atat incat am mereu impresia ca nu se poate mai mult si ca e imposibil sa mi se intample tocmai mie...
Am fost direct pe scena la serbarea ficei mele si ea nici nu stie.De fapt am fost Mos Craciun pentru grupa ei pentru ca nu a vrut nimeni dintre tatici sa fie si nu s-au gandit dinainte sa angajeze pe cineva!!!Asa ca la fata locului am decis sa fiu eu,mama mea si vecina au ramas cu gura cascata,nu stiau unde am disparut.Iar al meu nu m-a recunoscut in filmarea de la serbare,i-am facut surprizaStiti ce-am simtit atunci?Eu nu am cuvinte...Imi era asa de greu sa nu o privesc numai pe ea ,stand in mijlocul copiilor...cat de greu e sa nu fi subiectiv!Si-atunci,de teama sa nu ma recunoasca am evitat s-o privesc in ochi si vazand DVD-ul mi-am dat seama ca am vorbit cel mai putin cu ea .Si ea mi-a spus:"Mosule ,te iubesc din tot sufletul!"si-a plecat...Am vazut pe dvd cum o priveam cand se indeparta si ...mi s-a strans sufletul.Nu credeam ca pot privi pe cineva asa,ma gandeam ca-i fata mea si ca ma iubeste oricum as fi chiar si fara sa stie ca sunt eu...telenovelistic tare ,dar eu am simtit ca acolo e capatul lumii si ca nu am unde sa merg mai departe.........
Pentru voi...poza cu mosul si puii lui in semnatura!Va pup pe toate!
Mami de Albert-Damian si de Alma-Daphne
Acestia suntem http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2d8e9adad03c7f51d38832&utm_source=otm&utm_medium=text_url
mica0307 spune:
La Multi Ani va doresc la toate si un an nou minunat!
Chris ca de fiecare data mesajele tale merg la suflet si ma emotioneaza foarte tare.
poohy spune:
La Multi Ani!
Un an nou extraordinar, mai bun, mai frumos si mai plin de bucurii!
Multa sanatate, ca e mai buna decat toate
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
Madi spune:
Un an nou cu multa sanatate, cel putin un dram de noroc si multe bucurii de la capsunel si capsunci!!
Al_Ma spune:
Chris, m-ai facut sa-mi dea lacrimile, da'i de bine
Va doresc un an mai bun, cu multa sanatate, dorinte implinite, surprize frumoase si poate reusim sa ne adunam o data la un suc sau o cioco calda.
addinel spune:
la multi ani tuturor si un an nou minunat! sa ne fie capsuneii sanatosi si voiosi si noi sa ne bucuram asa cum se cuvine de ei si de viata in general.
pupici tuturor!