Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Paula cica e reclama asa ca nu pot deschide linkul

inca nu am facut comanda, ma duc sa ma spal pe cap si apoi sper sa reusesc...

daca va spun cu ce ma ocup acum incearc sa rezolv un cioplitor la Cluj sa scrie numele bunicii pe piatra de mormant offfff si fratele meu e acolo si ma suna intr-un din cimitir
am fugit...

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

cristina, la multi ani! sa fi sanatoasa, fericita, odihnita si relaxata! va pup

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Histamina, si bunica mea are Alzheimer de vreo 10 ani...acum are 91 de ani. Sta cu ai mei de o viata, e dependenta de ei. De ceva timp a devenit insuportabil sa mai stea cu ea in aceeasi casa...si pentru vecini la fel! Urla, chiar si noaptea, iese in balcon si striga la lume etc... Ultima oara au sunat vecinii la 112, sa vina cineva s-o ia

Mama e disperata si ar vrea tare mult sa o duca intr-un centru de ingrijire, dar de stat, ca nu au bani de privat. Indraznesc sa te intreb: ai idee de un asemenea centru? Tu ce acte faci pt. mama ta? Pt. handicap? Scuze ca te intreb, poate imi dai vreo idee, as vrea tare mult sa-i ajut pe ai mei, nu mai sunt nici ei chiar asa in putere, au 68-69 de ani si ce e mai grav e ca mama e din ce in ce mai nervoasa, stresata, se pare ca are un inceput de diabet din cauza stresului (i-au crescut f. mult colesterolul si glicemia). Ai mei sunt in Barlad, dar cred ca ar duce-o oriunde, se vor duce sa o vada de 2 ori pe luna probabil.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Crissy sa stii ca si noi ne-am distrat de inventivitatea celor de acolo;am mancat pizza cand am fost in iunie in Frasin,aveam toata lumea poofta de pizza si acolo am nimerit.Nu va zic ca am mancat una ceva de speriat,iuteee de-ti lua gura foc(pita draceasca sau ceva de genul ii zicea).Oricum ne-am distrat cu meniul tare rau.

Noi suntem in plina schimbare de program,adica cu un somn pe zi,daca stau langa ea ne iese,daca plec se trezeste dupa vreo ora,apoi o culc din nou.

Cam atat.

Mergi la inceput

Ilinca, slava Domnului ca nu ai patit ceva grav, Doamne, erai si cu copilul in brate...ce nenorocit! Recuperare rapida!

BTZ, ma bucur ca Paulica a papat aseara! Incet-incet isi revine, poate daca incerci cu cantitati mai mici si ii dai mai des sa fie mai receptiv?

Ludmila, va doresc reintalnire frumoasa si multe seri romantice...in 3

MI 2 - taaaaare as vrea, dar inca nu ma pot pronunta. La noi ian.-feb. sunt luni tare grele, clienti putini...sa vedem!

Raducu a fost tare ok azi, s-a jucat frumos, nu a mai facut scandal prea mult desi am vb. f. mult la telefon, a papat si de pranz destul de docil, la 1.30, acum e la nani...ce mai, un baiat exemplar astazi! Doamne ajuta sa fie asa zilnic

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Histamina, si bunica mea are Alzheimer de vreo 10 ani...acum are 91 de ani.
12.08.2010

Ingrozitoare boala, si socrul meu a fost diagnosticat cu ea. Inca nu e asa de grav, se comporta ca un copil si se enerveaza usor de cele mai multe ori pe soacra. Ultima data a daramat-o dupa scara(se urcase sa culeaga struguri).S-a dus Jean(sotul)la interventie ca era jeale, ca si soacra e mansardata.

Mergi la inceput

Fetelor, aseara cand i-am facut ciorbica puiului, am zis sa fac cum a zis Crissy, sa pun la sfarsit sfecla rosie coapta...dar cam cat trebuie sa stea la cuptor? Eu nu am avut rabdare aseara sa o las prea mult, asa ca era tot tare...sau asa trebuie sa fie ?

In week-end vreau sa fac si eu salata de sfecla coapta cu usturoi, ca tare ati mai laudat-o! Deci: cat trebuie sa las sfecla (de marime medie) la copt? Se pune intrega sau se taie felii? Sunt tottal in afara subiectului

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Cristina Serban, Clujul e super fain!!! Dar venind din Buc cred ca tb sa te adaptezi la traiul nostru mai lent

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

hahah, nu paula, nu vin din bucuresti, si nu m-ar deranja calmitatea... Orasul nostru e ca si mort, fara oportunitati, de asta imi si surade ideea... Dar ma sperie necunoscutul si faptul ca nu voi avea ajutorul bunicilor

cris .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

puiutz, doar la manastirea Pasarea stiu si e la un tarif rezonabil.trebuie cautat la Patriarhie pe unde mai au,pt ca la privat sar de 1500 de lei pe luna, pana la 3000 de lei.enorm.
se face dosar la primarie si cu avizele de la medic se mai obtin 600 pe luna pt un insotitor permanent.
medicamentele se pot lua gratis,dar tre sa alerg o luna dupa asta.

mama e inca ok. nu a stiut ca eram in 19 nov,ci pe 23 oct a zis ea.in loc de 37 de ani a zis ca am 35, s-a incurcat la cum il cheama pe strumf si are momente cand nu mais tie unde este si cum vine acasa plus o imensa obsesie ca tata o inseala .de aici excursii in puterea noptii in podul casei unde sta presupusa amanta,sau in coltul strazii.
in fine, per total eu nu cred intr-o evolutie galopanta la ea.

e f greu insa sa o convingi ca realitatea ei nu e reala.mai grav e ca umbla cu toate medicmentele dupa ea ca i le fura tata, iar ieri am gasit unul chiar langa strumf.
va trebui sa i le dau din nou eu,dar sunt vreo 30 si e f greu.sincer.dar,daca nu se poate,asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Cand e coapta, tebuie sa fie moale sfecla.

Mergi la inceput