*****Capsunici in jeans Mai Iunie2007 (2)*******
Raspunsuri - Pagina 12
madaiulia spune:
La multi ani celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui!
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
alynta27 spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Ce faceti? Care sunt activitatile de vacanta ale copiilor vostri?
Al meu a fost o saptamana la bunici- bucurie mare! Acum e acasa. Cu greu il convingem sa deseneze, sa mai "lucreze" cate ceva! E axat pe desene animate si jucarii!
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Am scris povestea nasterii Mariei:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169601&nm=Maria-bucuria
POZE
Cum a aparut Printul!
vas spune:
buna.
Cam slaba activitate pe aici. recunosc ca nici eu nu prea am timp. De cand a crescut Andrei sunt mai tot timpul prinsa in cate o treaba. Eu fac pe o parte el le scaote pe alta. Imi aduc aminte exact de Eliza cand era micuta. Face Andrei exact aceleasi lucruri. Uneori ma ajunge oboseala dar nu cea fizica ci cea psihica. Eliza ma vrea si ea din ce in ce mai mult, parca intentionat, atunci cand ma vede ca stau 5 minute ma vrea ea pentru ceva. Am incercat sa fiu mai organizata, dar nu reusesc tot timpul.
Acum ca inceput gradinita, parca imi reiau obiceiurile si intru in normal.
Alynta, si Eliza e cu desenele si cu cititul povestilor. Nu cred ca mai exista povesti care sa nu le stie. Vrea tot timpul alta noua sa/i spun sau sa/i citesc.
Frumoasa povestea nasterii, nu stiam ca ai aflat atat de tarziu de sarcina. Stii am auzit o vorba. "Omul propune, DUMNEZEU dispune".Cred ca la tine s/a potrivit super.
No, acum ma duc sa stau linistita 15 minute, Ai mei toti trei dorm asa ca ma uit la TV. Nu conteaza la ce dar stau linistita.
Va pup!!!
madaiulia spune:
Ce liniste pe la capsunele!
Suntem toti inzapeziti! Cum se bucura capsuneii de zapada?
Noi am iesit si ieri si azi si Andrei s-a intors ud pana la piele.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 5+
An@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madaiulia Ce liniste pe la capsunele! Suntem toti inzapeziti! Cum se bucura capsuneii de zapada? Noi am iesit si ieri si azi si Andrei s-a intors ud pana la piele. Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 5+ |
da, da, inzapeziti ...vad ca unora le prieste inzapezala .. stau sub plapumioara si fac copii .. FELICITARI!!! sarcina usoara si prunc sanatos si voios!!!
Madi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madaiulia Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 5+ |
FELICITARI!!!!!!
madaiulia spune:
An@, Madi multumesc frumos!!!
Il asteptam cu mare nerabdare pe bebe. Andrei mereu ma indeamna: "mami mananca mai mult sa creasca bebe mai repede sa-l scoatem din burtica". Si a decretat "in prima zi cand se naste sa-l lasi cu mine ca gradinita sa invete si el cate ceva" .
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 si 5+